ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı Günlüğü
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Re: FıratÇakıroğlu Günlüğü [EMİNÖNÜ] #Alpargon
Sonra "Vay efendim ben şanssızım!" dersin.Yapma be başkan,kar üstüne kar yapmışsın.

- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Şanssızım tabi , aha dayıya sorRetaliation yazdı:Sonra "Vay efendim ben şanssızım!" dersin.Yapma be başkan,kar üstüne kar yapmışsın.![]()
Arada bir şans kapısı aralanıyor o kadar.O da azıcık ucundan

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
Selamlar , bir günü daha bıraktım arkamızda.Zaman ne çabuk geçiyor değil mi 
:arrow: Edebiyat yapmadan konumuza gelelim biz.Güne Büyük Hol'de başladım.2 tane nur topu gibi tılsım düşürdüm

:arrow: Baktım burdan cacık olmaz , Yeraltı'na geçtim.Ordan da 1 tane Klorotoksin elde ettim ;

:arrow: Burası da sarmayınca Eminönü sokaklarına attım kendimi...1 tane Saf Altın elde edebildim...

:arrow: Gün sonunda ise sancak baskını yaparak noktaladım oyunu.

Çok güzel bir oyun müziğiyle noktalayalım.
Selametle...
:arrow: Edebiyat yapmadan konumuza gelelim biz.Güne Büyük Hol'de başladım.2 tane nur topu gibi tılsım düşürdüm

:arrow: Baktım burdan cacık olmaz , Yeraltı'na geçtim.Ordan da 1 tane Klorotoksin elde ettim ;

:arrow: Burası da sarmayınca Eminönü sokaklarına attım kendimi...1 tane Saf Altın elde edebildim...

:arrow: Gün sonunda ise sancak baskını yaparak noktaladım oyunu.

Çok güzel bir oyun müziğiyle noktalayalım.
Selametle...

-
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Huzursuzluğum
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
Teşekkür ederim sağolasınromendiyojen yazdı:Takipteyim..

- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
Selamlar , bir gün daha bitti.Günden güne yaşlanıyoruz 
:arrow: Güne Büyük Hol'de başladım.Tek torba düştü o da Salgı idi.

:arrow: Sonra şöyle bir bir item düştü.

:arrow: Bir de zırh düşmüştü.Arkadaşın birine ücretsiz verdim.Hayrını görsün.

:arrow: Sıkılmaya başlayınca Yeraltı'na indim.Ordan da 1 Klorotoksin , 1 Mavi Topaz ile ayrıldım.

:arrow: Loncadaki arkadaşlar kendi aralarında ws atıyorlardı.Hem onları izledim hem de beni taş gibi yapan iksiri ürettim.

:arrow: Güne klan savaşı ile nokta koydum.

:idea: Şuan 85m nakit param var.Bir 30-35m'lik de maden var.[tooltip t=Zehir büyü hasarını %60 arttırır.]Zehirleme 1 (II)[/tooltip] tılsımı 100 - 110m arası fiyatı var.Ben madenleri nakite çevirmeyi düşünmüyorum.Hol'de nakit kasıp almayı planlıyorum tılsımı.Zaten üretimi 136m gibi bir fiyata denk geliyor.Üretmektense satın almak daha avantajlı olur benim için.
:idea: :arrow: Ayrıca yarın KPSS'na girecek arkadaşlara bol şanslar diliyorum.
Gerçi boşuna gireceğimizi düşünüyorum.Dün akşam Çalışma Bakanı açıklama yaptı bir süreliğine kamuya alımları durdurduklarına dair ve yine alımlarda çok cimri , yani az kişi alacaklarını söyledi.Ben bu şekilde anladım açıklamasını , umarım yanlış anlamışımdır.Binlerce insan boşuna girmiş olmaz bu sınava...
Fazla da siyasete girmeden , yorumu sizlere bırakıyorum.Allah bahtımız açık eylesin
Haber ayrıntıları gizlenmiş içerikte.
[spoiler]Çalışma Bakanı Müezzinoğlu: Kamuya alımları durdurduk.Habertürk*(Sadece yazılı)
Mehmet Müezzinoğlu: Kamuya alımları belirli bir süre dondurduk.Ntv*(Yazılı ve Video)[/spoiler]
Görüşmek üzre...[/b]
:arrow: Güne Büyük Hol'de başladım.Tek torba düştü o da Salgı idi.

:arrow: Sonra şöyle bir bir item düştü.

:arrow: Bir de zırh düşmüştü.Arkadaşın birine ücretsiz verdim.Hayrını görsün.

:arrow: Sıkılmaya başlayınca Yeraltı'na indim.Ordan da 1 Klorotoksin , 1 Mavi Topaz ile ayrıldım.

:arrow: Loncadaki arkadaşlar kendi aralarında ws atıyorlardı.Hem onları izledim hem de beni taş gibi yapan iksiri ürettim.

:arrow: Güne klan savaşı ile nokta koydum.

:idea: Şuan 85m nakit param var.Bir 30-35m'lik de maden var.[tooltip t=Zehir büyü hasarını %60 arttırır.]Zehirleme 1 (II)[/tooltip] tılsımı 100 - 110m arası fiyatı var.Ben madenleri nakite çevirmeyi düşünmüyorum.Hol'de nakit kasıp almayı planlıyorum tılsımı.Zaten üretimi 136m gibi bir fiyata denk geliyor.Üretmektense satın almak daha avantajlı olur benim için.
:idea: :arrow: Ayrıca yarın KPSS'na girecek arkadaşlara bol şanslar diliyorum.
Gerçi boşuna gireceğimizi düşünüyorum.Dün akşam Çalışma Bakanı açıklama yaptı bir süreliğine kamuya alımları durdurduklarına dair ve yine alımlarda çok cimri , yani az kişi alacaklarını söyledi.Ben bu şekilde anladım açıklamasını , umarım yanlış anlamışımdır.Binlerce insan boşuna girmiş olmaz bu sınava...
Fazla da siyasete girmeden , yorumu sizlere bırakıyorum.Allah bahtımız açık eylesin
Haber ayrıntıları gizlenmiş içerikte.
[spoiler]Çalışma Bakanı Müezzinoğlu: Kamuya alımları durdurduk.Habertürk*(Sadece yazılı)
Mehmet Müezzinoğlu: Kamuya alımları belirli bir süre dondurduk.Ntv*(Yazılı ve Video)[/spoiler]
Görüşmek üzre...[/b]

- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
Selamlar , bugün özel işler vesilesiyle oyundan erken çıkmak durumunda kaldım.Oyunda kaldığım sürede güzel iş çıkardığımı düşünüyorum 
:arrow: Bakınız sırası ile önce Jadeit sonra tılsım.Tekrar aynı yerde Jadeit sonra yine tılsım

:idea: Kasayı doldurmadan bıraktım büyücüyü.Sıkıntı bastı nedense...
:arrow: Şifacıya geçtim , Eminönü'de güzelce klan parası kastım.Bir de iksir için gerekli olan Meşe Odunu ticaretini yaptım...
:!: Çantam ne kadar bunaltıcı değil mi :oops:

:arrow: Baktım Eminönü'de kimse kalmadı.Tank ile maden dolandım kısa olarak.Sadece 2. derece saf madenler düştü.

:arrow: Ve yine çıkmadan evvel iksir için Meşe Odunu ticaretini yaptım , kapattım oyunu.

Gördüğünüz gibi günü bu şekilde bitirdim.Tekrar görüşmek üzre...Selametle efenim.
:arrow: Bakınız sırası ile önce Jadeit sonra tılsım.Tekrar aynı yerde Jadeit sonra yine tılsım

:idea: Kasayı doldurmadan bıraktım büyücüyü.Sıkıntı bastı nedense...
:arrow: Şifacıya geçtim , Eminönü'de güzelce klan parası kastım.Bir de iksir için gerekli olan Meşe Odunu ticaretini yaptım...
:!: Çantam ne kadar bunaltıcı değil mi :oops:

:arrow: Baktım Eminönü'de kimse kalmadı.Tank ile maden dolandım kısa olarak.Sadece 2. derece saf madenler düştü.

:arrow: Ve yine çıkmadan evvel iksir için Meşe Odunu ticaretini yaptım , kapattım oyunu.

