İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
- Tonymontana
- İskele Babası
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Asil
Re: İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
Açıkçası yönetim tarafından yapılan bu açıklama beni çok şaşırttı . Açıklamada yanlış anlaşılma oyunculara yüklenmiş..!! Bence bu yanlış bu yazıyı yazan Leathander arkadasımız yazısını değiştirirse sewinirim . Etkinlikler başladığı zaman yapılan ilk açıklamada tüm herkesin E-Pin sahibi olunacağına yönelikti ve ben bu düşünceyi de yanlış bulmuştum. Bu etkinliğin en güzel şekli şu şekilde olmalıydı diye düşünüyorum .
15 gün boyunca yapılacak savaşlar neticesinde Ayakta kalan Klan yani en fazla üstünlüğe sahip Klan üyelerine E-Pin verilmesi en güzel düşünce olurdu ve böle yapılması gerekiyordu. Bölece dahada güzel bir etkinlik yaşanırdı . Yönetime şunu söylemek istiyorum ; Ortada yapılan bir hata var bu hatayı kimseyi rencide etmeden düzeltmek en güzeli .
Bu hatayı düzeltmenin en güzel yönüde şudur ; Ayakta Klan ve etkinliğe katılan bu Klan üyelerine E-Pin verilmesi bence. Bende etkinliğe bir kaç kez katıldım ve kazandım da ama illada verin gibi bir isteğimde bulunmamaktadadır. Yaklaşık 4 snedir bu oyunu oynamaktayım ve bu oyun gerek oyuncuları gerek yönetimi olsun güzel yerlere geldi . Bu hatayıda en güzel şekilde beraber kapatmamız gerekmektedir. Benim düşünceme göre yönetim 15 Gün Sonunda ayakta kalan klan mensuplarına E-Pin verlmesi.
Tabi Karar yinede İKV yönetiminin .. Bence bu konuyu detaylı bir şekilde düşünseniz iyi olur.
Sevgilerimle ,
ATAxMoNTaNa / Srtonymontana / Tonymontana

- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
YÖNETİM ARTIK CEVAP VER YA BU KADAR OYUNCU İSYAN EDİYOR :evil:
- Cesurlar
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları

SÖZ NAMUSTUR! Madem sorumlusu Lathander,Lathander İSTİFA!!!
-
- Sahaf Yardımcısı
Ben lodos klanındayım , hemen hemen bütün etkınlıklere girdim. Alınmadıgım 2 veyada 3 etkınlık vardır .Tonymontana yazdı:
Açıkçası yönetim tarafından yapılan bu açıklama beni çok şaşırttı . Açıklamada yanlış anlaşılma oyunculara yüklenmiş..!! Bence bu yanlış bu yazıyı yazan Leathander arkadasımız yazısını değiştirirse sewinirim . Etkinlikler başladığı zaman yapılan ilk açıklamada tüm herkesin E-Pin sahibi olunacağına yönelikti ve ben bu düşünceyi de yanlış bulmuştum. Bu etkinliğin en güzel şekli şu şekilde olmalıydı diye düşünüyorum .
15 gün boyunca yapılacak savaşlar neticesinde Ayakta kalan Klan yani en fazla üstünlüğe sahip Klan üyelerine E-Pin verilmesi en güzel düşünce olurdu ve böle yapılması gerekiyordu. Bölece dahada güzel bir etkinlik yaşanırdı . Yönetime şunu söylemek istiyorum ; Ortada yapılan bir hata var bu hatayı kimseyi rencide etmeden düzeltmek en güzeli .
Bu hatayı düzeltmenin en güzel yönüde şudur ; Ayakta Klan ve etkinliğe katılan bu Klan üyelerine E-Pin verilmesi bence. Bende etkinliğe bir kaç kez katıldım ve kazandım da ama illada verin gibi bir isteğimde bulunmamaktadadır. Yaklaşık 4 snedir bu oyunu oynamaktayım ve bu oyun gerek oyuncuları gerek yönetimi olsun güzel yerlere geldi . Bu hatayıda en güzel şekilde beraber kapatmamız gerekmektedir. Benim düşünceme göre yönetim 15 Gün Sonunda ayakta kalan klan mensuplarına E-Pin verlmesi.
Tabi Karar yinede İKV yönetiminin .. Bence bu konuyu detaylı bir şekilde düşünseniz iyi olur.
Sevgilerimle ,
Şuanda Sunucumuzda Arzlar Galip durumda , ben kendi ( görüşümce ) alamasam bile arz klanında katılan herkezin epin almasını ısterım güzel düşünce
-
- Sahaf Yardımcısı
Cesurlar yazdı:
SÖZ NAMUSTUR! Madem sorumlusu Lathander,Lathander İSTİFA!!!
- Break
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
Olay bu işte ya şunu düşünecekler , uygulayacaklar onu bile biz oyuncular düşünüyoruz ! Kesinlikle katılıyorum.15 gün boyunca en çok kazanan klan mensupları e - pinler kazansın.Ve 15 günlük süre içerisinde 1 kezde giren 15 kezde giren 1 kez e - pin hakkı sunulsun bu durumda maglup olan klan biraz üzülecektir tabide sonuçta klandaşlarımız sayesinde alıyoruz o e - pini hem klanın gücüde ortaya çıkmış olur gayet güzel olur ... BÖYLEDE E - PİN SAYISI DÜŞMÜŞ OLACAKTonymontana yazdı:
Sevgilerimle ,
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.
- XxXxGaZixXxX
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: ŞaN-I HükümdaR
Herkesin bildiyi üzere 11 gündür süren Sancak savasları etkinliyinde ödülü her karektere en fazla 2 isim deyiştirme epini olarak duyurdular. Sonra bunu 1 düşürdüler. Herkes karşı cıktı ama sonradan yine sustuk. Şimdide Her sunucudan sadece 3 kişiye vercez diyolar. İKV yönetimi bizle kukla gibi oynuyo artık bunada bi tepki göstermemiz lazım. Dün gece Arz klanında konustuk Bu gün yapılacak etkinliye katılacaz ancak savasmıyacaz sadece oturacaz. Bu gün lodos klanında Bulunun Loncaların Yetkilileri ile konuscaz onlardanda destek bekliyoruz.
NOT:Bu yapılacak tepkinin hiçbir kötü niyeti yoktur sadece tepkimizi belli etmek istiyoruz.
NOT:Bu yapılacak tepkinin hiçbir kötü niyeti yoktur sadece tepkimizi belli etmek istiyoruz.

