:lol: :lol:Canceazi yazdı:Allah aşkına loncayı kim kurduinsan bi lonca isminin diğer dillerdeki karşılığına bakar da kurar
İ.K.V. HATIRA ORMANI ( KAMPANYA TEKLİFİ )
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Re: İ.K.V. HATIRA ORMANI ( KAMPANYA TEKLİFİ )
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
Biz Türk' üz... Başka diller bizim için amaç değil ( Senin için geçerli olan bir durum...) araçtır, ismimiz Türk İstihbarat Teşkilatı olup kısaltılmış hali ( aralarında noktalama var körsün bunu okuyamayacaksın ama arkadaşların yardımcı olsun sana) T.İ.T.' dir... Gavurca ya özentisi olan, kendi dilini doğru düzgün bilmeyen ve kullanamayan bir gençliğin ürünüsün... Eğitim şart yoksa geleceğimiz özenti neslin elinde heba olacak...Canceazi yazdı:Allah aşkına loncayı kim kurduinsan bi lonca isminin diğer dillerdeki karşılığına bakar da kurar
Önce aynaya bak ondan sonra kapasiteni ölç, en son karşıma geç...
Titxreis-Titxatasagun

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
Pazar dayak yiyen sendin değil mi ?Titxreis yazdı:Biz Türk' üz... Başka diller bizim için amaç değil ( Senin için geçerli olan bir durum...) araçtır, ismimiz Türk İstihbarat Teşkilatı olup kısaltılmış hali ( aralarında noktalama var körsün bunu okuyamayacaksın ama arkadaşların yardımcı olsun sana) T.İ.T.' dir... Gavurca ya özentisi olan, kendi dilini doğru düzgün bilmeyen ve kullanamayan bir gençliğin ürünüsün... Eğitim şart yoksa geleceğimiz özenti neslin elinde heba olacak...Canceazi yazdı:Allah aşkına loncayı kim kurduinsan bi lonca isminin diğer dillerdeki karşılığına bakar da kurar

taaa kendisiFaunTLeRoy yazdı:Pazar dayak yiyen sendin değil mi ?Titxreis yazdı:Biz Türk' üz... Başka diller bizim için amaç değil ( Senin için geçerli olan bir durum...) araçtır, ismimiz Türk İstihbarat Teşkilatı olup kısaltılmış hali ( aralarında noktalama var körsün bunu okuyamayacaksın ama arkadaşların yardımcı olsun sana) T.İ.T.' dir... Gavurca ya özentisi olan, kendi dilini doğru düzgün bilmeyen ve kullanamayan bir gençliğin ürünüsün... Eğitim şart yoksa geleceğimiz özenti neslin elinde heba olacak...Canceazi yazdı:Allah aşkına loncayı kim kurduinsan bi lonca isminin diğer dillerdeki karşılığına bakar da kurar
EĞİTİM ŞART!!!
auril & DoubleLift
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Yok artık..! Anka'da bile duyulmuş bu olayFaunTLeRoy yazdı:Pazar dayak yiyen sendin değil mi ?Titxreis yazdı:Biz Türk' üz... Başka diller bizim için amaç değil ( Senin için geçerli olan bir durum...) araçtır, ismimiz Türk İstihbarat Teşkilatı olup kısaltılmış hali ( aralarında noktalama var körsün bunu okuyamayacaksın ama arkadaşların yardımcı olsun sana) T.İ.T.' dir... Gavurca ya özentisi olan, kendi dilini doğru düzgün bilmeyen ve kullanamayan bir gençliğin ürünüsün... Eğitim şart yoksa geleceğimiz özenti neslin elinde heba olacak...Canceazi yazdı:Allah aşkına loncayı kim kurduinsan bi lonca isminin diğer dillerdeki karşılığına bakar da kurar
ah orda olmak vardı ahhhhFaunTLeRoy yazdı:Bu adamı bende olsam bende döverdim![]()
auril & DoubleLift
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
Kaşına kaşına vuracaktın böyle
hazır orada kelvin asa da veriyorlarmış alacaktın asayı
sokacaktın ağzından içeri 
hazır orada kelvin asa da veriyorlarmış alacaktın asayı

ahahahahahahaah öl öl öl Kanky manyaksınCanceazi yazdı:Allah aşkına loncayı kim kurduinsan bi lonca isminin diğer dillerdeki karşılığına bakar da kurar
auril & DoubleLift
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı