Etkinlik Öneri ve Yorumları

İKV Dünyasına yönelik etkinlikler ve etkinlik önerileri
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Re: Etkinlik Öneri ve Yorumları

Mesaj gönderen Zifan »

resp0nse yazdı:Sunucu şampiyonalarında kazanan oyuncuların birdaha turnuvaya girmemesini öneriyorum.Diğer oyuncuların önünün açılması gerek.
Selam resp0nse,
Totale bakıldığında her sunucuda kazanmış olsalar dahi diğer karakterleriyle başvuru yapan oyuncu sayısı oldukça fazla bulunmaktadır ki hepsi elenmeye kalksa fikstür oluşturulamaz.Şartları yerine getiren her kullanıcı turnuvaya katılma hakkına sahiptir ve bu noktada herkes eşit şansa sahiptir.
İyi eğlenceler.
Kullanıcı avatarı
Gltsry
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Şehr-i İstanbul

Mesaj gönderen Gltsry »

Yapacağım öneri daha önce yapılmışmıdır bilmiyorum ama beni bağlamaz forumla eskisi kadar alakalı değilim..

Malum sunucu şampiyonası düzenleniyor her ay olmasada. Seçilen kişilerden 100'er madalya alınıyor.

Önerime gelecek olursam Şampiyonlar liginde maçlarda galip gelen takımlar belli bir prim alıyor. Bence bizim turnuvamız çok kuru bir turnuva. Sadece Finalist'e ve şampiyona ödül var. Bence elemeler dahil olmak üzere bi üst tura geçenlere belli bir ödül/para verilmeli. o kişi bi üst tura daha çıktıkça ödül artmalı tabi keyfinize kalmış birşey ödülün artıp artmaması.

Bence bu olursa daha çekişmeli turnuvalar olur. (Büyücüler hariç :D)
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

Kanun-i Yatağanlar'ın verildiği zamanki , loncalar arası şampiyona yapmayı nezaman planlamaktasınız? Kuru etkinlikler yapılacağına Lonca Sistemine yönelik etkınlıkler yapılsa nasıl olur canlarım?
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Kullanıcı avatarı
izlenimci
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Tek Yürek

Mesaj gönderen izlenimci »

Kelime avcısı oyununda Beyaz köşke iyi bakın onu da mı biz söyleyeyim Haritacıdan Önce XxUaKSaRaYxX var etkinlik görevlileri
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

izlenimci yazdı:Kelime avcısı oyununda Beyaz köşke iyi bakın onu da mı biz söyleyeyim Haritacıdan Önce XxUaKSaRaYxX var etkinlik görevlileri
Selam izlenimci,
Duyuruda da göreceğiniz üzere,bulunması istenilen kelime "GADOLİNYUM" dur.Verilen cevapta ise GADONLİNYUM yazıldığını görmekteyiz dolayısı ile bu yazım yanlışının kabul edilmesi durumu diğer etkinliklerin selameti açısından uygun değildir yazık ki müsamaha gösterilemez. İlginiz için teşekkür ediyoruz.

CEVAP : GADONLİNYUM
SUNUCU : BEYAZKÖŞK
KARAKTER : XxUaKSaRaYxX
Kullanıcı avatarı
Gecelerinsavasci
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Gecelerinsavasci »

Mesela ayrı ayrı 1-2 grup şeklinde oyuncular bir bölgeye alınacak ve o bölgede en çok yaratığı kesen grup kazanmış olucak veya oyun içinde belli yerlere özel canavarlar yerleştirilecek ve bu canavarları en çok kesen grup kazanmış olucak.Oyunun ismide "Çok Öldüren Kazanır" olabilir.

Forumda oyunla ilgili en çok kelime türetene ödül verilecek mesela belli bir süre 5 dakika 10 dakika felan o süre içinde en çok kelime türeten kazanmış olucak.Oyunun ismide "Türet Kazan" olabilir.
Darkranger
Metehan
Gecelerinsavasci
Kullanıcı avatarı
beerta
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Artvin

Mesaj gönderen beerta »

Yazın lonca savaşları oyuna renk katıcagını dusunyorum ? odulunde kımsede olmadımı tatından yenmez olur :idea: :D
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Ayda 1 yada 2 kere yapılan etkinlikler var ve bu etkinlikler de kazanan 1 kişi oluyor haliyle.
Böyle etkinliklerde kazananın bir kişi olması ve ayda 1 kere yapılıyor olmasından dolayı etkinlik ödülünün cazip ve çekici olması gerekiyor bence.

1 jadeit 1 xenotim 1 hidrojen vs. bence bunlar ayda 1 yapılan bir etkinlik için çok küçük ödüller.
Zaten ayda 1 yada 2 kere yapılıyor ve koskoca oyunda 1 kişi kazanıyor.

