Fastxwolf yazdı:seagle senin avatarı yaptım ama özenti değil avatar yok düzgün k.b
başka avatar yapın ya o bana özel alarım ama bak böl ekarışır ben kendimi avartardan anlıyom ama sırf bunun için kızcak halim yoq hafta sonu giricam bakın beni 35 yapın ... 33 lwlim deli ... okadar mısın eziiikk diyen olursa 4 49 çarımvar .. :lol: ama birisi eskide kaldı çalındı silindi uf oldu
heh bide avarar istiosan en iyisi agah ınki ben bunu yaptim en basta böle kaldı ben bu gibi bişi bide wolf diyince kurtadam cazip geliyor bana bu 2sinden 1 ini yapabilirsin ....
seagle yazdı:heh bide avarar istiosan en iyisi agah ınki ben bunu yaptim en basta böle kaldı ben bu gibi bişi bide wolf diyince kurtadam cazip geliyor bana bu 2sinden 1 ini yapabilirsin ....
sen daha 33 lwlmısın ezooooo oynamayı bılmıon herhalde xDDDD
seagle yazdı:heh bide avarar istiosan en iyisi agah ınki ben bunu yaptim en basta böle kaldı ben bu gibi bişi bide wolf diyince kurtadam cazip geliyor bana bu 2sinden 1 ini yapabilirsin ....
sen daha 33 lwlmısın ezooooo oynamayı bılmıon herhalde xDDDD
4 49 lwl lerimle kestittirme bak kendini DDDDD :lol: :lol: :lol: :lol:
şifacımla ws atak oke cesur bi gün hayvanı salacam pşine görecen ibni _sina savaşçımla ws atak oke cesur bi gün yücelen kafayı yapıştıracam görecen :lol: yücelen :S Büyücümle ws atak oke cesur bi gün elektirik komasına giri vericen görücen AZAT