sobee nin yeni oyunu çökün :D
Re: sobee nin yeni oyunu çökün :D
O grafikle çıkmasın zaten piyasaya
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Eğer videoda ki karakterlerin kaplaması ve çizimi taslak değilse sonradan kolay kolay değiştirmezler ben bunu söyleyimYorukefe yazdı:Nerull FB hesabından video ile birlikte aşağıdaki yazıyı paylaştı.
(görüntülerin oyunun alfa aşamasından olduğunu yazmaya gerek yok ama yazdım nedense)
Yani grafikler daha kaliteli olabilir. Eski görüntüler anladığım kadarıyla.
Konsept çizimler gibiyse karakterler yeterli bence ama videodaki gibiyse yetersiz. Tanıtım videosu gelecek denmiş sayfada birde orada bakalım nasılmış.EYUNAL yazdı: Eğer videoda ki karakterlerin kaplaması ve çizimi taslak değilse sonradan kolay kolay değiştirmezler ben bunu söyleyimOynadığım ve katıldığım beta oyunlarda da bu hep böyle oldu... Daha sonra grafiksel olarak ufak detaylar değiştirildi bunda da en fazla o olur bence (bunu derken bile içimden tersi olsun diye düşünüyorum )
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
Sabırla bekleyip görelim yorum yapmak için henüz erkenYorukefe yazdı:Konsept çizimler gibiyse karakterler yeterli bence ama videodaki gibiyse yetersiz. Tanıtım videosu gelecek denmiş sayfada birde orada bakalım nasılmış.EYUNAL yazdı: Eğer videoda ki karakterlerin kaplaması ve çizimi taslak değilse sonradan kolay kolay değiştirmezler ben bunu söyleyimOynadığım ve katıldığım beta oyunlarda da bu hep böyle oldu... Daha sonra grafiksel olarak ufak detaylar değiştirildi bunda da en fazla o olur bence (bunu derken bile içimden tersi olsun diye düşünüyorum )
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Öncelikle Kader Mühürleri Türk Oyun sektörüne hayırlı uğurlu olsun.Emeği geçen herkesin eline koluna sağlık.
Grafikler hakkındaki konuya gelecek olursak; bence konuşmak için henüz çok erken.Önce oyunun uzun versiyonlu tanıtım videosu daha sonra da Kapalı Beta' nın başlamasını beklemek gerek.Grafiklerden önce oyunun oynanışının daha önemli olduğu kanaatindeyim.Sonuçta MMORPG ve E-spor un birleşeceği bir oyun.Bu bile insanlarda yeterince merak uyandırıyor bence.
O yüzden bekleyelim ve görelim derim
Grafikler hakkındaki konuya gelecek olursak; bence konuşmak için henüz çok erken.Önce oyunun uzun versiyonlu tanıtım videosu daha sonra da Kapalı Beta' nın başlamasını beklemek gerek.Grafiklerden önce oyunun oynanışının daha önemli olduğu kanaatindeyim.Sonuçta MMORPG ve E-spor un birleşeceği bir oyun.Bu bile insanlarda yeterince merak uyandırıyor bence.
O yüzden bekleyelim ve görelim derim
CHIVALROUS
-
- İri Fare Avcısı
Hocam biraz geç açilacakmis gibime geliyor bu kapali beta yazi bulmasa bari
Resmi duyuru yapılmadan bazı sitelerde haber yapılması merak uyandırmak içindi diye düşünüyorum. Eğer direk resmi duyuru yapsalardı ilgi çekemeyeceklerdi. Şimdi yeteri kadar ilgiyi topladılar ve 9 saniyelik bir video yayınladılar.EskiOyuncu5834 yazdı:Hocam biraz geç açilacakmis gibime geliyor bu kapali beta yazi bulmasa bari
Sayfada yazdıklarına göre yakında tanıtım videosunu da yayınlayacaklar. YouTube hesabında 2 adet video var fakat gizli bu da demek oluyor ki her şey hazır. Tahminimce en geç 1 Mart'ta açılacak.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
EskiOyuncu5834 yazdı:Hocam biraz geç açilacakmis gibime geliyor bu kapali beta yazi bulmasa bari
Yazı bulacağını sanmıyorum.Kader Mühürleri yazdı:Kapalı Beta başvuruları açıldı! Kapalı Beta için kaydınızı yaptırmak ve Kader Mühürleri'nin ilk oyuncularından olma şansına sahip olmak için sitedeki formu doldurabilirsiniz.
Oyunumuz hakkında ayrıntılı bilgileri çok yakında sitemizden ve sosyal medya üzerinden paylaşacağız.
CHIVALROUS