Sakin oL ŞampiyonLeoNaRR yazdı:lONCANIZI takip etmiyomusunuz ? kİMİN cıkıp kimin girdigini bilmiyormusunuz siz Çalıcıanti 1 haftadır arz klanında ve CİHAN I HÜKÜMRAN lonca üyesi hala rest loncasında nasıl olabiliyor anlamış deyilim forum sözcünüz kimse düzenlesinler iyi formlar !!
***ReST*** Loncası [BiLdirim alanı]
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Re: ***ReST*** Loncası [BiLdirim alanı]
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
LASTDRAGON yazdı:lONCANIZI takip etmiyomusunuz ? kİMİN cıkıp kimin girdigini bilmiyormusunuz siz Çalıcıanti 1 haftadır arz klanında ve CİHAN I HÜKÜMRAN lonca üyesi hala rest loncasında nasıl olabiliyor anlamış deyilim forum sözcünüz kimse düzenlesinler iyi formlar !!
Bu üslubunu yaşına vererekten göz ardı ediyoruz.Bir sahıs kafasına göre davranıyorda bunu gerekli yerlere bildirmeden hareket ediyorsa bu oyuncunun hatasıdır. sonda kullandığın noktalama isaretlerini su anda sözde sizin loncanızda bulunan oyuncuya kullanmanız gerekir .!
İyi ForumLar...
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
LONCANIZDA BULUNAN HERAKLIYUS ADLI ŞAHSİYETSİZ, AİLEME,KİŞİLİĞİME,MANEVİ DEĞERLERİME KLAN KANALINDAN KÜFÜR ETMİŞTİR. HERKESE SORABİLİRSİNİZ. LONCANIZIN İSMİNİ LEKELEYEN BU KİŞİLİĞİ EN YAKIN ZAMANDA İHRAÇ ETMENİZİ ARZ EDERİM. İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER.
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Wildpisagor
GALATASARAY
-
- İskele Babası
Yakında Lonca Üyeleri Sayısı Düşürülecek Bu Konuda Araştırılacaktır...
- LeoNaRR
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: L E O
Selamın aleykum Loncadaşlar, ben oyunda olmadımdan dolayı organızasyon yapamıooRdum daha once lonca olarak kadım kesıoRduk bu ısı trabzonluxsıfacı arkadasımıza bırakıorum en kısa zamanda kadım goRewı oLan arkadaşlar Trabzonluxsıfacıya bıLdıRsın gun tarıh saat beLırlenıp kadım Organızasyonu yapılacaktır :!:
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Nefer Team
Merhaba;
Kadim Etkinliği Düzenliyoruz.
Loncada Kadim Görevi Olanlar Veya Yardım Etmek İsteyenler Oyunda /Trabzonluxsıfacı'ya ismini yazdırsın.
Etkinlik Bilgileri İlerleyen Zamanlarda Bu Konu Üzerinden Sizlere Bildirilecektir.
İyi Forumlar...
Kadim Etkinliği Düzenliyoruz.
Loncada Kadim Görevi Olanlar Veya Yardım Etmek İsteyenler Oyunda /Trabzonluxsıfacı'ya ismini yazdırsın.
Etkinlik Bilgileri İlerleyen Zamanlarda Bu Konu Üzerinden Sizlere Bildirilecektir.
İyi Forumlar...
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- EjdeRxAnAdoLu
- İskele Babası
emre yaz benm adımı 1 haftadır yalvarıyom sana kadim keselim die zaten 1. grupta ben varım he ona göre 
Karaxmagic(^Ashab-ı Kehf)
Wolfxwarrior (^Ecel Getiren)
EjdeRxAnAdoLu
Tugçe
Wolfxwarrior (^Ecel Getiren)
EjdeRxAnAdoLu
Tugçe
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
artık lonca olarak bakmıyorum . Yoldan geçeni alıyorsunuz,başkanınız şikayetleri değerlendirmiyor,hakaret edio adam fotoları yolluoz işlem yapılmıyor. Leonar adına üzülüyorum.
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Wildpisagor
GALATASARAY
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
Batuhangs730 yazdı:artık lonca olarak bakmıyorum . Yoldan geçeni alıyorsunuz,başkanınız şikayetleri değerlendirmiyor,hakaret edio adam fotoları yolluoz işlem yapılmıyor. Leonar adına üzülüyorum.
