sobee nin yeni oyunu çökün :D

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: sobee nin yeni oyunu çökün :D

Mesaj gönderen resp0nse »

O grafikle çıkmasın zaten piyasaya
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Yorukefe yazdı:Nerull FB hesabından video ile birlikte aşağıdaki yazıyı paylaştı.
(görüntülerin oyunun alfa aşamasından olduğunu yazmaya gerek yok ama yazdım nedense)

Yani grafikler daha kaliteli olabilir. Eski görüntüler anladığım kadarıyla.
Eğer videoda ki karakterlerin kaplaması ve çizimi taslak değilse sonradan kolay kolay değiştirmezler ben bunu söyleyim :) Oynadığım ve katıldığım beta oyunlarda da bu hep böyle oldu... Daha sonra grafiksel olarak ufak detaylar değiştirildi bunda da en fazla o olur bence (bunu derken bile içimden tersi olsun diye düşünüyorum )
Kullanıcı avatarı
Yorukefe
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Yorukefe »

EYUNAL yazdı: Eğer videoda ki karakterlerin kaplaması ve çizimi taslak değilse sonradan kolay kolay değiştirmezler ben bunu söyleyim :) Oynadığım ve katıldığım beta oyunlarda da bu hep böyle oldu... Daha sonra grafiksel olarak ufak detaylar değiştirildi bunda da en fazla o olur bence (bunu derken bile içimden tersi olsun diye düşünüyorum )
Konsept çizimler gibiyse karakterler yeterli bence ama videodaki gibiyse yetersiz. Tanıtım videosu gelecek denmiş sayfada birde orada bakalım nasılmış.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b] Mustafa Kemal Atatürk
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Yorukefe yazdı:
EYUNAL yazdı: Eğer videoda ki karakterlerin kaplaması ve çizimi taslak değilse sonradan kolay kolay değiştirmezler ben bunu söyleyim :) Oynadığım ve katıldığım beta oyunlarda da bu hep böyle oldu... Daha sonra grafiksel olarak ufak detaylar değiştirildi bunda da en fazla o olur bence (bunu derken bile içimden tersi olsun diye düşünüyorum )
Konsept çizimler gibiyse karakterler yeterli bence ama videodaki gibiyse yetersiz. Tanıtım videosu gelecek denmiş sayfada birde orada bakalım nasılmış.
Sabırla bekleyip görelim yorum yapmak için henüz erken
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

grafik olarak bence yeterli hd yapıp seyredince baya bir şey değişti.

Resim
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

Öncelikle Kader Mühürleri Türk Oyun sektörüne hayırlı uğurlu olsun.Emeği geçen herkesin eline koluna sağlık.

Grafikler hakkındaki konuya gelecek olursak; bence konuşmak için henüz çok erken.Önce oyunun uzun versiyonlu tanıtım videosu daha sonra da Kapalı Beta' nın başlamasını beklemek gerek.Grafiklerden önce oyunun oynanışının daha önemli olduğu kanaatindeyim.Sonuçta MMORPG ve E-spor un birleşeceği bir oyun.Bu bile insanlarda yeterince merak uyandırıyor bence.

O yüzden bekleyelim ve görelim derim ;)
CHIVALROUS
EskiOyuncu5834
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen EskiOyuncu5834 »

Hocam biraz geç açilacakmis gibime geliyor bu kapali beta yazi bulmasa bari
Kullanıcı avatarı
Yorukefe
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Yorukefe »

EskiOyuncu5834 yazdı:Hocam biraz geç açilacakmis gibime geliyor bu kapali beta yazi bulmasa bari
Resmi duyuru yapılmadan bazı sitelerde haber yapılması merak uyandırmak içindi diye düşünüyorum. Eğer direk resmi duyuru yapsalardı ilgi çekemeyeceklerdi. Şimdi yeteri kadar ilgiyi topladılar ve 9 saniyelik bir video yayınladılar.

Sayfada yazdıklarına göre yakında tanıtım videosunu da yayınlayacaklar. YouTube hesabında 2 adet video var fakat gizli bu da demek oluyor ki her şey hazır. Tahminimce en geç 1 Mart'ta açılacak.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b] Mustafa Kemal Atatürk
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

EskiOyuncu5834 yazdı:Hocam biraz geç açilacakmis gibime geliyor bu kapali beta yazi bulmasa bari
Kader Mühürleri yazdı:Kapalı Beta başvuruları açıldı! Kapalı Beta için kaydınızı yaptırmak ve Kader Mühürleri'nin ilk oyuncularından olma şansına sahip olmak için sitedeki formu doldurabilirsiniz.
Oyunumuz hakkında ayrıntılı bilgileri çok yakında sitemizden ve sosyal medya üzerinden paylaşacağız.
Yazı bulacağını sanmıyorum. :)
CHIVALROUS
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Oyun hızlı büyüyor 12 saat önce açılan youtuben kanalının abone sayısı ikv nin abone sayısını geçti bravoo sobee büyük başarılara imza attın qalP .

Resim

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön