KArdeşim DediğinizadaMı yüz üstü Bırakıyosanız[İçerik Silinmiştir.]
HellRiDerS
İKV Resmi Forumları içerisinde küfür,argo kullanımından dolayı hesabınız 14 gün kapatılmıştır.
BeLaX Loncası Başvuru Form'u ...
- BeLaXMoHiCaaN
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: BeLaX Loncası Başvuru Form'u ...
BeLaXJuSTiCe ...BeLaXLaStMoHiCaN ....LaStMoHiCaaN..... Belaxmohikan
color]
BeLaX uLeyNNNN...!
^_^ iSmaiL ^_^
EqeR ßir qun oLurSem M€zarima qraVatLi qaVatLar DeqiL ßenimLe EsRaR Ceken Arkada$Larim qeLsiN ...!
color]
BeLaX uLeyNNNN...!
^_^ iSmaiL ^_^
EqeR ßir qun oLurSem M€zarima qraVatLi qaVatLar DeqiL ßenimLe EsRaR Ceken Arkada$Larim qeLsiN ...!
- BeLaXMoHiCaaN
- Cin Avcısı
dabbela yazdı:Selamın Aleyküm..
Arkadaşlarım Kardeşlerim Tüm Sevgili BeLax Üyelerim..
Şimdi sizlere bu açıklamayı yapmam sebebim ilerde yanlış anlaşılacak bazı sorunların olmaması yada en aza indirilmesi içindir ... Dikkatle Okuyun Lütfen..
BeLaX Loncası Harkulade bir yönetime ve üyelere sahip hatta öz kardeşim ile yeğenlerim gibi sewdiğim abilik arkadaşlık yaptığım kişilerin oluşturduğu ve kurduğu bir Loncadır.. Bildiğiniz üzere loncada İsmail mükemmel bir Lider olma yolunda ilerliyor yaptığınız başarılar gösterdiğiniz arkadaşlık saygı ve sevgi aranızda kurabildiğiniz o üstün bağlılık çok mutlu ediyor beni sizler bu yolda ilelebet başınız dik yürüyecek daha nice başarıların altına BeLaX damgasını vuracaksınız zamanında bizlerin yaptığı gibi Düşmanlarınız her zaman için korkuyla bakacak ama merhametinizi ise kimseden esirgemeyeceksiniz bileğiniz ve aklınız güçlü Zekanız ve kılıcınız her daim parlak ve keskin olacak ...
Ama velakin.. Ben artık bazı kişisel sorunlarım yüzünden oyunda Lodos olarak dewam edeceğim.. Bilirsiniz Lodosları hiç sewmemBide Lodosken Arzları izlemek istiyorum bakalım sizi sewebilcekmiyim
) Zaten artık bizden geçti bu liderlik başkanlık konuları hem farklılık hemde biraz olsun heycan amaçlı yeni ortam ve insanlar görmek için bu tercihi yapmayı seçtim oyunada pek sık giremiyorum biliyorsunuz .. Şunu unutmayın Herdaim sizin için Eren aynı Eren ve soracak veya danışacaklarınız karşısında hatta istediğiniz yardımlar doğrultusunda herzman aynı cömertlikte olucam sakına farklı düşünceler içersine düşüp gizli saklı işler çevirmeyin işte ozman çıranızı yakarım haberiniz ola..
Lafı fazla uzatmadan son sözlerimi söyleyeyim Eren Başkan dediğiniz şahıs ne olursa olsun öyle kalıcaktır yetkiler ise yönetimde denetlenerek verilecektir ... Hepiniz sağlıcakla kalın dostlarım kardeşlerim Allah (c.c) Hepinizin Yar ve Yardımcısı Olsun .. Çok çok yakınınızda biyerlerde sizi izlemekteyim unutmayın.. Kendinize çok çok iyi bakın Arkadaşlığınızın ve Dostluğunuzun değerini asla ve asla unutmayın...Benide oyun içersinde fazla kesmeyin :mrgreen: :mrgreen: Allah'a emnetsiniz arkadaşlar ..
oLMaDı ereN aBi Bu ...! Loncayı Kapatırım böyLe qiderse ...
color]
BeLaX uLeyNNNN...!
^_^ iSmaiL ^_^
color]
BeLaX uLeyNNNN...!
^_^ iSmaiL ^_^
İsmail Bilip Etmeden konuşma Kes Sesini .. :evil: :evil:
--'İhTiYaRxxBüYüCü'--
Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
Selamlar,
Yaşadığınız iç sorunlar ve sonuçlarını üzülerek takip ediyoruz... Fakat biliyoruz ki sizi birbirinize bağlayan bir kişi değil BeLaX ismidir. Tüm bu zor dönemleri birbirinize kenetlenerek atlatacağınız dan eminiz.
Her zaman olduğu gibi zor gününüzde de yanınızdayız...
Raiders of Anatolia Loncası - Tüm aRz Klanı
İyiForumlar...
Yaşadığınız iç sorunlar ve sonuçlarını üzülerek takip ediyoruz... Fakat biliyoruz ki sizi birbirinize bağlayan bir kişi değil BeLaX ismidir. Tüm bu zor dönemleri birbirinize kenetlenerek atlatacağınız dan eminiz.
Her zaman olduğu gibi zor gününüzde de yanınızdayız...
Raiders of Anatolia Loncası - Tüm aRz Klanı
İyiForumlar...