Arkasından konustuğun EröL abine sikayet et bide bakalım ne diyecek . ilk basta ettiğin lafta yönetimde bulunan mevlut abi yanımdaydı kimin neyi baslattığını gördü ve o ara müdehale etmek istemedi hatta sana demem icin bir kac birsey söyledi ama iletmiyeyim abicim senin beynin kavramaz o tip cümleleri . Sikayet ettiğin Cenqiz o ara yanımdaydı ve gerekli fotoları kendiside gördü o nedenden kimse birsey yapmıyor . Herkez biliyor kimin haklı olduğunu. hadi simdi abicim bırak simdi İKV yi Heraklıyus'uda git misket oyna
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

- YeNiLMeYeNAdaM
- İri Fare Avcısı
mahmutxsolmaz yazdı:Batuhangs730 yazdı:artık lonca olarak bakmıyorum . Yoldan geçeni alıyorsunuz,başkanınız şikayetleri değerlendirmiyor,hakaret edio adam fotoları yolluoz işlem yapılmıyor. Leonar adına üzülüyorum.
Arkasından konustuğun EröL abine #@!? et bide bakalım ne diyecek . ilk basta ettiğin lafta yönetimde bulunan mevlut abi yanımdaydı kimin neyi baslattığını gördü ve o ara müdehale etmek istemedi hatta sana demem icin bir kac birsey söyledi ama iletmiyeyim abicim senin beynin kavramaz o tip cümleleri . Sikayet ettiğin Cenqiz o ara yanımdaydı ve gerekli fotoları kendiside gördü o nedenden kimse birsey yapmıyor . Herkez biliyor kimin haklı olduğunu. hadi simdi abicim bırak simdi İKV yi Heraklıyus'uda git misket oyna![]()
Oglum bu lonca 5 para etmez adamlarla dolu, iftiracı hırsız serefsiz pezeven k adamlarla dolu. LeoNaR hırsızdır, oyun parasını kontör karşılıgı satıyor, ve Ensonbaskentlixx çarını ecelli çarını, Bir roa üyesine sattı .. Yiğeni LeOJosep adlı pij velet, isim e pini satıyorum ayagına parayı alıyor ve kodu veriyor sonra oldu degilmi diyip hemen çıkıyor oyundan, ne hikmetse verdigi kod yanlış çıkıyor. Al lah ları yok ne yaparsın
XXMURATXX ve XXTİMURXX sizlere sözüm arkadaşlar, bu yavsak LeoNar zamanınızda arkanızdan çok salladı, söylemeyecektim ama artık yeter, sizleri kullanıyorlar. Özellikle sen timur, sana verdigi bir hediye vardı hatırlarmısın,işte o hediyenin çok lafını yaptı arkandan,aranızda bir olaymı olmuştu ne,arkandan sö vüp,gözüme gözükmese artık o srefsiz dedi,(tabi dahasıda var ama burada yazmak olmaz).. sizleri kullanıyorlar. Cengiz adlı velet,15 veya 16 yaslarinda bu pustun liderlik ettigi bi loncada kalmak size yakismaz en azından..
LeONaR , Canyoldaşım adlı karakterimi çaldın daha sonra istedigimde, sakayla karısık, onun aktarma hakkının doldugunu söyledin,sonra ciddi istedigimde ise, yigenin sakaryalıya hediye etmissin,pis pis sırıttın sonra.. ben o zaman fazla üstüne düsmedim,ama bogazina kadar getiriyosunuz insanı. o çarımda, materyaller vardı bari onları geri verseydin, al lah sız pij...
YeNiLMeZzZ
YeNiLMeZzZ
TOPLUMSAL MUHALEFET ENGELLENEMEZ !
Şewder Sorxwin ÖLÜMSÜZDÜR !
Saf gülüşüne,tatlı gözlerine dünyayı YAKARIM ..
TOPLUMSAL MUHALEFET ENGELLENEMEZ !
Şewder Sorxwin ÖLÜMSÜZDÜR !
Saf gülüşüne,tatlı gözlerine dünyayı YAKARIM ..