daywalker yazdı:Arkadaşlar tam dönüş yapmıştımki oyuna dönemedim
Yeni girdiğim işin çalışma saatleri 14:00 - 24:00 olduğu için aranızda olamıyorum.
Demem oki gündüzleri bizden kimler oyunda oluyo bi biliyim, malum grup bölgeleride geliyo, akşamları giremeyeceğim için gündüz girerim tabi girebilmek içinde grup lazım
Gündüzcüler bi ses versin bakıyım
Paşam, öncelikle yeni işin hayırlı olsun
Tatil başlıyor ,illaki birileri olacak
daywalker yazdı:Arkadaşlar tam dönüş yapmıştımki oyuna dönemedim
Yeni girdiğim işin çalışma saatleri 14:00 - 24:00 olduğu için aranızda olamıyorum.
Demem oki gündüzleri bizden kimler oyunda oluyo bi biliyim, malum grup bölgeleride geliyo, akşamları giremeyeceğim için gündüz girerim tabi girebilmek içinde grup lazım
Gündüzcüler bi ses versin bakıyım
senin için gireriz be paşam ama okulun son dönemleri 21 hazinda Finallerim başlıyor fazla oyunla ilgilenemeyecem
Öncelikle herkese selam olsun kardeşlerim u 1 2 aydır oyuna giremiyordum şu an erzincandayım ancak selam verecek kadar oyunda görebileceksiniz hepinizi özledim loncadan ayrılan kardeşlerimede çok selam söylüyorum eklenti paketide gelmiş herkese hayırlı uğurlu olsun benim yerimede kesin pezwenkhleri
bu arada kaosteamjoker erzincandayım canım benım gel goruselım demıstın geldım saat mekan yazda seni biraz eğitiyim reelde
Devran yazdı:Öncelikle herkese selam olsun kardeşlerim u 1 2 aydır oyuna giremiyordum şu an erzincandayım ancak selam verecek kadar oyunda görebileceksiniz hepinizi özledim loncadan ayrılan kardeşlerimede çok selam söylüyorum eklenti paketide gelmiş herkese hayırlı uğurlu olsun benim yerimede kesin pezwenkhleri
bu arada kaosteamjoker erzincandayım canım benım gel goruselım demıstın geldım saat mekan yazda seni biraz eğitiyim reelde
herkese selam ikv'ye devam...
Devo sana doyamadan gene gittin ne anladım ben bu işten
Valla yav bi yaz geldi hepimiz dağıldık
Kışları ne güzel birlikte oluyoduk
Bu yaz malesef bende çok giremiyecem gibi
Pazartesi izin günüm her hafta pazartesi herkesi oyunda istiyorum
Yoksa görüşemiycez bak
Darthwader Ataxfilozof
"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Devran yazdı:Öncelikle herkese selam olsun kardeşlerim u 1 2 aydır oyuna giremiyordum şu an erzincandayım ancak selam verecek kadar oyunda görebileceksiniz hepinizi özledim loncadan ayrılan kardeşlerimede çok selam söylüyorum eklenti paketide gelmiş herkese hayırlı uğurlu olsun benim yerimede kesin pezwenkhleri
herkese selam ikv'ye devam...
Devo sana doyamadan gene gittin ne anladım ben bu işten
öğlenleri girebilicem fazla özletmem söz bu arada oyundaki oyuncular geceyi bıraksın azcık gunduzlerı girsin biraz göriim 2 lafın belini kıralım