Merhaba
Oluşumunuz ile ilgili fikirlerimi paylaşmak isterim ki, öncelikle bu tür sorunları kendi web sitenizden veya panelinizden çözmeniz daha doğrudur. Aslında gördüğüm kadarıyla çözülecek/çözülmeyecek bir şey de kalmamış pek. Bir gün önce başka, bir gün sonra başka, bu kadar değişken -tabirimi değişken ile sınırlı tutmak istiyorum- insanları artık geride bırakıp loncanızı toparlamanızı öneriyorum.
Belaxlastmohican'a da her ne olursa olsun eğer bir oluşum lideriyse söylediği laflara dikkat etmesi gerektiğini önemle bildiririm. Belki çok yakın bağlarımız yok, RoA ve BeLa. Ama ortak davamız Arz Klanı. Konuya bir daha girdiğimde daha yapıcı mesajlar görmek dileği ile,
ATABEY
Oluşumunuz ile ilgili fikirlerimi paylaşmak isterim ki, öncelikle bu tür sorunları kendi web sitenizden veya panelinizden çözmeniz daha doğrudur. Aslında gördüğüm kadarıyla çözülecek/çözülmeyecek bir şey de kalmamış pek. Bir gün önce başka, bir gün sonra başka, bu kadar değişken -tabirimi değişken ile sınırlı tutmak istiyorum- insanları artık geride bırakıp loncanızı toparlamanızı öneriyorum.
Belaxlastmohican'a da her ne olursa olsun eğer bir oluşum lideriyse söylediği laflara dikkat etmesi gerektiğini önemle bildiririm. Belki çok yakın bağlarımız yok, RoA ve BeLa. Ama ortak davamız Arz Klanı. Konuya bir daha girdiğimde daha yapıcı mesajlar görmek dileği ile,
ATABEY
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
atabey yazdı:Merhaba
Aslında gördüğüm kadarıyla çözülecek/çözülmeyecek bir şey de kalmamış pek. Bir gün önce başka, bir gün sonra başka, bu kadar değişken -tabirimi değişken ile sınırlı tutmak istiyorum- insanları artık geride bırakıp loncanızı toparlamanızı öneriyorum.
Belki çok yakın bağlarımız yok, RoA ve BeLa. Ama ortak davamız Arz Klanı. Konuya bir daha girdiğimde daha yapıcı mesajlar görmek dileği ile,
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Kimseye muhtaç değilsiniz ismail bu loncayı tek yönetici olarak bile götürebilirsin.. Kimsenin arkasından loncayı kapatma ki herkez kendi değerini anlasın..
Oyunda gördüğünüz her loncadan teklifler geldi bırakacağımı bıraktım bitik bir loncayı kendini kral sananların kulvarında yarıştırdım kimsenin kimseyi terkettiği yok bugüne kadar kime ne anlattıysam doğrudur bir kişi desinki Eren sen böyle böyle demiştin bak durmadın sözünde ... Koruduğunuz adamlar yeğenlerim , Tek ortak noktanız Arz Klanı olsun kim benim kadar korudu klanını ? Kim sabahın 4:00 - 5:00 inde Handan kesmeye geliyolar diye telefon alıp uykusundan kalkıp kalesini tek korudu ? Hangi sunucuda Tüccara yada Handan'a bir şifacı can bastı ? Bırakın bu işleri Kasım senlede defalarca konuştum anlamak isteyip dinleyenedir sözlerim gene konuşacak varsa 1000 kere daha konuşurum . Yunus , Hakan , İsmail gereken açıklamayı çok çok özel bir sohbet ile izah edersiniz arkadaşlarınıza.. Ben sizlere yanınızda olucak yada olmıycak sırtınızdan vurucak veya sırıtınızı dayıycak kişileri kitleleri öğrettim gösterdim Düşmanınızı Dostunuzu İyi seçin seçim sizin bugüne kadar sizlere kim nedir kim ne halt yiyor anlattım.. Sözlerime kulak verin lafta kalmasın dostluklarınız ... Şüphesi olan varsa benden yana tek bir tereddüt duyarsanız bundan sonra işte ozman Tek Bir Tereddüt Taşımam Kardeşim dediklerime Birdaha Kardeşim dememeye..
İ.Forumlar..
İ.Forumlar..
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
- BeLaXMoHiCaaN
- Cin Avcısı
BeN aNLicamı aNladım ve yaPmam qereKenide eN kısa Zamanda YApıcam Bu böyle Yürümez artıK ...
color]
BeLaX uLeyNNNN...!
^_^ iSmaiL ^_^
color]
BeLaX uLeyNNNN...!
^_^ iSmaiL ^_^
- BeLaXMoHiCaaN
- Cin Avcısı
BeLaXMoHiCaaN yazdı:BeLaX Loncamız Kuklacı sunucusuna hayırlı uğurLu oLması Temennimiz iLe Loncamızı Kurmuş bulunuyoruZ ...
[LoNca BaŞKanı
BeLaXMoHiCaaN
Lonca başvuruları oyun içerisinde Karakterlerimize pm ataraK qerçekleştirebilirsiniz. Form üzerindende baŞvurulara bakıLcaktıR ...
Bu Lonca böyLe BaşLadı qiden qitSin Herkes Loncadan ihraç ediLmiştiR ...
color]
BeLaX uLeyNNNN...!
^_^ iSmaiL ^_^
color]
BeLaX uLeyNNNN...!
^_^ iSmaiL ^_^