Mehmet ben sana msn den bilgilendirmede bulundum hangi karakterimle geleceğimi biliyorsun..Tskxgenelkrmay yazdı:Cuma günü Namazdan sonra Kadime gidiyoruz...
Destek grub yazıyorum yardımcı olacak grubu:
Tskxkxmareşal
Tskxkxoramiral
Tskxhxalbay
Tskxhxgenelkrmay
Tskxhxorgeneral
Greyxwolf
yardımcı olacak grub bu arkadaşlar...
görevi olanlar Cumaya kadar bilgi versin aksi takdirde kadime gelemez...
TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
- Ifyoulike10
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Bir daha Migrat grubuna almayın beni bu Eray varsa...
Gider birini atar 7 canda Centurionu kaçırır bana küfreder...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
Bak bugüne kadar 2 kişiye söz vermiştim ve o sözü tutuyordum artık yeter.......EmirBerkKorkmaz yazdı:Bir daha Migrat grubuna almayın beni bu Eray varsa...
Centuronu kim kaçırdı lan......... Onu söle kim kaçırdı. Ana bcı küfür isitoyrsun zaten herkes öldü tek ben kalmadım mı ana bacı sövelim mi illaha laf anlaman için. Bundan söz bizle hiç bir yere gelemezsin gerizekalı..........
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Sarbon21 yazdı:Beyler Bir yorum yapın yahu imzama.
Güzel olmuş imzan
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Kim kimle bir yere gelemeyecek o anda görüşürüz...eray yazdı:Bak bugüne kadar 2 kişiye söz vermiştim ve o sözü tutuyordum artık yeter.......EmirBerkKorkmaz yazdı:Bir daha Migrat grubuna almayın beni bu Eray varsa...
Centuronu kim kaçırdı lan......... Onu söle kim kaçırdı. Ana bcı küfür isitoyrsun zaten herkes öldü tek ben kalmadım mı ana bacı sövelim mi illaha laf anlaman için. Bundan söz bizle hiç bir yere gelemezsin gerizekalı..........
Sen Centurion'un ortalarında Hakan'ı gruptan atarak zaten Centurion'u kaçırdın...
Ana bacı küfrederek kendi şerefini (!) ortaya koydun, karakterini çözdüm ben senin ciğeri 5 para etmez ruhsuz bir itsin....
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
Yeter lan artık.. Kimsin lan sen dünkü bebe. Hakan a iksir vercketim yanlışlıkla grup attım. Sıkıyosa bi daha bu konu hakkında yorum yap ana bacı girmeyen en adiii...........EmirBerkKorkmaz yazdı:Kim kimle bir yere gelemeyecek o anda görüşürüz...eray yazdı:Bak bugüne kadar 2 kişiye söz vermiştim ve o sözü tutuyordum artık yeter.......EmirBerkKorkmaz yazdı:Bir daha Migrat grubuna almayın beni bu Eray varsa...
Sen Centurion'un ortalarında Hakan'ı gruptan atarak zaten Centurion'u kaçırdın...
Ana bacı küfrederek kendi şerefini (!) ortaya koydun, karakterini çözdüm ben senin ciğeri 5 para etmez ruhsuz bir itsin....
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- Sarbon21
- Sahaf Yardımcısı
Teşekkürler... Diğerleri hala tartışma içersinde fakatKable yazdı:Sarbon21 yazdı:Beyler Bir yorum yapın yahu imzama.
Güzel olmuş imzan

- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
İşte sen busun...eray yazdı:Yeter lan artık.. Kimsin lan sen dünkü bebe. Hakan a iksir vercketim yanlışlıkla grup attım. Sıkıyosa bi daha bu konu hakkında yorum yap ana bacı girmeyen en adiii...........EmirBerkKorkmaz yazdı:Kim kimle bir yere gelemeyecek o anda görüşürüz...eray yazdı:Bak bugüne kadar 2 kişiye söz vermiştim ve o sözü tutuyordum artık yeter.......EmirBerkKorkmaz yazdı:Bir daha Migrat grubuna almayın beni bu Eray varsa...
Sokaktan geçen bir çocuk da ancak ana bacıya küfreder şu anda senin onlardan hiçbir farkını görmüyorum...
Anne kadar kutsal bir şey var mı bu dünyada açıkla bana?
"Cennet, Annelerin ayaklarının altındadır." demiş Hz. Muhammed (s.a.v.) sen ne hadle anneye laf edebiliyorsun bunu açıkla bana ciğeri, ruhu, kalbi 5 para etmez karaktersiz...
Şu mübarek Ramazan ayında bari yapma iğrenç hareketlerini...
Karaktersiz olduğunu cümle alem biliyor ama bu kadar basitleşme, sadece ne olduğunu onlarca kez insanlara kanııtlıyorsun...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм