<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
karopy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen karopy »

kurtreis yazdı:
Mertkinqx yazdı:
kurtreis yazdı:S.a Arkadaşlar.

Hoş olmayan ve bir yanlış anlaşılmadanda olsa kötü olaylar cereyan ettiğini gördüm üzüldümde ama bizi aslın üzün bu deildi yardım etmediğimizi ve buna benzer bir çok yaklaşımda bulunulması hiç hoş olmadı biz kaç zamandır doğru düzgün oyunda bile olamıyoruz. Zamanımız olduğundada zaten herkesin yardımına koşuyoruz bunlar hiçe sayılıp böyle konuşulması yanlış oldu ama can sağ olsun gidene kapı açık ama geri gelmek isteyene deil son ayrılma kararını veren arkadaşlarda daha önce ayrılmışlardı benim samimiyetine gerçekten inandığım Yasin kardeşimiz hatrına izin çıkmıştı geri dönüş için bu arkadaşalra ama görüyorum ki bu kardeşimiz son şansınıda yanlış kullanmış...
(Y)

(Y) 'den kastın ne neyi ima etmeye çalışıyorsun ?

Seni alkışlamış onu anlatmaya çalışıyor arkadaş. Ben haklı olduğumu da biliorum kimsenin yorumuna gerek yok. belirttim olan şeyleri. Yalanım varsa da Allah görüyor ve biliyor. Sevdiklerime saygım sonsuz. Sevmediklerime karşı da bi terbiyesizliğim olmadı şu ana kadar. Yasin benim başka anneden 2. kardeşim o kadar yakın. Herşeyiyle mutlu olduğum bir insan. Evet onun referans olmasıyla girdim. Ama şu yaptığın da (Tıpkı yeraltında ki konuşman gibi) kırıcıydı. Ben böyle ince ayrıntıları takan bir insanım. Laf sokmak yerine başka bir yorum yapabilirdin Murat Abi.
Şu ana kadar Loncaya (kardeşimle ben), ne kötü bir laf getirdik ne de ne de başka birşey. Ama sanki ben çok ağır bi suç sonrası loncadan çıkmışım gibi davranmışsın. Her neyse diyecek birşey yok. Herşeyin hayırlısı.
MeTaNiZe

"Tarifi yok, dünyadaki sahipsizliğimin"
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

karopy yazdı:
kurtreis yazdı:
Mertkinqx yazdı:
kurtreis yazdı:S.a Arkadaşlar.

Hoş olmayan ve bir yanlış anlaşılmadanda olsa kötü olaylar cereyan ettiğini gördüm üzüldümde ama bizi aslın üzün bu deildi yardım etmediğimizi ve buna benzer bir çok yaklaşımda bulunulması hiç hoş olmadı biz kaç zamandır doğru düzgün oyunda bile olamıyoruz. Zamanımız olduğundada zaten herkesin yardımına koşuyoruz bunlar hiçe sayılıp böyle konuşulması yanlış oldu ama can sağ olsun gidene kapı açık ama geri gelmek isteyene deil son ayrılma kararını veren arkadaşlarda daha önce ayrılmışlardı benim samimiyetine gerçekten inandığım Yasin kardeşimiz hatrına izin çıkmıştı geri dönüş için bu arkadaşalra ama görüyorum ki bu kardeşimiz son şansınıda yanlış kullanmış...
(Y)

(Y) 'den kastın ne neyi ima etmeye çalışıyorsun ?

Seni alkışlamış onu anlatmaya çalışıyor arkadaş. Ben haklı olduğumu da biliorum kimsenin yorumuna gerek yok. belirttim olan şeyleri. Yalanım varsa da Allah görüyor ve biliyor. Sevdiklerime saygım sonsuz. Sevmediklerime karşı da bi terbiyesizliğim olmadı şu ana kadar. Yasin benim başka anneden 2. kardeşim o kadar yakın. Herşeyiyle mutlu olduğum bir insan. Evet onun referans olmasıyla girdim. Ama şu yaptığın da (Tıpkı yeraltında ki konuşman gibi) kırıcıydı. Ben böyle ince ayrıntıları takan bir insanım. Laf sokmak yerine başka bir yorum yapabilirdin Murat Abi.
Şu ana kadar Loncaya (kardeşimle ben), ne kötü bir laf getirdik ne de ne de başka birşey. Ama sanki ben çok ağır bi suç sonrası loncadan çıkmışım gibi davranmışsın. Her neyse diyecek birşey yok. Herşeyin hayırlısı.

Ne senin ne kardeşinin şimdiye kadar bir saygısızlığını görmedim şahsıma karşı ama madem öyle ince ayrıntıları düşünüyorsun böyle bir durumu burada dile getirmenin bile hata olacağını düşünmen gerekirdi ki akıbetini en ilk sen gördün olay düşünüğünden çok daha farklıydı bunu buradan görmeyebilirdinde senin hatan bu işte Yeraltında beni kırdın diyorsun ama benim orada ki söylediklerimdede art niyet yoktu kaldı ki Yasin iyi bilir o zaman bile loncada olmasanız bile kardeşimsiniz her zaman Murat abiniz yanınızda demişimdir. İnsanlar neyi görmek isterlerse onu görürler sen böyle görmek istediğin için böyle görüyorsun senin hatan bu işte biraz düşünürsense bu Loncada hiç kimsenin sizlere kötü düşünmediğini ve böyle birşeyer gerek duymuycağını anlarsın ama sen çıkıp burada hiç bir faydanızı görmedim vs bir çok yorumda bulunursan işte o zaman burada ki abilerini ablalarını kardeşlerini kırmış olursun ve kendi ayıbını ortaya çıkartırsın ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
karopy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen karopy »

Tamam. Senin dediğin gibi olsun. Seni mi kırcam Murat Abi
MeTaNiZe

"Tarifi yok, dünyadaki sahipsizliğimin"
Kullanıcı avatarı
Louster
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Louster »

Selamun ALeyküm Güzel bir Hafta Sonu Geçirmeniz Dileğiyle...
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Kullanıcı avatarı
bugrahan20
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen bugrahan20 »

Murat abi o hesap abimle benimdi.Ama yeni hesap açtım artık bu hesaptan gireceğim bilginize...
Fazla Söze Gerek Yok...Söz Gümüşse Sükut Altındır.Kurtlarxgazi
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

Resim

Selam millet :D :D Bakın ne hallerdeyim :D :D Mevcut kitap sayım 2 ye katlandı(40 adet) :D :D bu sayı daha da artacak malesef :D :D Çalışıyom çalışıyom bitmiyo lan :D :D
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
bugrahan20
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Bu bizim sözcü nerelerde yaa :) Forum sayfamız 2.sayfaya düşecekti neredeyse :)

İyi akşamlar :)
ResimResim
Berkopasa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Berkopasa »

Herkese hayırlı akşamalar.bu aralar bazı sebeplerden dolayı fazla giremiyorum fforuma ve oyuna .herkes iyidir umarım.oyunda denk gelmediğim tüm arkadaşlara selam olsun burdan.
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha

Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
Kullanıcı avatarı
bugrahan20
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Ve Aleyna Aleyküm Selam abi.
ResimResim
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

Hayırlı Akşamlar arkadaşlar Hasan'ım işin zor Allah kolaylık versin ne diyim :)

Yeni hesabın Hayırlı Olsun Buğrahan ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...

“Lonca İletişim” sayfasına dön