Fan Art 2010 Sonuçları

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Fan Art 2010 Sonuçları

Mesaj gönderen DeathLord »

Duvar kâğıdı alanı da belirlendi.Kaç sene sonra ödüller dağıtılacak?
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
Locus
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Locus »

DeathLord yazdı:Duvar kâğıdı alanı da belirlendi.Kaç sene sonra ödüller dağıtılacak?
Aynen :)
Kullanıcı avatarı
COKER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen COKER »

SymanTec yazdı:
COKER yazdı:
Odiseus yazdı:O Resim ney soft light overlay iki brush duvar kağıdı
Odiseus haklı...Odiseusun resmi bi yana ( ki 10 numara olmuş )..Burda ızdırapgrafik'in çok büyük hakkı yenildiğini düşnüyorum...Bence Journeyinde resmi fena değil hem çok basit hem sade yapmış eline sağlık onunda fakat bir gerçek var ki bu işte ustalaşmış ızdırapgrafik'e 1.likden başka yer düşünemiyordum...Bazı ukalalar ise Izdırağgrafik'e sen mansiyonu haketmişsin felan diyorlar hava atarak...Izdırap'ın yeri sadece ve sadece 1.liktir !!!!....
izdirap bi dereceye giremedim diye yönetime söylemediği kalmadı. yönetimden özür bekliyorum diyo.
bide www.ikvonline.net girişinde yaptığı şeyden sonra zaten onu asla seçmezlerdi. yok taze kaymak sizlere diye yönetime imalı imalı şarkılar koymuşlar. çocuksu geldi açıkçası
Birşeyden anlamadığın belli...zaten Journey senin arkadaşın olduğuda belli...Aynı sunucudansınız nede olsa...Burda bir emek söz konusudur.Bunu anlamanı(zı) beklemiyorum...! Herkez yerini bilsin.
Kullanıcı avatarı
SymanTec
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen SymanTec »

COKER yazdı:Birşeyden anlamadığın belli...zaten Journey senin arkadaşın olduğuda belli...Aynı sunucudansınız nede olsa...Burda bir emek söz konusudur.Bunu anlamanı(zı) beklemiyorum...! Herkez yerini bilsin.
Sana bişi diyen yok. benm sözüm ızdırap'a, cevap vrecekse o verir.
Resim
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
Kullanıcı avatarı
COKER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen COKER »

SymanTec yazdı:Sana bişi diyen yok. benm sözüm ızdırap'a, cevap vrecekse o verir.
Resim ;)
Kullanıcı avatarı
baraka1997
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kuzgun Ve Yolcu

Mesaj gönderen baraka1997 »

Sayın Lathander
Acaba ödüllerin nezaman dağatılacağını söyler misiniz?

Duvar Kağıdı Bölümnde güzel bir sonuç olmuş. Umut Aybek'i buradan kutlarım.
Resim
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu> loncasındaki Graphene [59], ÇÖREKADAM [59], SigmoidSinus [59] karakterlerimden başka karakterim yoktur.
Kullanıcı avatarı
Locus
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Locus »

baraka1997 yazdı:Sayın Lathander
Acaba ödüllerin nezaman dağatılacağını söyler misiniz?

Duvar Kağıdı Bölümnde güzel bir sonuç olmuş. Umut Aybek'i buradan kutlarım.
Teşekkürler :)
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ibrahimking »

SymanTec yazdı:
COKER yazdı:
Odiseus yazdı:O Resim ney soft light overlay iki brush duvar kağıdı
Odiseus haklı...Odiseusun resmi bi yana ( ki 10 numara olmuş )..Burda ızdırapgrafik'in çok büyük hakkı yenildiğini düşnüyorum...Bence Journeyinde resmi fena değil hem çok basit hem sade yapmış eline sağlık onunda fakat bir gerçek var ki bu işte ustalaşmış ızdırapgrafik'e 1.likden başka yer düşünemiyordum...Bazı ukalalar ise Izdırağgrafik'e sen mansiyonu haketmişsin felan diyorlar hava atarak...Izdırap'ın yeri sadece ve sadece 1.liktir !!!!....
izdirap bi dereceye giremedim diye yönetime söylemediği kalmadı. yönetimden özür bekliyorum diyo.
bide www.ikvonline.net girişinde yaptığı şeyden sonra zaten onu asla seçmezlerdi. yok taze kaymak sizlere diye yönetime imalı imalı şarkılar koymuşlar. çocuksu geldi açıkçası
yönetim kişisel sorunlarını ödül belirlemede kullanıcaksa afedersin ama yönetim yalakaları kazanır o zaman.tarafsız olmalı her şeyden önce
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Yeni birincimiz Umut Aybek'i tebrik ediyorum.Ödülünü hayırlı bir şekilde kullanması dileğimle.

www.ikvonline.net adresinin girişine bir açıklama metni yerleştirilmiştir.Konunun en başından sonuna kadar bilgi sahibi olmak isteyenler okuyabilirler.Burada bana laf atanlara cevap vermeyeceğim.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
Locus
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Locus »

izdirapgrafik yazdı:Yeni birincimiz Umut Aybek'i tebrik ediyorum.Ödülünü hayırlı bir şekilde kullanması dileğimle.

www.ikvonline.net adresinin girişine bir açıklama metni yerleştirilmiştir.Konunun en başından sonuna kadar bilgi sahibi olmak isteyenler okuyabilirler.Burada bana laf atanlara cevap vermeyeceğim.
Teşekkür ederim kardeşim.

“Eski Duyurular” sayfasına dön