***ReST*** Loncası [BiLdirim alanı]
- LeoNaRR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: L E O
Re: ***ReST*** Loncası [BiLdirim alanı]
Forum yetkılılerınDen rıca edıorum bu yenıLmez adLı sahısın foruma erısımını engelleyın kacıncı hesapın bu dogu hıRsızı
)) oyunu oynamama rağmen suan baya seyler gene uyDuRmussun
) TimuR ve murata zamanında klan parası kasarken gozLuk hedıye ettım sana etmedık dıye kıskanma yanı
batıoRmu sana bunlar ? Veya Loncamızın başarısını cekemıoRmusun, ha tek bı dogRu lafın var evet LeoJoSeP e pın hırsızLı yaptı ıcın Loncadan uzaklastıRdım
haDı kocum oyununa don yenı car calma gırısımlerınde buLun
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]
- LeoNaRR
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: L E O
batuhancım guzel evladım sana geLınce kısısel sorunlarını buRdaa konuya yazmak yerıne bana soyleyebıLıRdın ayrıca ben Lonca kurallarına kufur eden Loncadan uzaklaştırıLır dıye bısey gormuorum evet kufur serbest ama yeRı geLdınDe
yoLdan gecenlerı alıoR dedın oyuncuların başvurularını gozden gecırıp cevap verıoruz ve hepsıde kaLıtelı ınsanlar kafanı yoRma sen
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Nefer Team
Önümüze Geleni Alsaydık Sende Rest Loncasında Olurdun.Ama Loncada Değilsin.Yani Önümüze Geleni Almıyoruz.LeoNaRR yazdı:batuhancım guzel evladım sana geLınce kısısel sorunlarını buRdaa konuya yazmak yerıne bana soyleyebıLıRdın ayrıca ben Lonca kurallarına kufur eden Loncadan uzaklaştırıLır dıye bısey gormuorum evet kufur serbest ama yeRı geLdınDeyoLdan gecenlerı alıoR dedın oyuncuların başvurularını gozden gecırıp cevap verıoruz ve hepsıde kaLıtelı ınsanlar kafanı yoRma sen
![]()
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
LeoNaRR yazdı:batuhancım guzel evladım sana geLınce kısısel sorunlarını buRdaa konuya yazmak yerıne bana soyleyebıLıRdın ayrıca ben Lonca kurallarına kufur eden Loncadan uzaklaştırıLır dıye bısey gormuorum evet kufur serbest ama yeRı geLdınDeyoLdan gecenlerı alıoR dedın oyuncuların başvurularını gozden gecırıp cevap verıoruz ve hepsıde kaLıtelı ınsanlar kafanı yoRma sen
![]()
ahmet az loncanla ilgilensen, rest@gmail ona mail attım cevap gelmedi.
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Nefer Team
Batuhangs730 yazdı:LeoNaRR yazdı:batuhancım guzel evladım sana geLınce kısısel sorunlarını buRdaa konuya yazmak yerıne bana soyleyebıLıRdın ayrıca ben Lonca kurallarına kufur eden Loncadan uzaklaştırıLır dıye bısey gormuorum evet kufur serbest ama yeRı geLdınDeyoLdan gecenlerı alıoR dedın oyuncuların başvurularını gozden gecırıp cevap verıoruz ve hepsıde kaLıtelı ınsanlar kafanı yoRma sen
![]()
ahmet az loncanla ilgilensen, rest@gmail ona mail attım cevap gelmedi.
cevap Belli Sölememe GErek Yok.
Bu konu altına birdaha yorum yazma.
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
YeNiLMeYeNAdaM yazdı:mahmutxsolmaz yazdı:Batuhangs730 yazdı:artık lonca olarak bakmıyorum . Yoldan geçeni alıyorsunuz,başkanınız şikayetleri değerlendirmiyor,hakaret edio adam fotoları yolluoz işlem yapılmıyor. Leonar adına üzülüyorum.
Arkasından konustuğun EröL abine #@!? et bide bakalım ne diyecek . ilk basta ettiğin lafta yönetimde bulunan mevlut abi yanımdaydı kimin neyi baslattığını gördü ve o ara müdehale etmek istemedi hatta sana demem icin bir kac birsey söyledi ama iletmiyeyim abicim senin beynin kavramaz o tip cümleleri . Sikayet ettiğin Cenqiz o ara yanımdaydı ve gerekli fotoları kendiside gördü o nedenden kimse birsey yapmıyor . Herkez biliyor kimin haklı olduğunu. hadi simdi abicim bırak simdi İKV yi Heraklıyus'uda git misket oyna![]()
Proteini eksik koyulmus beyin hücreleri calısmayan kendi kendine kabaran horoz görünümlü TAVUK. öncelikle bu konus seni ilgilendirmiyor lakın hemen zıplamıssın . galiba batuhana yavsıyacak kadar düşmüş bir zgoT hücresinden ibaretsin .Kendini cok büyük görüyorsunya...buyur büyüklüğünü reelde konus / alemdar MAH. amaç SOK. no;9 kat ;3 OSMANGAZİ/BURSA ....hem oyunda hemde forumda parazitten baska birsey değilsin delikanlı adam isen buyur reeLDe birsey ol .
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
[/quote]
Bu konu altına birdaha yorum yazma.[/quote][/b]
Batuhangs her adımdan an ve an yönetimin haberi olduğu icin sorun cıkmamaktadır. kendini yırtsanda ergenlik döneminde beynini bu konuya odaklasanda anca 3 5 kendini calısmaya zorlayan beyin hücrelerini yorarsın .
Önümüze Geleni Alsaydık Sende Rest Loncasında Olurdun.Ama Loncada Değilsin.Yani Önümüze Geleni Almıyoruz. Bu lafta sana acı bir gercek olsun batuhan.
