görmüyormusun kanka özgün bile silmiş arkadaşlar listesinde beni allah sonumuzu hayır etsin ben ara veriyorum oyuna kanka ben yokken allaha emanetsiniz fazla boş bırakmayın bizimkileri yoksa bir birlerini yiyorlar öptüm gözlerinizden kendinize iyi bakın
Allaha emanet ol kanka fazla özletme kendini boşver ya arkadaş listesini yerim......özgün kanka soruyordun ne zmn dönecen diye nisanda aranızdayım.....
Eskilerxözkannn wizardxcool Deepxcelebration
Bazen ...
Nefes almak değildir , yaşamak...
Onunla gülüp, Onunla ağlamaktır...
Sarı -Kırmızı olmaktır , her an Onu solurcasına...
eh be gerizekalı ehbe gerize kalı benim dağıldığımı kim söyledi dana sizi yakında ben bile kurtaramıyacam gelip yalvaracaksınız enes bizi kurtar ergenekon ve gaddar dağıtıyor bizi diyeceksiniz ama elimi bile kıpırdatırsam namertim ve ben oyuna ara verdim ama tepemi attırma yoksa şimdi hemen geri dönüp beyazköşkü yakarım öyle ara veririm haddinizi bilin benim çıkartıçağım yangından ne ergenekon nede gaddar kurtarabilir sizi akıllı olun ben yokum ama arkadaşım olacak gerekli bilgileri verdim ona ona göre hareket edecek ona göre kavgalara karışıcak aklınızı alacak sizin beni kimse yok edemez evlat merak etme senin kim olduğunu tahmin edebiliyorum merak etme seninde sonun gelecek hade iyi formlar
Tacsiz yazdı:eh be gerizekalı ehbe gerize kalı benim dağıldığımı kim söyledi dana sizi yakında ben bile kurtaramıyacam gelip yalvaracaksınız enes bizi kurtar ergenekon ve gaddar dağıtıyor bizi diyeceksiniz ama elimi bile kıpırdatırsam namertim ve ben oyuna ara verdim ama tepemi attırma yoksa şimdi hemen geri dönüp beyazköşkü yakarım öyle ara veririm haddinizi bilin benim çıkartıçağım yangından ne ergenekon nede gaddar kurtarabilir sizi akıllı olun ben yokum ama arkadaşım olacak gerekli bilgileri verdim ona ona göre hareket edecek ona göre kavgalara karışıcak aklınızı alacak sizin beni kimse yok edemez evlat merak etme senin kim olduğunu tahmin edebiliyorum merak etme seninde sonun gelecek hade iyi formlar
GORENDE SENI OYUNU KURAN GM SANACAK COK FAZLA FILM SEYREDIYON HERALDE :mrgreen: :lol: