Şu sıralar oyundan biraz soğudum.
Kendimi toplayana kadar bir süre forumdan takip ediceğim.
Sadece kısa bir dinlenme süreci
Bana ulaşmak isteyenler forumdan özel mesajla yada Tolga'dan tel no mu alıp msj atarak ulaşabilir.
insensitivEKAMER
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
Muriscoyagmao yazdı:Şu sıralar oyundan biraz soğudum.
Kendimi toplayana kadar bir süre forumdan takip ediceğim.
Sadece kısa bir dinlenme süreci
Bana ulaşmak isteyenler forumdan özel mesajla yada Tolga'dan tel no mu alıp msj atarak ulaşabilir.
Ulan daha ne zaman başladında ne zaman soğudun..Hangi oyunla aldatıyorsun ikv'yi
Hayat BasittirSeçimini Yapar Arkana Bakmazsın
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
aRamıza Yeni KatıLan aRkada$LaRımıza tekRaRdan ho$ geldiniz DiyoRum.. MuRat Bu aRada Msn Yeniçeri Gruptan Şu imzayı atı wer bana Bu Logoyu iStiyoRum KaRde$.
Trakli yazdı:aRamıza Yeni KatıLan aRkada$LaRımıza tekRaRdan ho$ geldiniz DiyoRum.. MuRat Bu aRada Msn Yeniçeri Gruptan Şu imzayı atı wer bana Bu Logoyu iStiyoRum KaRde$.
Hakan nerdesin sen kaç gündür kayıpsın ?? Sende bıraktım de bende sana uçim.
Hayat BasittirSeçimini Yapar Arkana Bakmazsın
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
Trakli yazdı:aRamıza Yeni KatıLan aRkada$LaRımıza tekRaRdan ho$ geldiniz DiyoRum.. MuRat Bu aRada Msn Yeniçeri Gruptan Şu imzayı atı wer bana Bu Logoyu iStiyoRum KaRde$.
Hakan nerdesin sen kaç gündür kayıpsın ?? Sende bıraktım de bende sana uçim.
Yok nan ßıRakmadım ama eSkisi kadaR sık girmiyoRum oyun ßaydı biraz :roll: ama yinede azda olsa hemen hemen hergün oyundayım, Sıkma Canını GöRü$ürüz muhakkak