@ Ateş Loncası @
- Garbajosa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: @ Ateş Loncası @
Hoş geldiniz arkadaşlar. Birlikteliğimiz daim olur inşallah .
- AtesKoMuTaN
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Hoşbulduk arkadaşlar her zaman birlik ve beraberlik olmak dileğiyle...
AteşKoMuTaN [Ashab - ı Keyf (^)]
Atabeyxsempty [Latif(^)]
Atabeyxnewraky [Ejder Asa(^)]

Atabeyxsempty [Latif(^)]
Atabeyxnewraky [Ejder Asa(^)]

- Drowxwinks
- Şarapçı'nın Sırdaşı
AtabeyxNaRcoTick İsimLi KaRakteR Bundan yakLasık 2 Ay Öncesinde Kp CaRı Satcaktı Sözde Bana 40 m TahsiL Etmiştim Kendisine Fakat PaRayı TahsiL Ettikten SonRa Qyundan Cıktı Ve Bidaha Qyuna qiRdiqinde İse Cewap WeRmeye BiLe TenezzüL Etmemiştiki Su An Bu Loncaya qiRmiş BöyLe BiR Loncayı Kendisine Layik qöRmüyoRm, Sayfayı KiRLettiqim İçin ÖzüR DiLeRim Fakat PaRasında DeiLim, BöLe BiR İnsanın BöLe BiR LoncayLa Baqı QLması Resmen ŞaşkınLık. . .
XşifaXX
BeqLenen qün qeLecekse ÇekiLen ÇiLe KutsaLdıR,
Gizlenmiş İçerikGöster
KuRaLına qöRe Qyna. . .!
Merhabalar; loncanız oyunda çok iyi hareket ediyor toplu, dengeli ve lonca içerisinde saygı,sevgi,dayanışma ön planda bende böyle bir lonca üyesi olmaktan gurur duyarım başvuru yapmak için girdim ama sancak sunucusunu bulamadım bende buradan sorayım dedim rahatsız ettiysem özür dilerim Lonca yetkilileri olan AteşSalih ve AteşHanzala yetkililer sanırım audaxdan öğrendiğim kadarı ile benimle oyunda yada özel msj olarak irtibata geçerseniz sevinirim şansımı denemek istiyorum şifam hariç 2 çarımda onnlinedir. İyi Forumlar.. AteşAudax Demirxbüyücü olduğunu bilmiyordum yunus emre iyi ws atıyorsun
gözlük çekince ve ışık zırh düşünce tekrardan kapışalım
:mrgreen: Selametle !!
En son los34 tarafından 27 Tem 2011 23:06 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
All rights reserved. This nickname can not be used in any way without my written permission. Blank ®
Blank © 2012.
-Oyun Bitti. Artık Sadece Forum
Blank © 2012.
-Oyun Bitti. Artık Sadece Forum
- Garbajosa
- FareAdam Düşmanı
Türkçe yazmadığınız sürece şikayetleriniz dikkate alınmayacaktır.Drowxwinks yazdı:AtabeyxNaRcoTick İsimLi KaRakteR Bundan yakLasık 2 Ay Öncesinde Kp CaRı Satcaktı Sözde Bana 40 m TahsiL Etmiştim Kendisine Fakat PaRayı TahsiL Ettikten SonRa Qyundan Cıktı Ve Bidaha Qyuna qiRdiqinde İse Cewap WeRmeye BiLe TenezzüL Etmemiştiki Su An Bu Loncaya qiRmiş BöyLe BiR Loncayı Kendisine Layik qöRmüyoRm, Sayfayı KiRLettiqim İçin ÖzüR DiLeRim Fakat PaRasında DeiLim, BöLe BiR İnsanın BöLe BiR LoncayLa Baqı QLması Resmen ŞaşkınLık. . .
