ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı Günlüğü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: FıratÇakıroğlu Günlüğü [EMİNÖNÜ] #Alpargon

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Selamlar , günü kazançla kapattım.Şansım yaver gitti yine.

:arrow: Öncelikle tank ile Eminönü'de maden dolandım.Boş dönmedim ;

Resim

Resim

:arrow: Sonra büyücü ile Büyük Hol'e geçtim.Ordan da boş dönmedim :)

Resim

:idea: Geçen günlerde düşürdüğüm Safranları sattım ayrıca.

Resim

Resim

:idea: Torbada Salgı görünce " anaa salgı düşmüş ya la " diye bir tepki verdim :) Hiç beklemiyordum açıkçası salgı olacağını.

Resim

:arrow: Ve son olarak tank ile tekrar Eminönü turu attım.Yine boş dönmedim.

:idea: Bu karede sanki tiki varmış da tikli yerine dokanıyormuşlar gibi bir poz vermiş tankımız :)
Resim

Resim

:idea: Şuan 7 Menekşe Elmas , 3 Saf Altın , 5 Sibiryalı , 2 Alexandrite , 3 Örümcek Salgısı ve 110m nakit param var.Madenler ortalama 62-64m arası ediyor hesaplarıma göre.Onları da kısa süre içinde nakite çevirmeye çalışıcam.

:idea: [tooltip t=Zehir büyü hasarını %60 arttırır.]Zehirleme 1 (II)[/tooltip] tılsımını ve FurkanBank'a olan borcumu kapattıktan sonra biraz durgunlaştırmak istiyorum oyun hayatımı.Bakan beyin açıklaması ve dün belediyeden gelen haber açıkçası yaşam enerjimi , hevesimi neredeyse bitirdi.Yani biz boşuna bu ülkede yaşıyoruz , boşuna vergi veriyoruz.Benim gibi bir adama da bu lafı ettirdiler sonunda.Bravo :!:

Herşeyin hayırlısı diyerekten , selametle efenim...
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

:arrow: Az önce oyuna bir bakayım dedim.O sırada yakınımda olan madeni çektim ve :)

Resim

:idea: Ve ayrıca yetenek değiştirdim.Madenci + tank yaptım.Hem defansif dövüşmede Maksimum Hasar ile belki dişime göre olan büyücüleri kesebilirim.
Çemberlitaş'a girceğimiz zamansa tekrar eski tank moduna döneriz.

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

FiratCakiroglu yazdı:

:idea: Bu karede sanki tiki varmış da tikli yerine dokanıyormuşlar gibi bir poz vermiş tankımız :)
Resim

Garavel Usta...! :D

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Retaliation yazdı:
FiratCakiroglu yazdı:

Resim

Garavel Usta...! :D

Resim

Hocam ayıp oluyor ama
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Re: FıratÇakıroğlu Günlüğü -[EMİNÖNÜ]-

Selamlar , dün yazamadım yoğunluktan.Zaten fazla da birşey yoktu.4 tane tılsım düşürdüm sadece.

:idea: Yine bugün de hiç bir şey yapmadım.Tılsım aradım vızır vızır.Bulamadım.2-3 gün daha arıyacam , bulamazsam üreticem artık.Başka çare yok...
Bir süre böyle devam edecek tılsımı bulana kadar.Aldıktan sonra tekrar Büyük Hol koridorlarında dolanmaya devam edecez...

Resim

Selametle...
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

İyi akşamlar , nerden esti bilmiyorum ama şifacı karakter kasma isteği geldi.Acayip hevesliyim anlatamam size :)

Plussuz , lonca lisanssız , +5'siz falan 'çıplak' bir şifacı kasmaya başlıyacam yeni bir üyelik açıp.Henüz Çemberlitaş'a girip girmemeyi düşünmedim.Şimdilik Sığınak ve Migrat itemlerini fullemek istiyorum.
İbn-i Sina Solucan itemler ile sadece klan savaşı için bir karakter olmasını planladım kafamda.
Mevlana Asa basabilirim ama Çemberlitaş'a girmezsem.Eğer girmeye karar verirsem üretmeme gerek yok.

:idea: 1 ay kadar vaktim var bu karakteri bitirmem için , sonrasında kurs , iş vs. zaman bulamayacağım.

:idea: İbn-i Sina Solucan 5 parçalı setler 140-150m fiyatı var.FurkanBank dahil 200m kasmam gerekecek 1 ay içinde.

Yarın ufaktan başlamayı düşünüyorum bu projeye.Bence güzel olacak :)

Eğer Eminönü'de bu şekilde karakter kasmayı , yeni sınıf açmayı düşünen varsa beklerim , güzelce takılırız :)
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

FiratCakiroglu yazdı:

:idea: İbn-i Sina Solucan 5 parçalı setler 140-150m fiyatı var.FurkanBank dahil 200m kasmam gerekecek 1 ay içinde
Resim

:D :D İyi Geceler.
Resim
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Retaliation yazdı:
FiratCakiroglu yazdı:

:idea: İbn-i Sina Solucan 5 parçalı setler 140-150m fiyatı var.FurkanBank dahil 200m kasmam gerekecek 1 ay içinde
Resim

:D :D İyi Geceler.
Resim

Sanada :D :D
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Selamlar , dün bahsettiğim yeni bir karakter olayına ilk adımı attım bugün.Bununla beraber karar değişikliklerim de oldu.

:arrow: Öncelikle düşürmüş olduğum Salgıları az bir indirim ile sattım ;

Resim

:arrow: Sonra geçtim yeni karaktere.Görevler...Seviye atlamak için yaratıklarla olan savaşım...

Resim

Resim

:idea: Karakterin son hali bu şekilde.Üretim ve toplama puanlarını henüz kullanmadım.49 puan olucan hepsini birden Silahtar'a vericem.

Resim

:idea: Karakterde [tooltip t=Saldırı değerinin artışını %100 arttırır.]Ruh Kalkanı (I)[/tooltip] , [tooltip t=Zehir büyü hasarını %30 arttırır.]Zehirleme 1 (I)[/tooltip] , [tooltip t=Ruh kalkanı etki süresini 10 katına çıkarır ve Ağır Vuruş'tan %50 daha az hasar sağlar.]Ruh Kalkanı[/tooltip] ve [tooltip t=Zehirlemenin yavaşlatma süresini 10 saniye yapar.]Zehirleme (I)[/tooltip] çöp tılsımları mevcut.Gerçi bu seviyeler için süper işe yarıyor.İyiki de aktarmışım tılsımları.

:idea: [tooltip t=Zehir büyü hasarını %60 arttırır.]Zehirleme 1 (II)[/tooltip] tılsımına ara verdim bir süre.Sebebi FurkanBank'a olan borcum hazır elimde para varken bitsin , kafam rahat olsun.Şimdi ben bu tılsımı alırım , sonra para kasma isteğim gider borç ortada kalır.Bu yüzden önce borcu kapatıp , sonralarda tılsıma yönelicem.

:idea: Ayrıca bu yeni karaktere Mevlana Asa basıcam.Materyallerin bir kısmını görevlerden , bir kısmını kendim düşürmek ve bir kısmını da satın almak suretiyle üretimini düşünüyorum.Çemberlitaş falan hiç uğraşamam artık ki bu karakter klan savaşları için , yani üstünde solucanlar olacak sadece.

Gizlenmiş İçerikGöster
Mevlana Asa
[İyileştirme Büyüleri]: 383.000
[İyileştirme Büyüleri]: 383.000
[Büyü Kritik Şansı]: 4.354
[Kudret Rejenerasyonu]: 75.000

Materyaller:

[Turuncu Safir] x12
[Saf Platin] x12
[Isırgan Tohumu] x36
[Alexandrite] x8
[Ganoderma] x8
[Hidrojen] x10
[Niobyum] x10
[Klorotoksin] x10
[Kadim Hidra Pençesi] x2
[Liderlik Sembolü] x2
[Meran Mücevheri] x2
[Dev Komodo Dişi] x2
[Örümcek Gözü] x2
:idea: Bakınız bir de şöyle bir durum var.Yahu niye boş işlerle uğraşıyorsun diyenler olabilir.Kafamda nasıl bir algı oluştuysa artık oyunun kapanacağını düşünüyorum yakın zamanda.Zaten aylardır oyunda boşa sıkıyoruz.E bir de oyun kapanacak gibi geliyor bana , yani şuan gözümde hiç bir şeyin değeri yok oyunda.Ha tılsım almışım ha Mevlana Asa basmışım...Sıfır sıkıntı.....

Umarım becerebilirim , görüşmek üzre...
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Bana telefondan şu an ulaşamazsın.Zira yine bozuldu.Para konusuna gelince daha 5-6 ay var yahu,bas asanı ve tılsımını. :D
Resim

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön