Başarılar
Çemberlitaş İncelemesi; 2 !
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Choosens
Re: Çemberlitaş İncelemesi; 2 !
Rescuer yazdı:9zaza yazdı: Rescuer 2 ci resımdekı Makıne Çemberlıtaş videosunda gösterılıor hemde oyun için halıyle sadece remedılerek değil o yuzden orası karaköy değilo silahlarda .emberlide çıkcak GM ler karaköy un K sını demıyorken karaköyde çıkacak silahların resmınımı koyacak xD
Yönetim hangi konuda daha önceden (çok önceden) bahsetti ki ? Karaköy'den bahsetmedi diyorsun... Güzel ! Peki bahsetmediği halde Balıkçı İdirs'ten nasıl Karaköy'ü görebiliyoruz ?
Yosun gibi kendiliğinden mi var olmuş ?
Demek ki oraya yönelik çalışmalar çok önceden başlamış, demek ki bir güzelliği olacak oranın.
Ama yine de çok birşey kalmadı, ben artık bekleyin ve görün demekten yanayım.
Maksimum 25 günü var Çemberlitaş'ın, maksimum...
Ayrıca biliyorsunuz GM'lerin ışınlama yeteneği de mevcut. İstediği yaratığı, eşyayı, istediği yere ışınlayabilir.![]()
İlle de Çemberlitaş ile gelecek diyorsan, Çemberlitaş Madenleri yazan kısımda ki son simgeye bakmanı öneririm.
Karaköy'de ki Gala Kulesi'nin simgesi bulunan bir metaryal neden Çemberlitaş ile gelsin. ?
Çok güzel bulguların var, tebrik ederim gerçekten.xSagopaKajmerx yazdı:
Laf datalardan açılmışken.1 2 ay kadar önce makinelerin direncinin daha farklı oldugunu görmüştüm.Şuan ise asit haricinde nerdeyse diğer element büyülerinin hiç işlemeyeceğini söyleyebilirim.Çemberlitaş bölgesinde bence ki büyük bir olasılıkla savaşcılarda rahat rahat girip cıkacaklar.Elementlerin işlememesi durumunda herkez max hasara yönelecek, bazı arkadaşlar fiziksel buyu var büyücüler onu kullanır gene savaşcılara ihtiyac kalmaz diyebilir ama bir büyüyü 3 saniyede atıyoruz 3 büyü ile girsen bile çok zayıf kalınır(Element büyülerinin işlememesi durumunda sadece fiziksel kullanmak zorunda kalacağız).Sürekli max hasar veren ve kudret harcamadan da muazzam hasar verebilen savaşcılar bu bölgede iş görecek gibi.
Savaşcılarda migrat sıgınak'ın acısını cıkarmak ıcın büyücüleri almama gibi bir şey yapmak isteyeceklerdir.Büyücülerinde Çemberlitaş'ta büyü bozma, zihin saldırısı , kutup rüzgarı gibi yetenekleri yine bu bölgenin olmazsa olmazları olacaktır.
Şifacılar zaten her bölgede olduğu gibi bu bölgedede en az diğer sınıflar kadar lazım olacaktır.
Okul tatillerininde yaklaşması göz önünde bulundurularak, data'da bulunan şuanki gibi (direnc,hasar,enerji vb.) oyuna gelecektir.
Savaşçılar için muazzam bir bölge olacağının kanıtı eskilerden verilebilir. Oyuu çok eskiden oynayanlar bilir, eskiden bu yaratıklar Eminönü'ne gelirdi. Orda savaşçıların buruşları işlerdi. Yine öyle olacaktır. Zaten büyücüler Sığınak ve Migrat'ta yeterince güçlendi, şimdi sıra savaşçıların, denge gelmesi gerek...
Şifacı sayısı büyük ihtimalle 2 olacaktır.Büyücüler ise üstlerini fiziksel dizmeli ama neden ?
Çünkü savaşçıların maximum hasarı büyücülerin fiziksel hasarına denk gelmekte. İkisinin de verdiği hasarı azaltmak için yüksek zırh oranı gerekmekte.
Benim Çemberlitaş'ın geleceği tarih hakkında ki fikrim 19 Mayıs'tır, zaten bu konuları Genç Bilgililer ekibinde uzun uzun konuşuyoruz, arkadaşlarla ortak fikrimiz bu yönde.![]()
xxxTaTaNgAxxx yazdı: Bu arada şu yanılgıyı düzelteyim, burası Ortaköy Camii, inanmayanlar Google'dan Ortaköy Camisi diye arattırabilirler.![]()
Bir de yeni şaheserler konmuş da ben bunlardan sadece çiftelerin gelebileceği ihtimali üzerinde duruyorum.Aynı zamanda da ayıcığımız da büyük önem kazanacak gibi geliyor, tank arkadaş bugün sığınaklarda ayıyı saldı (sanırsam 1 puandı) kanatması Kenan'a 1000 civarı vuruyordu, ciddiyim.
![]()
Evet gerçekten de Ortaköy.
Bu arada;
Karaköy bir grup bölgesi olmayacak. Olacak olsa dahi ben bir grup bölgesinden bir başka bölgeye geçileceğine inanmıyorum. Kopyalanmış versiyonları olsa dahi sonuçta bir grupla giriyorsun, grup bulmadan Eminönü, Meteor, Yeraltı veya Ada'ya gidemediğinizi bir düşününsenize ?![]()
Yosun gibi kendinden var olmuş demedim.Fuarda Arif Abi'ye sordum ve o görüntü hatasıdır dedi bencede haklı karaköy bölgesi ordan baktığımızda öyle görünmez.Orası şu anki görüntüsüne benziyor çünkü.
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı
TATLISUTremexhaqan yazdı:Rescuer yazdı:9zaza yazdı: Rescuer 2 ci resımdekı Makıne Çemberlıtaş videosunda gösterılıor hemde oyun için halıyle sadece remedılerek değil o yuzden orası karaköy değilo silahlarda .emberlide çıkcak GM ler karaköy un K sını demıyorken karaköyde çıkacak silahların resmınımı koyacak xD
Yönetim hangi konuda daha önceden (çok önceden) bahsetti ki ? Karaköy'den bahsetmedi diyorsun... Güzel ! Peki bahsetmediği halde Balıkçı İdirs'ten nasıl Karaköy'ü görebiliyoruz ?
Yosun gibi kendiliğinden mi var olmuş ?
Demek ki oraya yönelik çalışmalar çok önceden başlamış, demek ki bir güzelliği olacak oranın.
Ama yine de çok birşey kalmadı, ben artık bekleyin ve görün demekten yanayım.
Maksimum 25 günü var Çemberlitaş'ın, maksimum...
Ayrıca biliyorsunuz GM'lerin ışınlama yeteneği de mevcut. İstediği yaratığı, eşyayı, istediği yere ışınlayabilir.![]()
İlle de Çemberlitaş ile gelecek diyorsan, Çemberlitaş Madenleri yazan kısımda ki son simgeye bakmanı öneririm.
[içerik silinmiştir]
Karaköy'de ki Gala Kulesi'nin simgesi bulunan bir metaryal neden Çemberlitaş ile gelsin. ?
Çok güzel bulguların var, tebrik ederim gerçekten.xSagopaKajmerx yazdı:
Laf datalardan açılmışken.1 2 ay kadar önce makinelerin direncinin daha farklı oldugunu görmüştüm.Şuan ise asit haricinde nerdeyse diğer element büyülerinin hiç işlemeyeceğini söyleyebilirim.Çemberlitaş bölgesinde bence ki büyük bir olasılıkla savaşcılarda rahat rahat girip cıkacaklar.Elementlerin işlememesi durumunda herkez max hasara yönelecek, bazı arkadaşlar fiziksel buyu var büyücüler onu kullanır gene savaşcılara ihtiyac kalmaz diyebilir ama bir büyüyü 3 saniyede atıyoruz 3 büyü ile girsen bile çok zayıf kalınır(Element büyülerinin işlememesi durumunda sadece fiziksel kullanmak zorunda kalacağız).Sürekli max hasar veren ve kudret harcamadan da muazzam hasar verebilen savaşcılar bu bölgede iş görecek gibi.
Savaşcılarda migrat sıgınak'ın acısını cıkarmak ıcın büyücüleri almama gibi bir şey yapmak isteyeceklerdir.Büyücülerinde Çemberlitaş'ta büyü bozma, zihin saldırısı , kutup rüzgarı gibi yetenekleri yine bu bölgenin olmazsa olmazları olacaktır.
Şifacılar zaten her bölgede olduğu gibi bu bölgedede en az diğer sınıflar kadar lazım olacaktır.
Okul tatillerininde yaklaşması göz önünde bulundurularak, data'da bulunan şuanki gibi (direnc,hasar,enerji vb.) oyuna gelecektir.
Savaşçılar için muazzam bir bölge olacağının kanıtı eskilerden verilebilir. Oyuu çok eskiden oynayanlar bilir, eskiden bu yaratıklar Eminönü'ne gelirdi. Orda savaşçıların buruşları işlerdi. Yine öyle olacaktır. Zaten büyücüler Sığınak ve Migrat'ta yeterince güçlendi, şimdi sıra savaşçıların, denge gelmesi gerek...
Şifacı sayısı büyük ihtimalle 2 olacaktır.Büyücüler ise üstlerini fiziksel dizmeli ama neden ?
Çünkü savaşçıların maximum hasarı büyücülerin fiziksel hasarına denk gelmekte. İkisinin de verdiği hasarı azaltmak için yüksek zırh oranı gerekmekte.
Benim Çemberlitaş'ın geleceği tarih hakkında ki fikrim 19 Mayıs'tır, zaten bu konuları Genç Bilgililer ekibinde uzun uzun konuşuyoruz, arkadaşlarla ortak fikrimiz bu yönde.![]()
xxxTaTaNgAxxx yazdı: Bu arada şu yanılgıyı düzelteyim, burası Ortaköy Camii, inanmayanlar Google'dan Ortaköy Camisi diye arattırabilirler.![]()
Bir de yeni şaheserler konmuş da ben bunlardan sadece çiftelerin gelebileceği ihtimali üzerinde duruyorum.Aynı zamanda da ayıcığımız da büyük önem kazanacak gibi geliyor, tank arkadaş bugün sığınaklarda ayıyı saldı (sanırsam 1 puandı) kanatması Kenan'a 1000 civarı vuruyordu, ciddiyim.
![]()
Evet gerçekten de Ortaköy.
Bu arada;
Karaköy bir grup bölgesi olmayacak. Olacak olsa dahi ben bir grup bölgesinden bir başka bölgeye geçileceğine inanmıyorum. Kopyalanmış versiyonları olsa dahi sonuçta bir grupla giriyorsun, grup bulmadan Eminönü, Meteor, Yeraltı veya Ada'ya gidemediğinizi bir düşününsenize ?![]()
Yosun gibi kendinden var olmuş demedim.Fuarda Arif Abi'ye sordum ve o görüntü hatasıdır dedi bencede haklı karaköy bölgesi ordan baktığımızda öyle görünmez.Orası şu anki görüntüsüne benziyor çünkü.
o simge ise Galatalılar (Galata Klanı'nın)'ın Amblemi Çemberlitaş da dahil Perihan Hanımın Öncülüğünde varlar..Tarihçeleri incelemeni öneririm o Galata Klanı hakkında bilgi var
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı
Thrashmetal yazdı:
burası iskele olabilir çünkü jeneratöre bağlı olan çemberlitaş biraz uzakta ve buraya dolanmak olabilir ve buda karaköye götürebilir bizi
dediğin gibi iskele olabilir ancak ben burayı iskeleden çok bir deniz üssüne benzettim.Genç Bilgililerin Deniz Üssü olabilir..
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
herşey olabilir orda bir yaratık ya daboss olabilir ilerde bir dönemeç var karaköye bir gidiş olabilirTremexhaqan yazdı:Thrashmetal yazdı:
burası iskele olabilir çünkü jeneratöre bağlı olan çemberlitaş biraz uzakta ve buraya dolanmak olabilir ve buda karaköye götürebilir bizi
dediğin gibi iskele olabilir ancak ben burayı iskeleden çok bir deniz üssüne benzettim.Genç Bilgililerin Deniz Üssü olabilir..
Bu resim meşhur GB Makine'sinin üstünden çekilmiş olmasın?
Hani şu çok bacaklı olan.
Fragmanda da "Yine de bir GB Makine kadar güvendiler" derken gözüken.
"Everything starts in the head"

Ta kendisi.Aedan yazdı:Bu resim meşhur GB Makine'sinin üstünden çekilmiş olmasın?
Hani şu çok bacaklı olan.
Fragmanda da "Yine de bir GB Makine kadar güvendiler" derken gözüken.
Bu arada sen Arif abiye şunu diyemedin mi ? Nasıl bir hatadır ki Galata Kulesi de orda.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- xxxTaTaNgAxxx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Ben hala Karaköy'ün Çemberlitaş'tan sonraki planda geleceğine inanıyorum, yönetimin daha 1 yıl geçmeden (GB'lerden bahsediyorum) 2 adet büyük bölge getirme ihtimali pek akıl karı gelmiyor, Lonca Sistemi ve Karaköy'ün daha uzun bir vakti var gibi geliyor.
Bu arada hikayeleri defalarca okudum ama Galata Klanı ya gözüme hiç çarpmadı (hepsini bir günde okumaya kalkınca belli bir süre sonra kafa almıyor.
) ya da unuttum.
Bu arada hikayeleri defalarca okudum ama Galata Klanı ya gözüme hiç çarpmadı (hepsini bir günde okumaya kalkınca belli bir süre sonra kafa almıyor.
xxxSaRıLaCixxx
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
-
- Acemi Savaşçı
bence cemberlitaş çoktan bulundu çünkü iflisin ordaki kitabeye baktıgınızda yerlatında yer yüzüne kadr uzanıyor yani buda çemberlitaşın geri kalanı yerin altında oldugu anlamına geliyor buda demeki sayf 31. eödeki haçlı kapıdan gidiloyr.
yani cemberlitaş iflisin üstünde yani eö güneyine dogru mezarlıga dogru ve mezlarıgın arkası çemberlitaş ve yer alltı haritasında güney meran stanss şehir güney batıya dogru gidiyor yani çemberlitaşla kesişiyor :arrow:
yani cemberlitaş iflisin üstünde yani eö güneyine dogru mezarlıga dogru ve mezlarıgın arkası çemberlitaş ve yer alltı haritasında güney meran stanss şehir güney batıya dogru gidiyor yani çemberlitaşla kesişiyor :arrow:
-
- Acemi Savaşçı
haritada gördügünüz gibi eö+meteor verilmişxSagopaKajmerx yazdı:Rescuer yazdı:xSagopaKajmerx yazdı:Aedan yazdı:Oradaki tünel ifadesi,bildiğimiz tünel değil ki
Karaköy'de bulunan,tarihi ilk tramvay hatlarından birinin adıdır.Bayağı eskidir,bir ucu İstiklal caddesinin sonu,bir ucu da Karaköy'dür.Kaldı ki bunların Çemberlitaş'la alakası yoktur çünkü arada Haliç varYani aynı yakada değil bunlar.
Gelecek eklentide SULTAHANMET kısmı olmayacağına göre,bu giriş Meteor Bölgesi'nde olamaz.Olacaksa Yeni Camii'ye yakın olmalıdır.Çünkü öteki kısım,dediğim gibi Topkapı Sarayı'na kayar.
Bence gireceğimiz yer sadece bir bölgeyi kapsamayacak.Yani sivri adadaki miğrat gibi değil.
Çemberlitaşta yarısı eminönü yarısını meteor olacağına eminim.Girişinde subayda olduguna adım gibi eminim.
Bence burası da gayet uygun bir yer, bulunduğu yer ve kapı üstündeki Haç işareti bu kapının da bir giriş olabileceği ihtimalini yükseltiyor. Malumunuz, Çemberlitaş sütunun en tepesinde de bir Haç işareti bulunmaktadır...
Ancak bazı şeyler geri dönülemeyecek noktalara gelmeye başlamıştı. Beyaz Köşk döneminde Meteor bölgesi, Sirkeci Garı çevresinden Galata Köprüsü ve Limanlara kadar olan kısım, hatta kısmen meteor bölgesi, Karaköy ve tünelden Beyoğlu'na kadar uzanan kısımlar güvenli bölgeler haline gelmişti.
Bu tarihçeden olan kesit bir güvenli bölgeden bahsediyor değil mi ?
GencBilgililer yazdı:
Genç Bilgililer
İpuçları,Süprizler,Şaşırtmalar..
...Hep birlikte varolabilmek için savaştık,
önce İstanbul'umuzun kalbi Eminönü'nde..
Sonra eski lanetlerle mühürlenmiş unutulmuş salonlarda..
yeryüzünün meteorlarca yaralanmış kurak bölgelerinde..
ıssızlığın sadece savaş naralarıyla bozulduğu adalarda..
Zamanın başlangıcından beri varolanlara karşı savaştık..
Yeraltında bir çok sır keşfi yaptık..
Meran teknolojisini gördük..
Tanrıça hükümdarı, soylu, zeki ve acımasızına karşı savaştık..
Yüksek gerilim yüklü kabloları ölümcül amaçlarla kullanmakta usta olan kişi ile mücade ettik.
Şimdi hazırlan !
Kaybedilmiş topraklar,Güvenli Bölge..
UFKABAKAN..
meteor yerlatına indigimizde stanss meran şehrine gittmek için batıya yöneliyoruz ve iflise gitmk içinde güney batıya yöenliypruz ve çemberlitaş ta güneyede kalıyor ve böylece çemberlitaşın gerçke yeri ortaya çıkıyor taşın yerlatındaki yüzü kitaber erg gücünü saglayan yazıt taşın yeryüzndeki yüzü ise erg güçünü dünyaya aktaran çemberli enerji aktarıcı
böyle mezarlıgın arkasın belirlenmiştir....