Fan Art 2010 Sonuçları
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Fan Art 2010 Sonuçları
Duvar kâğıdı alanı da belirlendi.Kaç sene sonra ödüller dağıtılacak?
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
AynenDeathLord yazdı:Duvar kâğıdı alanı da belirlendi.Kaç sene sonra ödüller dağıtılacak?
Birşeyden anlamadığın belli...zaten Journey senin arkadaşın olduğuda belli...Aynı sunucudansınız nede olsa...Burda bir emek söz konusudur.Bunu anlamanı(zı) beklemiyorum...! Herkez yerini bilsin.SymanTec yazdı:izdirap bi dereceye giremedim diye yönetime söylemediği kalmadı. yönetimden özür bekliyorum diyo.COKER yazdı:Odiseus haklı...Odiseusun resmi bi yana ( ki 10 numara olmuş )..Burda ızdırapgrafik'in çok büyük hakkı yenildiğini düşnüyorum...Bence Journeyinde resmi fena değil hem çok basit hem sade yapmış eline sağlık onunda fakat bir gerçek var ki bu işte ustalaşmış ızdırapgrafik'e 1.likden başka yer düşünemiyordum...Bazı ukalalar ise Izdırağgrafik'e sen mansiyonu haketmişsin felan diyorlar hava atarak...Izdırap'ın yeri sadece ve sadece 1.liktir !!!!....Odiseus yazdı:O Resim ney soft light overlay iki brush duvar kağıdı
bide www.ikvonline.net girişinde yaptığı şeyden sonra zaten onu asla seçmezlerdi. yok taze kaymak sizlere diye yönetime imalı imalı şarkılar koymuşlar. çocuksu geldi açıkçası
Sana bişi diyen yok. benm sözüm ızdırap'a, cevap vrecekse o verir.COKER yazdı:Birşeyden anlamadığın belli...zaten Journey senin arkadaşın olduğuda belli...Aynı sunucudansınız nede olsa...Burda bir emek söz konusudur.Bunu anlamanı(zı) beklemiyorum...! Herkez yerini bilsin.

Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
SymanTec yazdı:Sana bişi diyen yok. benm sözüm ızdırap'a, cevap vrecekse o verir.

- baraka1997
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kuzgun Ve Yolcu
Sayın Lathander
Acaba ödüllerin nezaman dağatılacağını söyler misiniz?
Duvar Kağıdı Bölümnde güzel bir sonuç olmuş. Umut Aybek'i buradan kutlarım.
Teşekkürlerbaraka1997 yazdı:Sayın Lathander
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
yönetim kişisel sorunlarını ödül belirlemede kullanıcaksa afedersin ama yönetim yalakaları kazanır o zaman.tarafsız olmalı her şeyden önceSymanTec yazdı:izdirap bi dereceye giremedim diye yönetime söylemediği kalmadı. yönetimden özür bekliyorum diyo.COKER yazdı:Odiseus haklı...Odiseusun resmi bi yana ( ki 10 numara olmuş )..Burda ızdırapgrafik'in çok büyük hakkı yenildiğini düşnüyorum...Bence Journeyinde resmi fena değil hem çok basit hem sade yapmış eline sağlık onunda fakat bir gerçek var ki bu işte ustalaşmış ızdırapgrafik'e 1.likden başka yer düşünemiyordum...Bazı ukalalar ise Izdırağgrafik'e sen mansiyonu haketmişsin felan diyorlar hava atarak...Izdırap'ın yeri sadece ve sadece 1.liktir !!!!....Odiseus yazdı:O Resim ney soft light overlay iki brush duvar kağıdı
bide www.ikvonline.net girişinde yaptığı şeyden sonra zaten onu asla seçmezlerdi. yok taze kaymak sizlere diye yönetime imalı imalı şarkılar koymuşlar. çocuksu geldi açıkçası
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Yeni birincimiz Umut Aybek'i tebrik ediyorum.Ödülünü hayırlı bir şekilde kullanması dileğimle.
www.ikvonline.net adresinin girişine bir açıklama metni yerleştirilmiştir.Konunun en başından sonuna kadar bilgi sahibi olmak isteyenler okuyabilirler.Burada bana laf atanlara cevap vermeyeceğim.
www.ikvonline.net adresinin girişine bir açıklama metni yerleştirilmiştir.Konunun en başından sonuna kadar bilgi sahibi olmak isteyenler okuyabilirler.Burada bana laf atanlara cevap vermeyeceğim.
2006-2013
Teşekkür ederim kardeşim.izdirapgrafik yazdı:Yeni birincimiz Umut Aybek'i tebrik ediyorum.Ödülünü hayırlı bir şekilde kullanması dileğimle.