<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KURT LONCASI

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen Sariyerli »

kurtreis yazdı:http://vimeo.com/11210781

Arkadaşlar yukardaki linkte 2 tane loncamızın tanıtım fragmanı var bi izleyin bakalım beğenicekmisiniz benim eklemek istediklerim var hemde baya çok :) sizlerdende eklemek istediği bir kısım yada foto yada görüntü varsa bana yada Kurtlarxejder ( yasin ) Arkadaşımıza bildirin ...

wooooww süper video gerçekten hayran kaldım desem abartmış olmam
videoya emek verenlerin emeğine sağlık çok güzel yapmışlar videoyu
ancak bence bir şey eksik meteordaki lonca olarak katıldığımız klan savaşlarının videosunu çekip koyarsak çok daha güzel olucaktır :)
ayrıca lonca üyeleriyle toplu fotoğraflar çekerek bolca eklemekte çok iyi olur bence biraz zenginleşsin koca loncamıza 3 dk video dar gelir :)
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Kurtlarxjunior »

Arkadaşlar yukardaki linkte 2 tane loncamızın tanıtım fragmanı var bi izleyin bakalım beğenicekmisiniz benim eklemek istediklerim var hemde baya çok :) sizlerdende eklemek istediği bir kısım yada foto yada görüntü varsa bana yada Kurtlarxejder ( yasin ) Arkadaşımıza bildirin ...

On numara olmuş valla emeği geçenlerin ellerine sağlık...
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

Vidoyu Yasin Kurtlarxejder arkadaşımız hazırladı bende Hasan'ın dediği gibi lonca oalrak girdiğimiz klan savaşlarından birinin video görüntülerini yayınlamak istiyorum ama bende hazırda olanlarda genelde lodos locnalar var diye kullanmadım yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için ama bi ara müsait bi zamanımızda toplanalım 20 - 25 kişi güzel bir savaş çıkartıp görüntülerini alalım videoda kullanırız ve tabi toplu halde bolca foto alalım lazım olur videoda bunun dışında video nun 3 dk olması lonca tanıtım fragmanı olduğu için tanıtım fragmanı bitince Yasin arakdaşımız güzel senaryolar tazıp video filmleri ahzırlıycaz inşallah buda zamanla olucak elbette ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
RoTa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen RoTa »

Tebrik Ederim Tanıtım Vidyosu GüzeL oLmuş.
HazırLayanın ELLerine-ParmakLarına SagLık...!
Kullanıcı avatarı
Darknessxcaptain
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Darknessxcaptain »

Slm Kurt Loncası. Arkadaşlar bildiğiniz üzere ben ve loncam lodos. Fakat loncanızdan bir çok kişi ile arkaslıgımız gucludur. Bu yuzden sizlere Potansiyel dusman yada karsı klandan oyuncu değil. Dostumuz olan sadece savas halide savastıgmız Kurt Loncası olarak göruyoruz. Fakat kendisini Kurt Loncasına girmeden önceden beri bildiğim (bankada, kp kasana vs. hiç cekinemden dalan) Yevsaaaa adlı arkadas defalar şikayet etmeme ragmen Lonca yonetimine yine tekrar gayrı nizami bi şekilde saldırdı.( Char kasarken) İnaninki kesilmek zoruma gitmedi karizma gitmeside zoruma gitmedi. Baska bi arz gelip char aksarken vursa gene gitmez. Ama sizlerden böyle olması benim zoruam gitti. olayı direk Fatihaya bildirdim. Oda Kurtlarxyewsaaa nın bana soylediklerini gordu ve iftirada attı. Kendimi inandırmam zor adam ilk o vurdu dedi fln filan.
1) 42 llv şifayama daha babile girer girmez saldırıp agır hakaret etti
2) Savasta kendiside savastıgı halde ölünce kufur etti
3) Char kasarken saldırıp buyuk bir pişkinliklede benim suclu oldugumu soyledi kendi Lonca yoneticsine.

İnanıp inanmamak sizlerin elinde ben sizi dost gordugm için şikayet ediyorum. Gerisi size kalmış. Bundan sonrada bana ne tarz pislik yaparsa yapsın daha da kimseye gelip bir şey soylemem.

Not: benm loncamdan biride hakısz bi şekilde sizlere saldırısa sizden beklerimki hemen bana ulaşın.