- Orionxxxaiakos
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
XxXxGaZixXxX yazdı:Herkesin bildiyi üzere 11 gündür süren Sancak savasları etkinliyinde ödülü her karektere en fazla 2 isim deyiştirme epini olarak duyurdular. Sonra bunu 1 düşürdüler. Herkes karşı cıktı ama sonradan yine sustuk. Şimdide Her sunucudan sadece 3 kişiye vercez diyolar. İKV yönetimi bizle kukla gibi oynuyo artık bunada bi tepki göstermemiz lazım. Dün gece Arz klanında konustuk Bu gün yapılacak etkinliye katılacaz ancak savasmıyacaz sadece oturacaz. Bu gün lodos klanında Bulunun Loncaların Yetkilileri ile konuscaz onlardanda destek bekliyoruz.
Mantıklı
-Kuklacı-
RECLUSION
CONFUSION
ROUGH
Raiders of Anatolia
-Anka-
ICARUS
BOIRAE
Infinity
• 2009
RECLUSION
CONFUSION
ROUGH
Raiders of Anatolia
-Anka-
ICARUS
BOIRAE
Infinity
• 2009
- XxXxGaZixXxX
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: ŞaN-I HükümdaR
Meran sunucusu olarak bir cok kişi evet dedi gönül ister bütün sunucularda olsun.Orionxxxaiakos yazdı:XxXxGaZixXxX yazdı:Herkesin bildiyi üzere 11 gündür süren Sancak savasları etkinliyinde ödülü her karektere en fazla 2 isim deyiştirme epini olarak duyurdular. Sonra bunu 1 düşürdüler. Herkes karşı cıktı ama sonradan yine sustuk. Şimdide Her sunucudan sadece 3 kişiye vercez diyolar. İKV yönetimi bizle kukla gibi oynuyo artık bunada bi tepki göstermemiz lazım. Dün gece Arz klanında konustuk Bu gün yapılacak etkinliye katılacaz ancak savasmıyacaz sadece oturacaz. Bu gün lodos klanında Bulunun Loncaların Yetkilileri ile konuscaz onlardanda destek bekliyoruz.
MantıklıOturup savaşmamak güzel fikir.

-
- Sahaf Yardımcısı
Konu açıldı ve metin :
Bir karakter, Karakter İsim Değiştirme Hakkını en fazla 2 defa kazanabilir.
Sonra düzenleme yapıldı :
Bir karakter, Karakter İsim Değiştirme Hakkını en fazla 1 defa kazanabilir.
Şimdi :
/nah
Bir karakter, Karakter İsim Değiştirme Hakkını en fazla 2 defa kazanabilir.
Sonra düzenleme yapıldı :
Bir karakter, Karakter İsim Değiştirme Hakkını en fazla 1 defa kazanabilir.
Şimdi :
/nah