Selamlar , günü kazançla kapattım.Şansım yaver gitti yine.
:arrow: Öncelikle tank ile Eminönü'de maden dolandım.Boş dönmedim ;

:arrow: Sonra büyücü ile Büyük Hol'e geçtim.Ordan da boş dönmedim

:idea: Geçen günlerde düşürdüğüm Safranları sattım ayrıca.

:idea: Torbada Salgı görünce " anaa salgı düşmüş ya la " diye bir tepki verdim
Hiç beklemiyordum açıkçası salgı olacağını.

:arrow: Ve son olarak tank ile tekrar Eminönü turu attım.Yine boş dönmedim.
:idea: Bu karede sanki tiki varmış da tikli yerine dokanıyormuşlar gibi bir poz vermiş tankımız

:idea: Şuan 7 Menekşe Elmas , 3 Saf Altın , 5 Sibiryalı , 2 Alexandrite , 3 Örümcek Salgısı ve 110m nakit param var.Madenler ortalama 62-64m arası ediyor hesaplarıma göre.Onları da kısa süre içinde nakite çevirmeye çalışıcam.
:idea: [tooltip t=Zehir büyü hasarını %60 arttırır.]Zehirleme 1 (II)[/tooltip] tılsımını ve FurkanBank'a olan borcumu kapattıktan sonra biraz durgunlaştırmak istiyorum oyun hayatımı.Bakan beyin açıklaması ve dün belediyeden gelen haber açıkçası yaşam enerjimi , hevesimi neredeyse bitirdi.Yani biz boşuna bu ülkede yaşıyoruz , boşuna vergi veriyoruz.Benim gibi bir adama da bu lafı ettirdiler sonunda.Bravo :!:
Herşeyin hayırlısı diyerekten , selametle efenim...
:arrow: Öncelikle tank ile Eminönü'de maden dolandım.Boş dönmedim ;

:arrow: Sonra büyücü ile Büyük Hol'e geçtim.Ordan da boş dönmedim

:idea: Geçen günlerde düşürdüğüm Safranları sattım ayrıca.

:idea: Torbada Salgı görünce " anaa salgı düşmüş ya la " diye bir tepki verdim

:arrow: Ve son olarak tank ile tekrar Eminönü turu attım.Yine boş dönmedim.
:idea: Bu karede sanki tiki varmış da tikli yerine dokanıyormuşlar gibi bir poz vermiş tankımız

:idea: Şuan 7 Menekşe Elmas , 3 Saf Altın , 5 Sibiryalı , 2 Alexandrite , 3 Örümcek Salgısı ve 110m nakit param var.Madenler ortalama 62-64m arası ediyor hesaplarıma göre.Onları da kısa süre içinde nakite çevirmeye çalışıcam.
:idea: [tooltip t=Zehir büyü hasarını %60 arttırır.]Zehirleme 1 (II)[/tooltip] tılsımını ve FurkanBank'a olan borcumu kapattıktan sonra biraz durgunlaştırmak istiyorum oyun hayatımı.Bakan beyin açıklaması ve dün belediyeden gelen haber açıkçası yaşam enerjimi , hevesimi neredeyse bitirdi.Yani biz boşuna bu ülkede yaşıyoruz , boşuna vergi veriyoruz.Benim gibi bir adama da bu lafı ettirdiler sonunda.Bravo :!:
Herşeyin hayırlısı diyerekten , selametle efenim...