Gördüğünüz gibi günü bu şekilde bitirdim.Tekrar görüşmek üzre...Selametle efenim.

- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
Selamlar , dün acil bir için oyundan erken çıkmam icab etti.2 saat kadar oyunda kaldım dün.Kısa sürede güzel kazanç elde ettim.
:arrow: Önce Hol'de geçenlerde düşen Jadeit madenlerini az indirim ile sattım ;

1 tane tılsım düştü Hol'de.Baktım hiç canım istemiyor , kasanın dolmasını beklemeden çıktım.Tank ile Eminönü sokaklarına attım kendimi...
:arrow: Madenleri dolanırken Tilki Kudret İksiri için gerekli olan Adaçayı Yaprağı ticareti yaptım ;

:arrow: Sonra bir tane Menekşe Elmas düşürdüm çantama ;

:arrow: Son olarak elimde Saf Altınları uygun fiyattan satışını yaptım ve kapatmak zorunda kaldım oyunu.

:idea: Bugünü tamamiyle büyücü ile geçirmeyi düşünüyorum aksi durum olmazsa.
Görüşmek üzre...
:arrow: Önce Hol'de geçenlerde düşen Jadeit madenlerini az indirim ile sattım ;

1 tane tılsım düştü Hol'de.Baktım hiç canım istemiyor , kasanın dolmasını beklemeden çıktım.Tank ile Eminönü sokaklarına attım kendimi...
:arrow: Madenleri dolanırken Tilki Kudret İksiri için gerekli olan Adaçayı Yaprağı ticareti yaptım ;

:arrow: Sonra bir tane Menekşe Elmas düşürdüm çantama ;

:arrow: Son olarak elimde Saf Altınları uygun fiyattan satışını yaptım ve kapatmak zorunda kaldım oyunu.

:idea: Bugünü tamamiyle büyücü ile geçirmeyi düşünüyorum aksi durum olmazsa.
Görüşmek üzre...

- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
Gelelim bugüne.Sıkıcı geçti açıkçası.3 saat kadar oyunda kalabildim.
:arrow: Hol'de dolandım biraz.Boş dönmedik...

Önce Salgı , aynı yolun sonunda ise Safran

Bir de şöyle işportalık bir item düştü ;

:arrow: Bu kadarlık yeter dedim , Yeraltı'na iniş yaptım.Ordan da 1 tane Mavi Topaz ve 1 tane Alexandrite elde ettim ;

:arrow: Son olarak şifacı ile Kp turu attım çok kısa.

:idea: Komşu ülkelerden bize gelen boş vasıfsız mülteciler gibi Eminönü'ne de diğer sunuculardan akın akın geliyorlar.Hani nerde çokluk ile başlayan bir ata sözümüz var.Umarım ata sözü bu sefer yanılır
Görüşmek üzre...
:arrow: Hol'de dolandım biraz.Boş dönmedik...

Önce Salgı , aynı yolun sonunda ise Safran

Bir de şöyle işportalık bir item düştü ;

:arrow: Bu kadarlık yeter dedim , Yeraltı'na iniş yaptım.Ordan da 1 tane Mavi Topaz ve 1 tane Alexandrite elde ettim ;

:arrow: Son olarak şifacı ile Kp turu attım çok kısa.

:idea: Komşu ülkelerden bize gelen boş vasıfsız mülteciler gibi Eminönü'ne de diğer sunuculardan akın akın geliyorlar.Hani nerde çokluk ile başlayan bir ata sözümüz var.Umarım ata sözü bu sefer yanılır
Görüşmek üzre...

- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
:arrow: Oyuna para transferi için girmiştim.Topkapı'dan Saf Altın çektim 

:arrow: Devamında lonca arkadaşlarımız Sığınak turu atıyorlarmış , 2 tur dahil oldum.1 tane item aldım.Bende yoktu bu item.
Pek bir işe yaramıyor ama item itemdir

Görüşmek üzre...

:arrow: Devamında lonca arkadaşlarımız Sığınak turu atıyorlarmış , 2 tur dahil oldum.1 tane item aldım.Bende yoktu bu item.
Pek bir işe yaramıyor ama item itemdir

Görüşmek üzre...