Herkes için hayırlısı olsun üye alımlarımız devam etmektedir..
Güncel üye listemiz
Royalxschaeffer
Royalxschefferb
Royalxcriminal
Royalxayazkalpli
Royalxdeamond
Royalxeddy
Royalxdoom
Royalxpiskopos
Royalxhero
Royalxfatal
Royalxfatals
Royalxateş
Royalxgarips
Royalxgaripb
ROYALX LONCASI RESMİ SAYFASI
- Royalxschaeffer
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Re: ROYALX LONCASI RESMİ SAYFASI

Royalxschaeffer
Royalxschaefferb
Royalxcriminal
Rexen
Bestofthebest
- Tskxtatanga
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Hımm 13...Royalxayazkalpli yazdı:Daha 13 yaşındasın senden 7 yaş büyük birine abi demek zorundasınTskxtatanga yazdı:Gencay İzmitli mi?Royalxayazkalpli yazdı:Sen merak etme sen daha gerçek izmitliyi tanımamışsınRoyalxcappy yazdı:kafanı hiç yorma ben genco gibi 50 tane adam tanıdım hiç biride dışardan gözüktügü gibi değildi sen merak etme hepsinin sonu aynıBakalım seni gördüğünde nabıcaksın çok merak ediyorum bölye meraktan patlıyorum şuan.Dışardan gözüktüğü gibi olmaz zaten insanlar tanıdığında anlarsın ama sen daha kimin ne olduğunu bilmiyosun pek konuşma çenen bile kalmaz yerinde
![]()
Ben de niye anlaşamıyorum diyordum...![]()
Ne diyeyim bravo...
Anladığım kadarıyla bir sazan daha...
Yeni forum hesabım TaTaNgAxEbKK'dır...
- akolukirik
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
Royalxşifacısı Abi gene unuttunRoyalxschaeffer yazdı:Herkes için hayırlısı olsun üye alımlarımız devam etmektedir..
Güncel üye listemiz
Royalxschaeffer
Royalxschefferb
Royalxcriminal
Royalxayazkalpli
Royalxdeamond
Royalxeddy
Royalxdoom
Royalxpiskopos
Royalxhero
Royalxfatal
Royalxfatals
Royalxateş
Royalxgarips
Royalxgaripb
- akolukirik
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
Güle güle abla yolun açık olsun...Royaldesire yazdı:İnsan ne için oyun oynar? Ben günün stresini yorgunluğunu atmak için oynuyorum. Eskiden oyuna girdiğimde bi neşe olurdu bende. Kafam boşalırdı oyuna verirrdim kendimi gırgır şamata geçerdi zaman. Ben loncanıza girdiğimden beri sitresten başka bişey yaşamadım. Her gün bir kavga her gün bir olay. Bi işe başladıysam bitirmişimdir hep. Yarı yolda bırakmaktan hoşlanmam… zaten yarı yolda bırakmak da benim tarzım değildir. Ha birde güven konusu var benim için en önemli olan ve bu satırları yazmama neden olan… aranızda bazıları bana hala güvenememiş. Amacım kımseye laf soylemek yada kırmak değil. Beni bu zamana kdar tanıyamdıysanız bundan sonra yanınızda devam etmemin de bi anlamı yok. Hepinizden teker teker özür diliyorum yarı yolda bıraktıgım ıcın. Ama arkadaşlıgımızın devam ediyor tabiki loncadan ayrıldığım diye bitmeyecek... Hepiniz kendinize iyi bakın iyi oyunlar...
- Royalxayazkalpli
- Sahaf Yardımcısı
Ulan kes gerizekalı ağzıma açtırma akşam akşam.Tskxtatanga yazdı:Hımm 13...Royalxayazkalpli yazdı:Daha 13 yaşındasın senden 7 yaş büyük birine abi demek zorundasınTskxtatanga yazdı:Gencay İzmitli mi?Royalxayazkalpli yazdı:Sen merak etme sen daha gerçek izmitliyi tanımamışsınRoyalxcappy yazdı:kafanı hiç yorma ben genco gibi 50 tane adam tanıdım hiç biride dışardan gözüktügü gibi değildi sen merak etme hepsinin sonu aynıBakalım seni gördüğünde nabıcaksın çok merak ediyorum bölye meraktan patlıyorum şuan.Dışardan gözüktüğü gibi olmaz zaten insanlar tanıdığında anlarsın ama sen daha kimin ne olduğunu bilmiyosun pek konuşma çenen bile kalmaz yerinde
![]()
Ben de niye anlaşamıyorum diyordum...![]()
Ne diyeyim bravo...![]()

- Tskxtatanga
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
Hehehe ne çabuk kışkırtılıyorsunuz herhangi bir şey demesem de...Royalxayazkalpli yazdı:Ulan kes gerizekalı ağzıma açtırma akşam akşam.Tskxtatanga yazdı: Hımm 13...
Ne diyeyim bravo...![]()
Bu öfkeyle fazla yaşamazsın...
Yeni forum hesabım TaTaNgAxEbKK'dır...
- Royalxcappy
- FareAdam Düşmanı
ben size ne diorum bu lonca tükenecek izleyin daha kimler ayrılacak 
Royalxcappy [Ecel Getiren]
Jugementxarmy [Ejder Asa]
PARANORMAL [Ecel Getiren] [Latif]
вιzι ѕαтαηℓαяı вιz вєℓєşє νєяιяιz , уαzмαк вιzє göяє ∂єιℓ , вιz çιzєяιz . . .

Jugementxarmy [Ejder Asa]
PARANORMAL [Ecel Getiren] [Latif]
вιzι ѕαтαηℓαяı вιz вєℓєşє νєяιяιz , уαzмαк вιzє göяє ∂єιℓ , вιz çιzєяιz . . .

- Royaldesire
- İskele Babası
saol kardeşim=)akolukirik yazdı:Güle güle abla yolun açık olsun...Royaldesire yazdı:İnsan ne için oyun oynar? Ben günün stresini yorgunluğunu atmak için oynuyorum. Eskiden oyuna girdiğimde bi neşe olurdu bende. Kafam boşalırdı oyuna verirrdim kendimi gırgır şamata geçerdi zaman. Ben loncanıza girdiğimden beri sitresten başka bişey yaşamadım. Her gün bir kavga her gün bir olay. Bi işe başladıysam bitirmişimdir hep. Yarı yolda bırakmaktan hoşlanmam… zaten yarı yolda bırakmak da benim tarzım değildir. Ha birde güven konusu var benim için en önemli olan ve bu satırları yazmama neden olan… aranızda bazıları bana hala güvenememiş. Amacım kımseye laf soylemek yada kırmak değil. Beni bu zamana kdar tanıyamdıysanız bundan sonra yanınızda devam etmemin de bi anlamı yok. Hepinizden teker teker özür diliyorum yarı yolda bıraktıgım ıcın. Ama arkadaşlıgımızın devam ediyor tabiki loncadan ayrıldığım diye bitmeyecek... Hepiniz kendinize iyi bakın iyi oyunlar...![]()

- Royalxschaeffer
- Sahaf Yardımcısı
Sen kendini ne zannediyorsun gerizekalıRoyalxcappy yazdı:ben size ne diorum bu lonca tükenecek izleyin daha kimler ayrılacak

Royalxschaeffer
Royalxschaefferb
Royalxcriminal
Rexen
Bestofthebest
- Royalxschaeffer
- Sahaf Yardımcısı
Alihan o onun saygısına bağlı olan bişey biz karışamayız olay kendini savunmaya gelince laf bol emir sende ama karşında çocuk yok bunu beynine yerleştirsen iyi edersinTskxtatanga yazdı:Hehehe ne çabuk kışkırtılıyorsunuz herhangi bir şey demesem de...Royalxayazkalpli yazdı:Ulan kes gerizekalı ağzıma açtırma akşam akşam.Tskxtatanga yazdı: Hımm 13...
Ne diyeyim bravo...![]()
Anladığım kadarıyla bir sazan daha...![]()
Bu öfkeyle fazla yaşamazsın...

Royalxschaeffer
Royalxschaefferb
Royalxcriminal
Rexen
Bestofthebest