İyi Forumlar
Resim
Darkness Loncası uyeleri hakkında şikayeti olan (oyun içinde) Darknessxcaptain - Darknessxbody veya darknessloncasi@hotmail.com.tr mail adresiyle foto ile beraber şikayette bulunabilirler.
Kullanıcı avatarı
esrarkes
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen esrarkes »

Elinize sağlık çok güzel olmuş dostlar bir ülkücü olarak şunu demek isterim bir ülkücü asla umudunu yitirmez ve imkansızı başarır bu davranışa el öpülür tebrik ediyorum sizi kardeşim..
****İYİLİĞİ GİZLEMEK KÖTÜLÜĞÜ GİZLEMEKTEN DAHA ÜSTÜNDÜR****
Resim
Resim
ESRARKEŞ-KURTLARXÜÇHİLAL
Kullanıcı avatarı
kurtlarxkaplan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen kurtlarxkaplan »

video çok güzel olmuş gerçekten harika
Kurtlarxkaplan

тιℓѕιм - кυятℓαя ℓση¢αѕι

Çekeriz Emaneti Yazarız Adaleti ! Tılsım'dan Geçilmez , Elimizden Su İçilmez Biz Kurt'uz Bize Racon Kesilmez !
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

kurtreis yazdı:Vidoyu Yasin Kurtlarxejder arkadaşımız hazırladı bende Hasan'ın dediği gibi lonca oalrak girdiğimiz klan savaşlarından birinin video görüntülerini yayınlamak istiyorum ama bende hazırda olanlarda genelde lodos locnalar var diye kullanmadım yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için ama bi ara müsait bi zamanımızda toplanalım 20 - 25 kişi güzel bir savaş çıkartıp görüntülerini alalım videoda kullanırız ve tabi toplu halde bolca foto alalım lazım olur videoda bunun dışında video nun 3 dk olması lonca tanıtım fragmanı olduğu için tanıtım fragmanı bitince Yasin arakdaşımız güzel senaryolar tazıp video filmleri ahzırlıycaz inşallah buda zamanla olucak elbette ...

hafta sonu akşam bi savaş çıkaralım abi ozaman bu hafta bizim 8 sınav var cumaya kadar sonra 1-2 hafta musaitiz tunahanla(kurtlarxkaplan) beraber çoğu faaliyete katılıcaz bu savaşda dahil tabi ki :)
daha fazla uzatmayım suan okulun pc atelyesinden yazıom tunahanla hoca çakmasın durumumuzu :D
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
ibrahimekim
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ibrahimekim »

videolar gerçekten süper olmuş emegi geçenlerin eline sağlık diger lonca üyelerinden de aynı şekilde hem forumda hemde video olsun foto olsun katkılarını bekliyoruz

Kurtlarxhard Kurtlarxhardd
Resim

**Kurtlarxhard* *Kurtlarxhardd* *Kurtlarxgenıus* *Hardthedevil**

*********LONCA ÜYE GÖZLEMCİSİ*********
*******http://www.kurtloncasi.com/*****
Kullanıcı avatarı
cansever18181
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen cansever18181 »

Güzel video yapan arakdasın ellerine sağlık haksızlıga tahammül edemezderken benım carı korumuşlar cekıldıgımı bılseydım el sallardım ;) ;) ;) 8-) :D
_______________________________________________________________________________________________________________
Adı:[color=#00FFFF]Mesut[/color]
Yer(oynadıgı sehir): Bursa Bursaspor BursANkara Gecekondu
Karakterler:[color=#FF0000]Menderesx[/color]/Timurlarxşifacı/Kurtlarxltexasll/Isırıkalırr/Türkxxkajmeran
Level:[color=#FF0000]49[/color]/49/49/49/49 vb :D
Lonca:[color=#0040FF]Kurtlar[/color]

NE aslan tanırız Ne de kanarya Kartalı hiç ama hiç umursama Yem olurlar benim Timsahıma Bu sene şampiyon şampiyon Bursa

Kod: Tümünü seç

http://www.facebook.com/search/?post_form_id=ded0b37090066098477b2fa2f1d50742&q=Bursa+&init=quick&ref=search_preload#!/video/video.php?v=105392346166494
ACILIMA BESTE ;) ;) Texas'dan onur'un bestesi
BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.
ResimResimResim

“Lonca İletişim” sayfasına dön