Üretici ve Madencilere Müjde

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
xARZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Üretici ve Madencilere Müjde

Mesaj gönderen xARZx »

shan yazdı:
xARZx yazdı:yuh artık yeter yani bu bile beğenilmezse siz daha ne istiosunuz hiç bir güncellemeyi beğenmeyerek ne geçiyor elinize anlamıyorum yazık valla
seninde kardes yalavaçligin tutmus elini vicdanina koy konus yalaka ne olduguna dair aciklama yap ben bu oyunu bilmezdim ama ortalik yalavaçdan cekilmiyor dogru soz dogru laf edinn adam gibi bu guncellemeyi kaldirinnn gm ler

snn gibilere dicem tek şey var İçerik silinmiş, uyarı seviyeniz arttırılmıştır.
Harponxlider (49)[(^)Latif]
Kullanıcı avatarı
thefaruk
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen thefaruk »

xARZx yazdı:
shan yazdı:
xARZx yazdı:yuh artık yeter yani bu bile beğenilmezse siz daha ne istiosunuz hiç bir güncellemeyi beğenmeyerek ne geçiyor elinize anlamıyorum yazık valla
seninde kardes yalavaçligin tutmus elini vicdanina koy konus yalaka ne olduguna dair aciklama yap ben bu oyunu bilmezdim ama ortalik yalavaçdan cekilmiyor dogru soz dogru laf edinn adam gibi bu guncellemeyi kaldirinnn gm ler

İçerik silinmiş, uyarı seviyeniz arttırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
xARZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xARZx »

thefaruk yazdı:
xARZx yazdı:
shan yazdı:

ulan adi adam kaç tane maden koydular salak madenler 4 kat çoğaldı zamanıda 4 kat çoğaldı yeraltında 8 tane iridyum olsa dieri çıkana kadar döncenmi dingil orana bakarsan bizim lehimize olan birşey üstelik piyasa düştü salak adam yalavac ne demek lan söyle ;)
Harponxlider (49)[(^)Latif]
Kullanıcı avatarı
isimsiz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen isimsiz »

Ya Arkadaşlar Bu Kadar İsyan Yeter Adamlar O Kadar Uğraşmış Bi Güncelleme Hazırlamış Bari Emeğe Saygı Hem Bu Güncelleme Gayet Güzel Olmuş Bazı Gerizekalılar Ordan Çıkıp Millete Yalaka Diyor Tabi İşine Gelmeyince Öyle Olur ...
Siz Oyunu Oynamasını Bilmiyorsanız Yönetim Ne Yapsın Gayet Güzel Güncelleme Tabi Çekmesini Bilene ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
kaBocNn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen kaBocNn »

Güzel birşey olmuş. Fakat bazı kusurlar var.
Ya ben çok şansızım Ya da başkaları çok şanslı. Hatta öyle bir şans var ki paçalardan akıyo şans.
Ne hikmetse o kadar maden dolaştım bir tane saf çıktıgını görmedim. Ben şimdi çokmu şansızım...
Kullanıcı avatarı
shan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen shan »

xARZx yazdı:
thefaruk yazdı:
xARZx yazdı:
shan yazdı:

ulan adi adam kaç tane maden koydular salak madenler 4 kat çoğaldı zamanıda 4 kat çoğaldı yeraltında 8 tane iridyum olsa dieri çıkana kadar döncenmi dingil orana bakarsan bizim lehimize olan birşey üstelik piyasa düştü salak adam yalavac ne demek lan söyle ;)
BrothersxEviL
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen BrothersxEviL »

oyun mafoldu o kadar diyorum
Kullanıcı avatarı
seagle
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Sentinus

Mesaj gönderen seagle »

BrothersxEviL yazdı:oyun mafoldu o kadar diyorum
/katıl
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)
Resim
*2254*
Kullanıcı avatarı
Felipemassa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Felipemassa »

isimsiz yazdı:Ya Arkadaşlar Bu Kadar İsyan Yeter Adamlar O Kadar Uğraşmış Bi Güncelleme Hazırlamış Bari Emeğe Saygı Hem Bu Güncelleme Gayet Güzel Olmuş Bazı Gerizekalılar Ordan Çıkıp Millete Yalaka Diyor Tabi İşine Gelmeyince Öyle Olur ...
Siz Oyunu Oynamasını Bilmiyorsanız Yönetim Ne Yapsın Gayet Güzel Güncelleme Tabi Çekmesini Bilene ;)
Arkadaşa harfi harfine katılıyorum.Arkadaşım ben eski madenlerde gidiyom 1gün yatıyom madene 1tane maviyi çekersem zor çekiyom şimdi 1gün yatıyom gene madene 2tane mavimi çekip bitiriyom günü.Ayrıca bu yalaka fln ne demek istiyosunuz siz kardeşim.Yalakalık yapcak olsam burda yazmam, yalakalık yapcak olsam yönetime övgüler yollarımki bunu asla yapmam.Yönetimin kusurları varsa söylerim örneğin susturuldum fakat susturulma cezası için şikayet edildiğimde oyunda yoktum.Yönetime mail attım hala geri dönülmedi.Yönetim 2günde adam susturuyosun 5gündemi cevap yazamıyosun.Susturulmamın açılmasına az kaldı zaten artık atsan ne olur atmasan ne olur.
Civra
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Civra »

Anlaşıldığı kadarı ile Yönetim hiç düşünmeden bir işe kalkışmış.
Amaçları hernekadar iyi niyetli bile olsa kaş yapayım derken göz çıkarmışlardır.
Maden sadece Menekşe veya İridyumdanmı ibaret.
Oldu olacak bari şu düzenlemeyide yapın.
Madem dolaşmamızı istiyorsunuz.
Kurt mağarasındaki Kurtlar, Yeraltındaki cinler ve bombacılar çok çabuk uyanıyor. Onlarıda 20 dk. yapın.

Kimse kusura bakmasın bu düzenlemeyi akılla izah edemiyorum.
2 gündür dolaşıyorum ortada maden yok, ökse otu, turkuaz, obsidyen toplayamıyorum.
Bu nasıl mantıktır arkadaş. Her oyuncu sanki 24 saat oyunda online. Bütün hesaplar bu 24 saat üzerine yapılmış.
Günde 2-3 saat oyun oynayan adam ne yapacak. Bırakın 3ncü sınıf madenleri iksir üretecek ot bile toplayamaz.

Resmen sol kulağı sağ elle göstermeye benzemiş. Nasıl bir denge sağlamaktır bu. Basit bir hesap varken ortada bu şekilde bir çözüm anca Patagonyada olur. Allah yolunuzu açık etsin ne diyelim.

“Eski Duyurular” sayfasına dön