Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)
Re: Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)
ya mt2 de vardır ya sehır meydanı falan onun gıbı yer ama m4nyak olmus
İkvking[Ecel Getiren]
Xxxhellboyxxxx[49]
Lordxbilgic[49]

Xxxhellboyxxxx[49]
Lordxbilgic[49]

Evet mekanlar bir garip olmuş, canlı canlı olmuş. Renkli menkli . Ama İKV'ye uymamış gibi onlar. Anlamadım gerçi görüntüleri. Gerçek orijinalini Yönetim koyunca daha iyi anlıycaz
2009-2013
- BLaDeII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gölge Haramileri
Bu VideoTeaser Videosudur. Daha Test Aşamasına Bile Gelmedi Sırf Sizlerin Hevesini Alabilmek İçin Sizlere Sunuldu...Yakın Bi Zamanda Test aşaması başlar ve büyük ihtimal haziranda gelicektir.
iyi forumlar
iyi forumlar
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe
Eminönü= SeRhAtt
Eminönü= SeRhAtt
- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Ana sitedeki video da bunun bir benzeri ; fakat tema yine eski tema.Yönetim artık el çizimleriyle videolar hazırlamak istiyor.Ayrıca yeni bölgede benimde yeşillik alanda yatan örümcek kısmı hoşuma gitmedi.Ama kalan bölgeler videodan olsa gerek biraz yapmacık gözüküyor.Gördüğüm kadarıyla surlara yakın , bir inşaat alanı gibi bir yerde geçiyor.Kaybedilmiş topraklar...Bu topraklar kaybedilmişse Gaffar Bey'e ulaşana kadar saklı türlerle de savaşacağız.Bu noktada beni tedirgin eden birşey var.Ya grup bölgeleri gibi olursa?Büyük olmayan bir alana sığdırılmış yüzlerce yaratık.Adım atılacak yer olmaz.Yeraltı, meteor bölgesi gibi güvenli mekânları olan alanlar olursa güzel olur.Son olarak Sığınaklar'ın kaplama gerçekçiliğini genişleme paketi denilen ve büyük bölgeler barındıran bu eklentiye verecekler gibi görünüyor.Güzel ekran görüntüleri alabileceğiz galibaJouRney yazdı:Evet mekanlar bir garip olmuş, canlı canlı olmuş. Renkli menkli . Ama İKV'ye uymamış gibi onlar. Anlamadım gerçi görüntüleri. Gerçek orijinalini Yönetim koyunca daha iyi anlıycaz
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
- Kronik35
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Revenge Of Nobility
Ana sitedeki video da bunun bir benzeri ; fakat tema yine eski tema.Yönetim artık el çizimleriyle videolar hazırlamak istiyor.Ayrıca yeni bölgede benimde yeşillik alanda yatan örümcek kısmı hoşuma gitmedi.Ama kalan bölgeler videodan olsa gerek biraz yapmacık gözüküyor.Gördüğüm kadarıyla surlara yakın , bir inşaat alanı gibi bir yerde geçiyor.Kaybedilmiş topraklar...Bu topraklar kaybedilmişse Gaffar Bey'e ulaşana kadar saklı türlerle de savaşacağız.Bu noktada beni tedirgin eden birşey var.Ya grup bölgeleri gibi olursa?Büyük olmayan bir alana sığdırılmış yüzlerce yaratık.Adım atılacak yer olmaz.Yeraltı, meteor bölgesi gibi güvenli mekânları olan alanlar olursa güzel olur.Son olarak Sığınaklar'ın kaplama gerçekçiliğini genişleme paketi denilen ve büyük bölgeler barındıran bu eklentiye verecekler gibi görünüyor.Güzel ekran görüntüleri alabileceğiz galiba
[/quote]
Kardeş sana şöle söleyim fuara giden arkadaşımla görüştüğüm üzere gm'lerden biriyle konuşmuş ve ek 59 level gelicekmiş o grup bölgesi olmaz merak etme
Sırf çemberlitaş gelmiyor Çemberlitaş ve beraberinde gelicek ek bölgeler...Bu Bölge baya bir büyük olacak göreceğiz
Kardeş sana şöle söleyim fuara giden arkadaşımla görüştüğüm üzere gm'lerden biriyle konuşmuş ve ek 59 level gelicekmiş o grup bölgesi olmaz merak etme
Revenge of Nobility
KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Kardeş sana şöle söleyim fuara giden arkadaşımla görüştüğüm üzere gm'lerden biriyle konuşmuş ve ek 59 level gelicekmiş o grup bölgesi olmaz merak etmeKronik35 yazdı:Ana sitedeki video da bunun bir benzeri ; fakat tema yine eski tema.Yönetim artık el çizimleriyle videolar hazırlamak istiyor.Ayrıca yeni bölgede benimde yeşillik alanda yatan örümcek kısmı hoşuma gitmedi.Ama kalan bölgeler videodan olsa gerek biraz yapmacık gözüküyor.Gördüğüm kadarıyla surlara yakın , bir inşaat alanı gibi bir yerde geçiyor.Kaybedilmiş topraklar...Bu topraklar kaybedilmişse Gaffar Bey'e ulaşana kadar saklı türlerle de savaşacağız.Bu noktada beni tedirgin eden birşey var.Ya grup bölgeleri gibi olursa?Büyük olmayan bir alana sığdırılmış yüzlerce yaratık.Adım atılacak yer olmaz.Yeraltı, meteor bölgesi gibi güvenli mekânları olan alanlar olursa güzel olur.Son olarak Sığınaklar'ın kaplama gerçekçiliğini genişleme paketi denilen ve büyük bölgeler barındıran bu eklentiye verecekler gibi görünüyor.Güzel ekran görüntüleri alabileceğiz galiba![]()
Grup Bölgesi olur demedim , ya onun gibi küçük olursa dedim ki büyük geliyormuş dediğine göre ;ne güzel.Video çok küçük alanlardan alındığından tedirgin etti.Çünkü ''Derindeki Sır'' eklentisi için hazırlanan video bitmek bilmedi.Bu videonun yarısı konuşma ve eski bölgeler.Tabii hikâye ile bağdaştırılmalı ama bölgeyi de göstermelilerdi kanaatimce.Yeraltı'nı aratmaz umarım.
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
Yeni bölge çemberlitaşmıymış ?
Videosunu izleyemedim, açılmıyo bende yaa nası izlicemm :|
Videosunu izleyemedim, açılmıyo bende yaa nası izlicemm :|

Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
- Seyitkara
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Sıkıntı Yok
Hayırlı Olsun Zor Olacak ama biz zoru severiz.
Emeğe her zaman saygı duyarım
SeyitKara

SeyitKara

Epey uzun bir uğraş sonunda yazıları çevirdim,
bi kaç eksiğim yanlışım olabilir kusura bakmayın.
Koşuyorum doğduğumdan beri
Şark üzerindeki,son yardım adada
Yolluyorlar beni oraya,buraya
Bilgi istiyorlar,topluyorum
Kes diyorlar kesiyorum...
Antrepoda cinler vardı
Sığınaklar basıldı
Dev ananın zincirleri toplandı
-------------(Karakürk'le ilgili bir şey söylüyor anlamadım)
İfliss'i öldürdüm
ONU YAP
BUNU YAP!
Sonunda az kaldı diyorlar
Madalyalar veriyorlar gizli gizli
Onların dediklerine niye yaptın dersen
Önceleri .........(Bir şeyler söylüyor analamadım)
......
.........
Hiçbiri benim kadar bilmedi...
Yine de bir GB Makina kadar güvendiler bana
O kadar zahiri oldum ki
Bütün çamaşırlarımı bir bir serdiler önüme...
Ama hata ettiler
Son geldiğinde
Biz de oyunumuzu oynayacağız,
İki ters...
Bir düz..
(Gizemli telefon sesi)
İşini bitirdin mi?
Evet...
Zahiri:Açıkta,görünen,belli olan,bilinen anlamında.
Arkadaşlar, çemberlitaş görevlerini nerden mi alacağız?,
Teşkilat Hattı'ndan.
Telefon sesi de bunun kanıtıdır
bi kaç eksiğim yanlışım olabilir kusura bakmayın.
Koşuyorum doğduğumdan beri
Şark üzerindeki,son yardım adada
Yolluyorlar beni oraya,buraya
Bilgi istiyorlar,topluyorum
Kes diyorlar kesiyorum...
Antrepoda cinler vardı
Sığınaklar basıldı
Dev ananın zincirleri toplandı
-------------(Karakürk'le ilgili bir şey söylüyor anlamadım)
İfliss'i öldürdüm
ONU YAP
BUNU YAP!
Sonunda az kaldı diyorlar
Madalyalar veriyorlar gizli gizli
Onların dediklerine niye yaptın dersen
Önceleri .........(Bir şeyler söylüyor analamadım)
......
.........
Hiçbiri benim kadar bilmedi...
Yine de bir GB Makina kadar güvendiler bana
O kadar zahiri oldum ki
Bütün çamaşırlarımı bir bir serdiler önüme...
Ama hata ettiler
Son geldiğinde
Biz de oyunumuzu oynayacağız,
İki ters...
Bir düz..
(Gizemli telefon sesi)
İşini bitirdin mi?
Evet...
Zahiri:Açıkta,görünen,belli olan,bilinen anlamında.
Arkadaşlar, çemberlitaş görevlerini nerden mi alacağız?,
Teşkilat Hattı'ndan.
Telefon sesi de bunun kanıtıdır
Hold me and love me ~
Just wanna touch you for a minute
Maybe three second is enough
for my heart to quit.~
Just wanna touch you for a minute
Maybe three second is enough
for my heart to quit.~