Varsa bir oralet alayım.Alkol tüketmiyorum.FireFighter095 yazdı:Salgıları kutluyoruz![]()
Herkes davetlidir , ilk içecekler bizden![]()
Retaliation-YollugTigin-IıIıIYaMaNIıIıI Günlüğü
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Re: YaMaN-Retaliation Günlüğü
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük;
Bugün bol bölgeli bir gündü.Arz olarak Tanıdığımız Furkan,Lodos'daki büyücüsünde bize Kenan Turlarında yardımcı oldu.Uzun zamandır ben,böyle bir slot toplayan biri görmemiştim.Gerçekten mükemmel slot topluyor.Tebrik ediyorum.Lafı kısa keserek başlamak istiyorum.
Bugün bir tur büyücü ile Kenan attım.Sadece alabildiğim tel şey şu oldu:
Daha sonra Hasan arkadaşımın karakteri için önce Dişi Örümcek,daha sonra da Solucanı yere serdik.
Sonra Bayan Şifa'ya geçtim.Bayan şifalar fullenince çok güzel gözüktüğü için özenerek açmıştım ama pek girmek nasip olmadı.Bugüne kısmetmiş.5 tur kadar üst üste turladık.Toplam tüm turlardaki aldıklarım şunlar oldu:
Günün Sözü:
Gerçekler öğrenilince, zannetmeler biter. -Huzeyl
Bugünlük böyleydi günlük,başka yazıda görüşmek dileğiyle esen kal!
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük;
Bugün saatlerce Sığınaklardan çıkmadık.Sığınakların her taşına adım attık tabiri caizse.Kenan Bey yine bize bir şey vermedi.Akşam,biraz hole indim.Ardından küçük bir ticaret yaptım.Haydi başlayalım.
Motorinden 2 adet Maraton Adam Cansiperhane Ayakkabı düşürdüm ama bir tanesinin fotoğrafını koymak istemedim.Bunun dışında iksirleri verdi Elektrikli Testereli Sayko
Tesla Gözcü aldım karakterime ve adını Cabbar koydum.
Hol'de iken umutlarımızın yıkıldığı an.
Şöyle gereksiz ama çift efsunlu iki reçete;aradan çıksınlar.
2 gün önce düşürdüğüm Örümcek Salgısı'nı bugün sattım.
Sattıktan 1 dakika sonra Peptit Klorotoksin düşürdüm ve az önceki adama sattım.Ayrıca son Peptit'i olduğu için,biraz fazla ödeme yaptı.
Günün Sözü:
Zaman büyük bir öğretmendir; ne yazık ki bütün öğrencilerini öldürür. -Curt Goetz
Bugünlük bu kadardı günlük,başka yazıda görüşmek dileğiyle esen kal!
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Voice Of Voiceless
Cabbar hayırlı olsun , Reta çoktan haketmişti 
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Teşekkürler,darısı başına .FireFighter095 yazdı:Cabbar hayırlı olsun , Reta çoktan haketmişti
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük
Bugün ilgi çekici bir olay olmadı günlük.Oyunda hiçbir arkadaşım yoktu ve ben de Hol Bölgesi'ne indim.Biraz yaratık kestim ama bir şey düşmedi.Zaten fazla kalmak da istemedi canım.Bugün biraz moralim bozuk.Bugünü bir müzik ile kapatalım.
Günün Sözü:
Sen neye hazırsan, o da senin için hazırdır. -Marc Victor Hansen.
En son AFRASiYAB tarafından 11 May 2016 22:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Video linki düzeltildi.
Sebep: Video linki düzeltildi.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük;
Yorucu bir günün ardından,sandalyeye kendimi bıraktım ve ayaklarımı uzatarak önce gündeme sonra oyuna yöneldim.Bugün keyifli bir oyun günüydü;Bol Kenan attım ama düşmedi.Biz o kadar totem yapalım.Beyefendi'nin resmini masaüstü duvar kağıdı yapalım ama o bize yüzük vermesin.Neyse,ayrıca firaridadaş adlı kullanıcı ile bir sohbet etme şansı yakaladım.Ayrıntılara aşağıda devam ederiz.Haydi başlayalım.
Turlardan tek alabildiklerim.Ah Motor Bey ah!Sen yine arada merhametlisin ya bu Kenan?Az cimri değil.Çık karşısına de"Patron çok cimri olduğun söyleniyor.Ben eli bol biriyim.Haydi bana eyvallah"Şaka bir yana,Motorin'i Kenan'dan daha fazla sever oldum.
Şöyle bir oyun hatası ile duvarları görüyorum.Biz yine de alay etsek de seviyoruz bu oyunu.Her ne kadar kusuru olsa da sonuçta yılların emeği bir oyun (!)Çınar gibi mübarek.Bu oyunun yerini hangi oyun tutabilir acaba :?:
Son olarak ESASADAM ayni firaridadaş adlı forum kullanıcı bir dostumun,bugün Eminönü sunucunda bir karakter açtığını gördüm günlüğünde.Şans eseri fısılda kanalından ismini ararken oyunda olduğunu fark ettim.Başta tanımadı ama sonradan çıkardı.Birazcık muhabbetten sonra,sunucuda kalıp kalmayacağını sordum.Kesin bir şey olmadığını söyledi.Bölge ve görev konusunda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Şöyle bir fotoğraf da aldım kendisi ile.İlerde çok kafa kesecek bir karaktere sahip şu an.
Günün Sözü:
Gününü faydalı bir şekilde kullanmasını bilen bir insan için asıl mutluluk akşam vaktinde gelir. -Corneille
Esasadam'ı severim, beraber çok iyi anlaşırsınız
bir tesadüf olarak ben de Eminönü'nde yeni bir savaşçı karakter ile uğraşıyorum.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Gerçekten seviniriz.Aramıza dahil olmanı bekliyoruz.Bir önerim keşke şifa açsaydın.TOLGARDA yazdı:Esasadam'ı severim, beraber çok iyi anlaşırsınızbir tesadüf olarak ben de Eminönü'nde yeni bir savaşçı karakter ile uğraşıyorum.
Aynısını bugün ben de düşündüm ama zaten Tılsım'da şifam var 49, burada da farklı bir şey olsunRetaliation yazdı:Gerçekten seviniriz.Aramıza dahil olmanı bekliyoruz.Bir önerim keşke şifa açsaydın.TOLGARDA yazdı:Esasadam'ı severim, beraber çok iyi anlaşırsınızbir tesadüf olarak ben de Eminönü'nde yeni bir savaşçı karakter ile uğraşıyorum.