- Drowxwinks
- Şarapçı'nın Sırdaşı
yazdıkLaRımı AnLayabiLdiqine qöRe TüRkçemde HeR Hanqi BiR SoRun BuLmuyoRum, Vede Dikkate ALıp ALmaman Benm UmRumda QLmaz Aynı Zamanda İLqiLenip İLqiLenmemende UmRumda QLmaz Sana Sunu SöyLüyebiLiRimki Ben Sadece Üstüme Düşeni yapıp Sizi BiLqiLendiRmek AmacLı Kimi Ve NasıL BiRini ARanıza ALdıqınızı BiLdiRmek İstedim, İsteR İLqiLeniRsin İsteR İLqiLenmessin Sana KaLmıs BiR Şey, Neyse Rahatsız Ettiysem ÖzüR DiLeRm, KeyifLi FoRumLaR. . .
(=XşifaXX=) :arrow: CaLınmıs BuLunmaktadıR,
XşifaXX
Gizlenmiş İçerikGöster
KuRaLına qöRe Qyna. . .!
- Regedit
- Işık Hanım'ın Elemanı
Drowxwinks yazdı:yazdıkLaRımı AnLayabiLdiqine qöRe TüRkçemde HeR Hanqi BiR SoRun BuLmuyoRum, Vede Dikkate ALıp ALmaman Benm UmRumda QLmaz Aynı Zamanda İLqiLenip İLqiLenmemende UmRumda QLmaz Sana Sunu SöyLüyebiLiRimki Ben Sadece Üstüme Düşeni yapıp Sizi BiLqiLendiRmek AmacLı Kimi Ve NasıL BiRini ARanıza ALdıqınızı BiLdiRmek İstedim, İsteR İLqiLeniRsin İsteR İLqiLenmessin Sana KaLmıs BiR Şey, Neyse Rahatsız Ettiysem ÖzüR DiLeRm, KeyifLi FoRumLaR. . .
Verdiğin Bilgiler İçin Teşekkür Ederiz. Konu Hakkında Arkadaşla Görüsüp Gereğini Yapıcağımızdan Süphen Olmasın. Arkadaşla Görüştükten Sonra Konu Hakkında Sizi Bilgilendiririz.
Selametle...
Ateş Donar Su Yanar !
AteşKarmate
AteşbuRak
AteşKarmate
AteşbuRak
Gizlenmiş İçerikGöster
Shit..!
- Terbiyeci
- Sahaf Yardımcısı
Arkadaşımız artık Ateş Lonca üyesidir, beğenen veya beğenmeyenler olacaktır şüphesiz fakat biz kararımızı vermiş bulunmaktayız.Drowxwinks yazdı:AtabeyxNaRcoTick İsimLi KaRakteR Bundan yakLasık 2 Ay Öncesinde Kp CaRı Satcaktı Sözde Bana 40 m TahsiL Etmiştim Kendisine Fakat PaRayı TahsiL Ettikten SonRa Qyundan Cıktı Ve Bidaha Qyuna qiRdiqinde İse Cewap WeRmeye BiLe TenezzüL Etmemiştiki Su An Bu Loncaya qiRmiş BöyLe BiR Loncayı Kendisine Layik qöRmüyoRm, Sayfayı KiRLettiqim İçin ÖzüR DiLeRim Fakat PaRasında DeiLim, BöLe BiR İnsanın BöLe BiR LoncayLa Baqı QLması Resmen ŞaşkınLık. . .
Ali arkadaşımızın tepkisi biraz ağır olmuş sanırım
Olay ile ilgili ise, Fatih ile görüştükten sonra olayın doğruluğu var ise şayet paranı karşılayacağımızdan endişen olmasın.
Bilgilendirdiğin için teşekkürler..
AteşSalih -- TERBİYECİ
Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir.. (Hz.Mevlana)
- Drowxwinks
- Şarapçı'nın Sırdaşı
PaRasındaBunu PaRa İçin yapmadım FuL MoR Şifam CaLındı Çıt CıkaRmadım 40 m nin Peşinden Koşacak KadaRda ALçaLmadım Beqenen BeqeniR Beqenmeyen Beqenmez Diyosun ya,JethRoyuda Loncana aLki KadRo Tam QLsun, Neyse SanıRım Rahatsız Ettim K.byın KeyifLi FoRumLaR,
XşifaXX
Gizlenmiş İçerikGöster
KuRaLına qöRe Qyna. . .!
- Drowxwinks
- Şarapçı'nın Sırdaşı
'PaRasında DeiLim yazcaktım Fakat SiLcektim SiLmeyi Unutmusum PaRdon,
XşifaXX