bu arada Yakamozxcanavar Jacop Ulusxzarif Ulusxeddy Dragayxxoğuzx hepsi aynı kapıya çıkar
3 aylık plus(kutu) için 20tl
1 aylık epin için 12 tl
hırsızlara ana avrat küfür etmek paha biçilemez
Yakamozxbep yazdı:Erdicim neden yoksun yine aramızda bi sorun varsa oyunda veya reelde yardımcı olayım msnimi biliyosun çdışı olsamda sen yaz okurum.Özletme!
bu arada Yakamozxcanavar Jacop Ulusxzarif Ulusxeddy Dragayxxoğuzx hepsi aynı kapıya çıkar
1 aylık epin için 12 tl
:lol: :lol: :lol:QMuSaMeQ yazdı:Yakamozxbep yazdı:Erdicim neden yoksun yine aramızda bi sorun varsa oyunda veya reelde yardımcı olayım msnimi biliyosun çdışı olsamda sen yaz okurum.Özletme!
1 aylık epin için 12 tl
MeRtim o eNson yazdığına beN Şahsen katıLsaydım aDım Küfürbaz Haydo oLurdu :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Kardeşim Benim Sen Gel Bi Hele Biz Yardımcı Oluruz Sana Her Konuda Sen O Gücü Hissetmiyorum Desende ...... Hırs , İrade , Cesaret , Özgüwen , Başarı , Asalet , İnanç Yakamoz'ların Asil Kanında Mevcuttur ...Ne Mutlu Yakamozum DiyeneCARIZMA yazdı:sLm Lar herkeze çok özledim sizi ama yinede kendimde yeniden dogrulma güvü hissetmiyorum yine aranızda olamıyıcam ama siz yanınızda hissedin teşekkürler herkeze çooooooooooooooooooooooooooooook çook sevgiler ....
UnuTMadıYSanız Erdi KARDESİNİZ
Yakamozxsinqa
dabbela yazdı:Kardeşim Benim Sen Gel Bi Hele Biz Yardımcı Oluruz Sana Her Konuda Sen O Gücü Hissetmiyorum Desende ...... Hırs , İrade , Cesaret , Özgüwen , Başarı , Asalet , İnanç Yakamoz'ların Asil Kanında Mevcuttur ...Ne Mutlu Yakamozum DiyeneCARIZMA yazdı:sLm Lar herkeze çok özledim sizi ama yinede kendimde yeniden dogrulma güvü hissetmiyorum yine aranızda olamıyıcam ama siz yanınızda hissedin teşekkürler herkeze çooooooooooooooooooooooooooooook çook sevgiler ....
UnuTMadıYSanız Erdi KARDESİNİZ
Yakamozxsinqa
QMuSaMeQ yazdı:Yakamozxbep yazdı:Erdicim neden yoksun yine aramızda bi sorun varsa oyunda veya reelde yardımcı olayım msnimi biliyosun çdışı olsamda sen yaz okurum.Özletme!
1 aylık epin için 12 tl
MeRtim o eNson yazdığına beN Şahsen katıLsaydım aDım Küfürbaz Haydo oLurdu :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Yakamozxbep yazdı:Yeni logo çalışması yaptım beğenen herhangi birini kullanabilir isterseniz geliştirebilirim sizin önerilerinizle.
Kardeşim Jacob artık bana ait bir karakterdir.Lütfen biraz daha seviyeli ol.Seni tanımam etmem ben.Dragayxxxoğuz'u eski sahibine verdik.Ulusxzarifi de ben elimle sildim.Sorun yok galiba...Bana verilen çarları ben tekrar eskisi gibi düzene soktum.Yakamozxbep yazdı:Erdicim neden yoksun yine aramızda bi sorun varsa oyunda veya reelde yardımcı olayım msnimi biliyosun çdışı olsamda sen yaz okurum.Özletme!
1 aylık epin için 12 tl