MPGD <3 Ramazanda Faaliyete Geçiyor ! Üstadın Emriyle!
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Re: MPGD <3 Ramazanda Faaliyete Geçiyor ! Üstadın Emriyle!
Senin Rütben stadın Elçisi veya Sağ Kolu Anlamındadır..MORDuMan yazdı:Benim rütbem ne oluyor![]()
Canceazi yazdı:dengiz panpaVeNGaT yazdı:sanırım şuanda benim rütbem daha fazla yükseltilemior ?
Biraz Daha Sıkarsak Yükseltme İhtimalimiz Var Tabiki !!!
Üstad Yeni rütbeleri Belirlediğinde Rütbelerdeki Yükseliş Gözlerden Kaçmayacaktır...
Saygılar
TSKxSUBAY
Üstadın Elçisi***
- Viceroy
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Devgenç
14:19 günceL
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
RELAXEFENDY
off beaa daha yeni uyandım
uykumu düzene sokmam lazim beyler sabah 8 yatıyorum akşam 7 kalkıyorum 
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Tersini Dene Bi Kere yarın akşama kadar uyuma.. :roll:VeNGaT yazdı:off beaa daha yeni uyandımuykumu düzene sokmam lazim beyler sabah 8 yatıyorum akşam 7 kalkıyorum
haydegidelum yazdı:Tersini Dene Bi Kere yarın akşama kadar uyuma.. :roll:VeNGaT yazdı:off beaa daha yeni uyandımuykumu düzene sokmam lazim beyler sabah 8 yatıyorum akşam 7 kalkıyorum
27 EYLÜL 2011 TArihine Kadar
" haydegidelum " adlı hesabım bloke yemiştir. Tüm MPGD ve Meranın Bilgisine sunarım !!!
Bu Tür Davranışlar Bizi Rencide Etmekde !!! Sadece Bir Konuya Fotoğraf Yapıştırdım Diye ibram adlı Forum yöneticisi Beni blokelemiştir.. !!!
Kısa zamanda Blokemin Açılmasını Temmenni Ederim.. Umarım Yanlışlıklarını Düzeltirler.. Forum Kurallarının Dışına Çıkmadan Neden bloke yedim Bilmiyorum !!!
***RAMMSTEIN***
Merahaba Ben TSKxSubay Eğer bu Hesabım Bloke yer İse MPGD yi kapatıyorum !!!
Ve mümkünse MPGD üyelerinin bu foruma sırf benim için 1 hafta mesaj atmamasını rica ediyoum Atanların da canı saolsun diyecek birşeyim yok.. Ama Atmayan Herkesede HELAL OLSUN !!!
Ve mümkünse MPGD üyelerinin bu foruma sırf benim için 1 hafta mesaj atmamasını rica ediyoum Atanların da canı saolsun diyecek birşeyim yok.. Ama Atmayan Herkesede HELAL OLSUN !!!
***RAMMSTEIN***
fatih senmisin bilmiyorum eğersensen atmam sanırım sen deilsin sen olsan haydegidelummm falan var onlarla yazardın sanırım ? bu arada dier konulardaki capslar güzel olmuş :roll:yenimpgd yazdı:Merahaba Ben TSKxSubay Eğer bu Hesabım Bloke yer İse MPGD yi kapatıyorum !!!
kilitlemeyeceğim Dediği Konuda Kilit VAr !HellRiDerS yazdı:Merhaba;
Forum modaratörleri ile yapılan toplantılarımızda miyadı geçmiş konuların yeniden gün yüzüne çıkarılmasına yönelik bir çalışmamız var sizde hak verirsiniz ki artık güncelliğini yitirmiş konular forum kirliliğine ve takip edilmesi güç anlamsız konular haline gelmekte, Bu nedenle modarasyon uygulanmaktadır.
Sizin gibi forumda eski bir kullanıcı forum kurallarını daha iyi bilmeli ve uymalı kaldıki karşısındaki modaratörü küçümsercesine tavırlar takınmamalı keza ibram ARGE ekibimizde uzun zamandan beri görevli destek takımı üyesidir.
Konuyu karşılıklı sohbet ve dertlerimizi karşılıklı saygı çerçevesinde anlatabilmemiz için kilitlemiyorum.
Bilgi ve Dikkatinize.
Evet MPGD Halkı Soruyorum !!
Sizce Bu Cevap Yeterli Mi Bize ?
Hellidersin Hatrı Var MPGD ye devam mı ? Yoksa Bizim için Yönetici Fark Etmez Kapatalım MPGD yi 1 hafta susalım mı ?Artık Ben girsemde Yorum yazmam zaten Forum Benim için bitmiştir.!
***RAMMSTEIN***