Veli abi düşündüğün için saol modemi..ama yakında babam gelicek o gelince alıcaz yeni bi tane inş.
Sende helal et hakkını abi..Sana en ufak hakkım geçtiyse helal olsun..
Şimdiden iyi tatiller dilerim..Stresten ve bazı parazitlerden uzak bi tatil olur inş.
Benim pazar günü oyunda olamama ihtimalim var ama belli olmaz..Orada olmaya çalışırım..
Selamlar... Bende bu cumartesi gecesi yola çıkıyorum dolayısıyla pazar günü olamayacağım 2 lonca başkanıda olmayacağına göre bizden sonra sorumlu Ender dir o katılır bizi temsil eder...
Selam Arkadaşlar.
Baş ağrısı oluşturan tavırları özünde taşıyan,kuş beyni'nin daha'da azına sahip,ince ,narin ,nazik bir kadın gibi kıvıran ama aslında dağ ayısı ile aynı eş değerde sıfata sahip olan, Ona buna ağa paşa tavırlarıyla üstten burun kıvırarak bakan veya baktığını sanan,herşeyi kendine yontan ,ona buna saldıran ,sonrada (ben bakmıyorum ,izlemiyorum,heskes beni izler ,takip eder)tarzında hayaller dünyasında yaşayan ahmaklardan uzak bir gün ve gece diliyorum.
Saygılarımla...
Cesurzade yazdı:Selam Arkadaşlar.
Baş ağrısı oluşturan tavırları özünde taşıyan,kuş beyni'nin daha'da azına sahip,ince ,narin ,nazik bir kadın gibi kıvıran ama aslında dağ ayısı ile aynı eş değerde sıfata sahip olan, Ona buna ağa paşa tavırlarıyla üstten burun kıvırarak bakan veya baktığını sanan,herşeyi kendine yontan ,ona buna saldıran ,sonrada (ben bakmıyorum ,izlemiyorum,heskes beni izler ,takip eder)tarzında hayaller dünyasında yaşayan ahmaklardan uzak bir gün ve gece diliyorum.
Saygılarımla...
Ahahahah Süper yazmışsın abi ellerine sağlık..
Abi,o bunu okudu ya, yarın başlar gene hikayelere
Malum şahıs yanlış anlama ben takip etmiyorum sayfanızı
Neyse iyi geceler hepinize