oyunu bıraktın şimdıde formada gırmıyon
$$$ KABUS LONCASI $$$
- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Friends Of Heaven
Re: $$$ KABUS LONCASI $$$
ismailim kara gözlum nerdesın
kanunixxbaşkan
Selamün aleyküm hayırlı Hafta sonlarI
iso yaşıyonmu seN.
iso yaşıyonmu seN.
Sunucu:TıLsım
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
LONCANIZA KATİLABİLİRMİYİM PMM PLSS....
Danılyen [49]
Danılyenn [49]
aDReNaLiN [49] [(^) Ejder Asa]
aSiBeY [25] KP ÇaRı
! DüNYa BiR GüNDüR o Da Bu GüNDüR !
Danılyenn [49]
aDReNaLiN [49] [(^) Ejder Asa]
aSiBeY [25] KP ÇaRı
! DüNYa BiR GüNDüR o Da Bu GüNDüR !
- Yigithann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Cümleten selamın aleyküm, hepinize hayırlı ramazanlar dilerim. Bu aralar İKV'den çok uzaklaştım daha doğrusu başka oyunlara yöneldim ama İKV'yi tam olarak bırakmış değilim. İsmail abi bi çağrına bakar anında oyundayım
Hadi selametle.
Mesele kesmek ya da kesilmek değil, susmaktır!
''Yiğithann'' ''Dazzle''
''Yiğithann'' ''Dazzle''
Selamün aleyküm.Hayırlı akşamlar.
Ya bu İsmail gardaşım nerelerde , bayadır muhabbet edemiyoruz kendisiyle.
İnş bir sıkıntın yoktur İsmail kardeşim.Görüşelim , özletme kendini...
Ya bu İsmail gardaşım nerelerde , bayadır muhabbet edemiyoruz kendisiyle.
İnş bir sıkıntın yoktur İsmail kardeşim.Görüşelim , özletme kendini...
Biraz Erken Olucak Ama Kadir Geceni Mübarek Olsun...

"Biz onu (Kur’an’ı) Kadir gecesinde indirdik. Kadir gecesinin ne olduğunu sen bilir misin? Kadir gecesi bin aydan hayırlıdır.. O gecede Rablerinin izniyle melekler ve Ruh (Cebrail) her iş için iner dururlar. O gece esenlik doludur. Tâ fecrin doğuşuna kadar."

“Allahü Teâlâ, Kadir gecesini ümmetime hediye etti, ondan önce kimseye vermedi.”
Peygamber Efendimiz, daha önceki ümmetlerden bin sene cihad eden insanları düşünüp, benim ümmetimin ömrü kısadır, az ibadet ederler diye üzülünce, Allahü Teâlâ, “Kadir gecesi senin ve ümmetinindir” buyurup Habibinin kalbini ferahlandırdı. Hem de Kadir gecesi, her Ramazan ayında gelir.
“Kadir gecesinde üç defa “La ilahe illallah” söyleyen müslümanın, birincisinde bütün günahları bağışlanır. İkincisinde Cehennemden kurtulur, üçüncüsünde Cennete girer.” [Tefsir-i Mugni]
Resulullah Efendimize kendisinden önceki insanların ömürlerinin ne kadar olduğu bildirilince, kendi ümmetinin ömürlerini kısa buldu, uzun ömürlü olan diğerlerinin işledikleri salih amelleri işleyemezler diye düşününce, Allahü Teâlâ Ona bin aydan hayırlı olan Kadir gecesini ihsan etti. (İ. Malik)
Resulullah Efendimiz, “Beni İsrail Peygamberlerinden 80 yıl Allahü Teâlâya ibadet eden oldu” buyurunca, Eshab-ı kiram hayret ettiler. Bunun üzerine Cebrail aleyhisselam gelip; “Ya Resulallah, senin ümmetin bu Peygamberlerin, 80 yıllık ibadetine şaşarlar. Allahü Teâlâ sana ondan iyisini gönderdi” diyerek, (Kadir gecesi, bin aydan hayırlıdır) mealindeki âyeti okudu. (Tefsir-i Mugni)
Kadir gecesi hakkındaki hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
“Dört gecenin gündüzü de gecesi gibi faziletlidir. Allahü Teâlâ, o günlerde dua edenin isteğini geri çevirmez, onları mağfiret eder ve onlar bu günlerde bol ihsana nail olurlar. Bunlar, Kadir gecesi, Arefe gecesi, Berat gecesi, Cuma gecesi ve günleri.” [Deylemi]
“İnanarak ve sevabını Allahü Teâlâdan umarak, Kadir gecesini ihya edenin geçmiş günahları affolur.” [Buhari, Müslim]
“Kadir gecesinde, bir kere Kadir suresini okumak, başka zamanda Kur’an-ı kerimi hatim etmekten daha sevaptır. Kadir gecesinde bir tesbih (Sübhanallah), bir tahmid (Elhamdülillah), bir tehlil (Allahü ekber) söylemek yedi yüz bin tesbih, tahmid ve tehlilden kıymetlidir. Bu gece koyun sağımı müddeti kadar [az bir zaman] namaz kılmak, ibadet etmek, bir ay bütün geceleri sabaha kadar ibadetle geçirmekten daha kıymetlidir.” [Tefsir-i Mugni]

