Üzgüm fakat bu benim elimde ya da lonca liderlerinin elinde olan bir şey değil. Sistem gereğince karakter adı değil ismin altında yazan lonca ismi önem kazanmaktadır. Kimsenin kalbi kırılmasın. Oyun yöneticilerinin yaptığı açıklama bu yönde. Loncaların resmileşmesinden bu yana resmi lonca sayfasında hangi isimler yazıyorsa onlar lonca neferi olarak kabul edilmektedir.
Biraz anlayış göstermeni bekliyorum.
İyi forumlar..
&-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
Re: &-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&

aLpoS
xScHooLBoyx
helal olsun hüseyin abi birşey demiyorum.mümkünse oyundan görüşmeyelim.loncadan ayrılman bir skandal kanuni lere katılman ayrı bir skandal.hakkım helal olsun ama yapılan onca şeyden sonra böyle ayrılman hiç olmadı belirteyim.o şrfsz de kendinizi biliyor kendinin ne kadar şrfsz biri olduğunu.
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Aykut hadi söyle kaç kere loncayla gb yaptık ? Daha hala solucan görevim ifliss görevim duruyor be 10 kere söyledim yaparız dediniz.Ben Kadirin loncasında mutluyum Aykut.
xCRAZYWİLDx
CrazywildII
CrazyWild
CrazywildII
CrazyWild
oyundamısın ki gb istiyorsun ? biz lonca olarak sürekli atıyoruz.sizde lonca olarak atarsınız artık.
aykut gökçe
-
- FareAdam Düşmanı
Merak etme Aykut her gün düzenli gb atıyoruz
xCRAZYWİLDx
CrazywildII
CrazyWild
CrazywildII
CrazyWild
Yeni loncanızla başarılar dileriz. Artık uzatmanın anlamı yok her şey açık açık konuşuldu. Loncanın muhabbet ve dostluktan öte olduğunu düşünebildiğiniz nice sağlıksız oyunlar dileriz. Veli abinin de dediği gibi "Herkes hakettiği yerde." Tek üzüldüğüm yer haşa Allah vergisi bazı fiziksel eksikliklerle dalga geçebilecek kadar aciz ve şrfsiz köpeklerle birlikte olacak olmanız. Allah korkusu olmayan köpeklerin içinde onlara benzememeniz dileklerimle...
İyi forumlar.
İyi forumlar.

aLpoS
xScHooLBoyx
- xXxaRTisTxXx
- Sahaf Yardımcısı
RuTkaYx yazdı:Yeni loncanızla başarılar dileriz. Artık uzatmanın anlamı yok her şey açık açık konuşuldu. Loncanın muhabbet ve dostluktan öte olduğunu düşünebildiğiniz nice sağlıksız oyunlar dileriz. Veli abinin de dediği gibi "Herkes hakettiği yerde." Tek üzüldüğüm yer haşa Allah vergisi bazı fiziksel eksikliklerle dalga geçebilecek kadar aciz ve şrfsiz köpeklerle birlikte olacak olmanız. Allah korkusu olmayan köpeklerin içinde onlara benzememeniz dileklerimle...
İyi forumlar.
NoTimeToCry - DeaDZoNe

-
- FareAdam Düşmanı
Sen aracılık yapma Emre Velı abı kendı soyler bunları
xCRAZYWİLDx
CrazywildII
CrazyWild
CrazywildII
CrazyWild
Bu yazdıklarım tamamen kendi görüş ve düşüncelerimdir. Dün Veli abi söylemem için ricada bulundu bende size ilettim. Bundan sonra iletilerinize yorum yapmayı düşünmüyorum.bugrahan97 yazdı:Sen aracılık yapma Emre Velı abı kendı soyler bunları
İyi forumlar..

aLpoS
xScHooLBoyx
- Cesurzade
- Antrepo Bekçisi
Ben Senin adına yorum yapıp zaman harcamak istemiyorum ,güle güle