Bu konu altına birdaha yorum yazma.[/quote][/b]
Batuhangs her adımdan an ve an yönetimin haberi olduğu icin sorun cıkmamaktadır. kendini yırtsanda ergenlik döneminde beynini bu konuya odaklasanda anca 3 5 kendini calısmaya zorlayan beyin hücrelerini yorarsın .
Önümüze Geleni Alsaydık Sende Rest Loncasında Olurdun.Ama Loncada Değilsin.Yani Önümüze Geleni Almıyoruz. Bu lafta sana acı bir gercek olsun batuhan.

- YeNiLMeYeNAdaM
- İri Fare Avcısı
LeoNaRR yazdı:Forum yetkılılerınDen rıca edıorum bu yenıLmez adLı sahısın foruma erısımını engelleyın kacıncı hesapın bu dogu hıRsızı)) oyunu oynamama rağmen suan baya seyler gene uyDuRmussun
) TimuR ve murata zamanında klan parası kasarken gozLuk hedıye ettım sana etmedık dıye kıskanma yanı
batıoRmu sana bunlar ? Veya Loncamızın başarısını cekemıoRmusun, ha tek bı dogRu lafın var evet LeoJoSeP e pın hırsızLı yaptı ıcın Loncadan uzaklastıRdım
haDı kocum oyununa don yenı car calma gırısımlerınde buLun
![]()
Loncanız basarılımı ? Hahahaha
Sizi gotu boklu cigersiz pijler, oyundan yavas yavas sutlaniyonuz josep,cengiz, yakında sen hırsız çetesi yavas yavas dagiliyormu yoksa kılık mı deistiriyonuz he orosbu cocukları
YeNiLMeZzZ
YeNiLMeZzZ
TOPLUMSAL MUHALEFET ENGELLENEMEZ !
Şewder Sorxwin ÖLÜMSÜZDÜR !
Saf gülüşüne,tatlı gözlerine dünyayı YAKARIM ..
- YeNiLMeYeNAdaM
- İri Fare Avcısı
mahmutxsolmaz yazdı:YeNiLMeYeNAdaM yazdı:mahmutxsolmaz yazdı:Batuhangs730 yazdı:artık lonca olarak bakmıyorum . Yoldan geçeni alıyorsunuz,başkanınız şikayetleri değerlendirmiyor,hakaret edio adam fotoları yolluoz işlem yapılmıyor. Leonar adına üzülüyorum.
Arkasından konustuğun EröL abine #@!? et bide bakalım ne diyecek . ilk basta ettiğin lafta yönetimde bulunan mevlut abi yanımdaydı kimin neyi baslattığını gördü ve o ara müdehale etmek istemedi hatta sana demem icin bir kac birsey söyledi ama iletmiyeyim abicim senin beynin kavramaz o tip cümleleri . Sikayet ettiğin Cenqiz o ara yanımdaydı ve gerekli fotoları kendiside gördü o nedenden kimse birsey yapmıyor . Herkez biliyor kimin haklı olduğunu. hadi simdi abicim bırak simdi İKV yi Heraklıyus'uda git misket oyna![]()
Ya senin kadar, yavsak pusti pezo birini görmedim, hırsız Leonar ve çetesi,kuzenleri midir akrabalarımıdır nedir onları deli gibi savunuyorsun,ve üstüne üstlük beni tanımadıgın halde iftiralar atabilme şerefinide göstermiştin. :lol: Oglum, mahmut kel mahmut söyle bakayım bu veletlere yavsadıgında sana ödül mü veriyolar :mrgreen: nedir la bu sendeki serefsizlik, al lah sızlık
Seni adamdan sayan bile yok, basimiza avukat kesilmişsin, oyuna yeni başlayıp,birden militan kesilenler, ne kadar yüzsüz ve seref siz siniz yahu ( mahmut solmaz adındaki yavsaga sözlerim
)
Proteini eksik koyulmus beyin hücreleri calısmayan kendi kendine kabaran horoz görünümlü TAVUK. öncelikle bu konus seni ilgilendirmiyor lakın hemen zıplamıssın . galiba batuhana yavsıyacak kadar düşmüş bir zgoT hücresinden ibaretsin .Kendini cok büyük görüyorsunya...buyur büyüklüğünü reelde konus / alemdar MAH. amaç SOK. no;9 kat ;3 OSMANGAZİ/BURSA ....hem oyunda hemde forumda parazitten baska birsey değilsin delikanlı adam isen buyur reeLDe birsey ol .
lo mahmut ne kadar hayalperestsino glum sen
neymis bursaya bunu skmeye gitcekmisim , pff yahu bu çocuksu laflarınız beni güldürüyor ya eyva llah siz olmasanız bu forumda nasıl neşe bulucam :mrgreen:
senin bu oyunda adın yokken benim vs lerimi 15-20 kişi izliyordu. #@!? herif
Yada işi reele vuralım, sen an ne rah mine düsmeden önce ben, senin gibi ilerde böyle hosaflık yapacaklarını tahmin ettigim sübyanları adam ediyordum sokaklarda
beni tanımadan iftira atan pij seni kulum yaparım :roll: :ugeek:
YeNiLMeZzZ'den sevgilerle, sizi orosbu cocukları :geek: :mrgreen:
YeNiLMeZzZ
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
Anca küfür et beyini gelişmemiş gerizekalı . bizim anamıza laf söylüyorsun ama dön bi bak belki senin annen evde yoktur
reele vuruyorum yemiyor bilgisayar basından kral oluyorsun halbuki eliyle ters ilişkiye giren bi spastıksin.