"Biz onu (Kur’an’ı) Kadir gecesinde indirdik. Kadir gecesinin ne olduğunu sen bilir misin? Kadir gecesi bin aydan hayırlıdır.. O gecede Rablerinin izniyle melekler ve Ruh (Cebrail) her iş için iner dururlar. O gece esenlik doludur. Tâ fecrin doğuşuna kadar."

“Allahü Teâlâ, Kadir gecesini ümmetime hediye etti, ondan önce kimseye vermedi.”
Peygamber Efendimiz, daha önceki ümmetlerden bin sene cihad eden insanları düşünüp, benim ümmetimin ömrü kısadır, az ibadet ederler diye üzülünce, Allahü Teâlâ, “Kadir gecesi senin ve ümmetinindir” buyurup Habibinin kalbini ferahlandırdı. Hem de Kadir gecesi, her Ramazan ayında gelir.
“Kadir gecesinde üç defa “La ilahe illallah” söyleyen müslümanın, birincisinde bütün günahları bağışlanır. İkincisinde Cehennemden kurtulur, üçüncüsünde Cennete girer.” [Tefsir-i Mugni]
Resulullah Efendimize kendisinden önceki insanların ömürlerinin ne kadar olduğu bildirilince, kendi ümmetinin ömürlerini kısa buldu, uzun ömürlü olan diğerlerinin işledikleri salih amelleri işleyemezler diye düşününce, Allahü Teâlâ Ona bin aydan hayırlı olan Kadir gecesini ihsan etti. (İ. Malik)
Resulullah Efendimiz, “Beni İsrail Peygamberlerinden 80 yıl Allahü Teâlâya ibadet eden oldu” buyurunca, Eshab-ı kiram hayret ettiler. Bunun üzerine Cebrail aleyhisselam gelip; “Ya Resulallah, senin ümmetin bu Peygamberlerin, 80 yıllık ibadetine şaşarlar. Allahü Teâlâ sana ondan iyisini gönderdi” diyerek, (Kadir gecesi, bin aydan hayırlıdır) mealindeki âyeti okudu. (Tefsir-i Mugni)
Kadir gecesi hakkındaki hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
“Dört gecenin gündüzü de gecesi gibi faziletlidir. Allahü Teâlâ, o günlerde dua edenin isteğini geri çevirmez, onları mağfiret eder ve onlar bu günlerde bol ihsana nail olurlar. Bunlar, Kadir gecesi, Arefe gecesi, Berat gecesi, Cuma gecesi ve günleri.” [Deylemi]
“İnanarak ve sevabını Allahü Teâlâdan umarak, Kadir gecesini ihya edenin geçmiş günahları affolur.” [Buhari, Müslim]
“Kadir gecesinde, bir kere Kadir suresini okumak, başka zamanda Kur’an-ı kerimi hatim etmekten daha sevaptır. Kadir gecesinde bir tesbih (Sübhanallah), bir tahmid (Elhamdülillah), bir tehlil (Allahü ekber) söylemek yedi yüz bin tesbih, tahmid ve tehlilden kıymetlidir. Bu gece koyun sağımı müddeti kadar [az bir zaman] namaz kılmak, ibadet etmek, bir ay bütün geceleri sabaha kadar ibadetle geçirmekten daha kıymetlidir.” [Tefsir-i Mugni]

Kulaklar Duyduklarına, Gözler Gördüklerine İnanırlar!
Saol. Baba Ceylan
Ustamız Sensin Nasıl olsa
Güzel olmaması mümkün mü :mrgreen:

Bin aydan daha hayırlı olan bir gece , KADİR GECESİ.
Dualarımız , tüm islam alemi için olsun.
Allah tüm günahlarımızı affetsin.

KAdir Geceniz Mübarek Olsun...
Dualarımız , tüm islam alemi için olsun.
Allah tüm günahlarımızı affetsin.

KAdir Geceniz Mübarek Olsun...
OOONNNUUURRR buldum buldum siyah beyaz saçlıyı buldum
"Castolo" diye bir arkadaş :mrgreen:

- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Friends Of Heaven
hayırlı kandıller arkaşlar
ayrıca bugun benım hızrı doğum gunum
ayrıca bugun benım hızrı doğum gunum
kanunixxbaşkan