Fan Art 2010 Sonuçları

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
COKER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Re: Fan Art 2010 Sonuçları

Mesaj gönderen COKER »

Locus yazdı:
izdirapgrafik yazdı:Yeni birincimiz Umut Aybek'i tebrik ediyorum.Ödülünü hayırlı bir şekilde kullanması dileğimle.

www.ikvonline.net adresinin girişine bir açıklama metni yerleştirilmiştir.Konunun en başından sonuna kadar bilgi sahibi olmak isteyenler okuyabilirler.Burada bana laf atanlara cevap vermeyeceğim.
Teşekkür ederim kardeşim.
Kardeşim derken ? :D ..Abi dicektin heralde... 8-)
Resim ;)[/quote]
Kullanıcı avatarı
JuSTLoV
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Wan Te D

Mesaj gönderen JuSTLoV »

Öncelikle umut Tebrik ediyorum seni.
izdirapgrafik yazdı:Yeni birincimiz Umut Aybek'i tebrik ediyorum.Ödülünü hayırlı bir şekilde kullanması dileğimle.

www.ikvonline.net adresinin girişine bir açıklama metni yerleştirilmiştir.Konunun en başından sonuna kadar bilgi sahibi olmak isteyenler okuyabilirler.Burada bana laf atanlara cevap vermeyeceğim.
Bu konuya değinmek isterimki Umut Yılmaz Dostum ve üstadım diyorum.İKVONLİNE deki giriş çok güzel okumaktan sıkılmadım.:)Daha farklı şeyler bekliyordum ama olmadı :)..
COKER yazdı:
Locus yazdı:

Teşekkür ederim kardeşim.
Kardeşim derken ? :D ..Abi dicektin heralde... 8-)
Resim ;)
[/quote]
Sıra sana gelince sanırım senin sorunların var tartışma ortamı yaratmaya çalısıyorsun.Bilki seni forumda cocuk diye görmektedir herkez.Bir laf vardır bilirsin belki {Kedi Ulaşamadı yere pis dermiş!.} Umut Yılmaz dostum bu işi senin gibi 3 5 çapulcu için yapmaz bil bunu ve kendini fazla yükseklerde görme düşen sen olursun ;)
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
COKER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen COKER »

Hadi len.... :D Bi ödül kazanamadınız diye bi tarafınızı öyle açıyorsunuz ki yırtılmaktan beter ediyorsunuz. :D
İlla kazanacaksınız dimi... :D ...
Kullanıcı avatarı
Locus
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Locus »

'COKER' öncelikle şunu söyleyeyim. Tanımadığım ve yaşını bilmediğim birisine 'Abi' diye hitap etmem. 'Kardeşim' benim için en uygunu. Sana bunu niye anlatıyorum ki ? Benim ne yapacağıma sen zaten karar veremezsin ;)
okan34
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of AnatoliA

Mesaj gönderen okan34 »

Merhabalar ,

Yönetimin seçim kararına her zaman saygı duyuyoruz. Fakat coğunluğun bilip bilmeden şahısıma iftira ve hakaret etmesi gerçekten çok üzücü ve hayal kırıklığıdır. Sonuçda yapılanın bir emek olduğunu unutmamalı ve bunlara karşın benim susmam bazı oyuncular için suçlu olduğumu düşündürdü, lakin benim hesap vermem gereken birim Sobee yönetimi ve RoA mensuplarıdır.Paylaştığım dökümanlarla da bana ait olduğunu kanıtladım. Yönetim en verişli seçtiği eser, mansiyon ödülünün birini birinci seçmekdi. Akıllıca bir seçim yaparak tartışmanın uzatılmasını önlemiş oldu. Yapılan onlarca yoruma karşılık Arif beyin açıklamasında da mevcut olan yazıda belirtilmiştir ;

"En iyi Duvar kağıdı kategorisinde seçilen eser için birden fazla kişi hak iddiasında bulunmmuş, her iki isminde, çalışmanın tasarım halini bize iletmiştir. "

Bu yazıdada eserin çalıntı olmadığı belirtiliyor. Bu yorumların ardından hakaret içeren her bir yorum ve özel mesaj Türk Ceza Kanunu 125. Maddesi gereği Bilişim / Hakaret mahkemesine iletilecektir. Bu arada her ne kadar bana suçlu gözüyle bakan " Journey " arkadaşımı yaptığı eserden dolayı tebrik ediyorum ve gerçekleri görmeni temenni ediyorum .:)

Saygılarımla
OKAN GÜNEŞ.