En azından 8 jadeit , 8 xenotim veya 10 hidrojen vs. gibi ödüller verilebilir.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
boomerang
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Southwest Wind Guard

Mesaj gönderen boomerang »

Öncelikle selamlar,

Duyurularda bahsi geçen görsel içeriğe dayalı etkinlik hoş fikir, fakat kanaatimce biraz genç işi. Benim önerim kısaca, bu etkinliğin peşisıra; biz ihtiyarların da boy gösterebileceği bir de yazınsal içerikli (Düz yazıya alternatif olarak şiir vb. kabul edilebilmeli) bir etkinliğin de yapılmasıdır.

Düşünülüp geliştirilmesi için beyan eder, iyi çalışmalar dilerim..
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

Gltsry yazdı:Yapacağım öneri daha önce yapılmışmıdır bilmiyorum ama beni bağlamaz forumla eskisi kadar alakalı değilim..

Malum sunucu şampiyonası düzenleniyor her ay olmasada. Seçilen kişilerden 100'er madalya alınıyor.

Önerime gelecek olursam Şampiyonlar liginde maçlarda galip gelen takımlar belli bir prim alıyor. Bence bizim turnuvamız çok kuru bir turnuva. Sadece Finalist'e ve şampiyona ödül var. Bence elemeler dahil olmak üzere bi üst tura geçenlere belli bir ödül/para verilmeli. o kişi bi üst tura daha çıktıkça ödül artmalı tabi keyfinize kalmış birşey ödülün artıp artmaması.

Bence bu olursa daha çekişmeli turnuvalar olur. (Büyücüler hariç :D)
Selam Gltsry,
Öneri ve ilginiz için teşekkürler,mevcut turnuva katılım koşulları ile her turda ödül verilmesi durumu şu an için düşünülmemektedir lakin önümüzdeki turnuvalarda finalist ve şampiyonların ödüllerinde değişikliğe gidilebilir.

KEMALIZMX yazdı:Kanun-i Yatağanlar'ın verildiği zamanki , loncalar arası şampiyona yapmayı nezaman planlamaktasınız? Kuru etkinlikler yapılacağına Lonca Sistemine yönelik etkınlıkler yapılsa nasıl olur canlarım?
Selam KEMALİZMX,
Lonca savaşları turnuvası gerçekleştirilebilmesi için her sunucuda yeterli klan tarafı bulunmamaktadır.Bu sebeple bu etkinliğimizin içeriğini düzenleyerek önümüzdeki aylarda gerçekleştirmeyi planlamaktayız.
İyi eğlenceler.

Refresh yazdı:Ayda 1 yada 2 kere yapılan etkinlikler var ve bu etkinlikler de kazanan 1 kişi oluyor haliyle.
Böyle etkinliklerde kazananın bir kişi olması ve ayda 1 kere yapılıyor olmasından dolayı etkinlik ödülünün cazip ve çekici olması gerekiyor bence.

1 jadeit 1 xenotim 1 hidrojen vs. bence bunlar ayda 1 yapılan bir etkinlik için çok küçük ödüller.
Zaten ayda 1 yada 2 kere yapılıyor ve koskoca oyunda 1 kişi kazanıyor.

En azından 8 jadeit , 8 xenotim veya 10 hidrojen vs. gibi ödüller verilebilir.
Selam Refresh,
Etkinlik ödüllerimiz oyuncularımızın istekleri doğrultusunda belirli aralıklarla güncellenmektedir.Geçtiğimiz aydan itibaren ödüllerimizde değişikliğe gidilmiş, bazılarında ödül alan oyuncu sayısı çoğaltılmıştır.Yine piyasa kontrolü yapılarak, ihtiyaç dahilinde gerekli materyal ve ürünler takvimde yerini almaya devam edecektir.
İlginiz ve öneriniz için teşekkürler.

boomerang yazdı:Öncelikle selamlar,

Duyurularda bahsi geçen görsel içeriğe dayalı etkinlik hoş fikir, fakat kanaatimce biraz genç işi. Benim önerim kısaca, bu etkinliğin peşisıra; biz ihtiyarların da boy gösterebileceği bir de yazınsal içerikli (Düz yazıya alternatif olarak şiir vb. kabul edilebilmeli) bir etkinliğin de yapılmasıdır.

Düşünülüp geliştirilmesi için beyan eder, iyi çalışmalar dilerim..
Selam Boomerang,
Öneriniz en kısa zamanda değerlendirmeye alınacaktır.İlginiz için teşekkür ediyoruz:)

“Etkinlikler” sayfasına dön