Raiders OF AnatoliA Teşkilat Lideri
  • Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi

Rapismylifee
[/size]
  • Resim

• www.raidersofanatolia.com
    [/color]
Kullanıcı avatarı
Kayzer
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Kayzer »

okan34 yazdı:Merhabalar ,

Yönetimin seçim kararına her zaman saygı duyuyoruz. Fakat coğunluğun bilip bilmeden şahısıma iftira ve hakaret etmesi gerçekten çok üzücü ve hayal kırıklığıdır. Sonuçda yapılanın bir emek olduğunu unutmamalı ve bunlara karşın benim susmam bazı oyuncular için suçlu olduğumu düşündürdü, lakin benim hesap vermem gereken birim Sobee yönetimi ve RoA mensuplarıdır.Paylaştığım dökümanlarla da bana ait olduğunu kanıtladım. Yönetim en verişli seçtiği eser, mansiyon ödülünün birini birinci seçmekdi. Akıllıca bir seçim yaparak tartışmanın uzatılmasını önlemiş oldu. Yapılan onlarca yoruma karşılık Arif beyin açıklamasında da mevcut olan yazıda belirtilmiştir ;

"En iyi Duvar kağıdı kategorisinde seçilen eser için birden fazla kişi hak iddiasında bulunmmuş, her iki isminde, çalışmanın tasarım halini bize iletmiştir. "

Bu yazıdada eserin çalıntı olmadığı belirtiliyor. Bu yorumların ardından hakaret içeren her bir yorum ve özel mesaj Türk Ceza Kanunu 125. Maddesi gereği Bilişim / Hakaret mahkemesine iletilecektir. Bu arada her ne kadar bana suçlu gözüyle bakan " Journey " arkadaşımı yaptığı eserden dolayı tebrik ediyorum ve gerçekleri görmeni temenni ediyorum .:)

Saygılarımla
OKAN GÜNEŞ.

Raiders OF AnatoliA Teşkilat Lideri

Her 2mizde Resmin Kime ait olduğunu biliyoruz. Bu kadar yüzsüzlük anca olur Bana resmin üzerindeki imzayla ilgili bişeyler paylaşırmısın ?
Resim

Gibi.
HİPHOPSTYLE
Kullanıcı avatarı
Locus
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Locus »

okan34 yazdı:Bu arada her ne kadar bana suçlu gözüyle bakan " Journey " arkadaşımı yaptığı eserden dolayı tebrik ediyorum ve gerçekleri görmeni temenni ediyorum .:)
Öncelikle teşekkürler, ben "JouRney". 'Lamia Eminönü Sokaklarında' eserini Kayzer yani Murat arkadaşım forumda "Görseller" bölümüne koymuştu. Sende kanıtladım bana ait olduğunu diyorsun. Açıkçası şaşırdım; kim doğru, kim yalan söylüyor ? :?
Ben yine de Murat kardeşimin tarafındayım, resimdeki İmza herşeyi açıklıyor.
Kullanıcı avatarı
Kayzer
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Kayzer »

Locus yazdı:
okan34 yazdı:Bu arada her ne kadar bana suçlu gözüyle bakan " Journey " arkadaşımı yaptığı eserden dolayı tebrik ediyorum ve gerçekleri görmeni temenni ediyorum .:)
Öncelikle teşekkürler, ben "JouRney". 'Lamia Eminönü Sokaklarında' eserini Kayzer yani Murat arkadaşım forumda "Görseller" bölümüne koymuştu. Sende kanıtladım bana ait olduğunu diyorsun. Açıkçası şaşırdım; kim doğru, kim yalan söylüyor ? :?
ben yayınladımda neden çıkıp benim demedi hala çözemedim :D
HİPHOPSTYLE
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

Kayzer yazdı:
Locus yazdı:
ben yayınladımda neden çıkıp benim demedi hala çözemedim :D
Tartışmak çözümdeğil ancak şöyle bir durum var.
Murat bunu Forumda yayınladı ve diyorki; ''yayınladım ordan alındı''
Acaba diğer arkadaş Murat ın yayınladığı tarihten önce nerede yayınladı ve ''benim'' diyor?
Sonuçta Murat ve Okan ne aynı sunucudalar nede arkadaşlar bildiğim kadarı ile.
İmza konusuna hiç değinmeye gerek yok.
Burda tek bir kesin ispat olur Önce kim nerde yayınladığı.
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen DeathLord »

Yarıyıl tatili geldi hâla tık yok ödüllerden.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun

“Eski Duyurular” sayfasına dön