İKV İtiraf
- AHDElVEFA
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: İKV İtiraf
hol tren rayınca tab ile seçip space yapınca duvarın içine girerdi. Holün aktif olduğu ve oranın pek bilinmediği dönemlerde keyifli olurdu
klan savaşlarında 5, 10 dk fark edilmeden durabiliyordum 
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Fast Lane
29 veya 39 seviye sınırı varkendi tam hatırlamıyorum. 10k ver uygunsuz şeyler yapalım diye gezenler oluyordu. Onları yakalayıp ss alıyordum millete anlatıyordum böyle böyle yaptı diye. Ahlak bekçisi olmuştuk genç yaşta mübarek 
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Hamunaptra
İlk kez itiraf ediyorum galiba bu konuyu,
Bi tane çocuk hesabımı patlattı nasıl yaptı hala bilmiyorum ama muhtemelen cafede keyloger attılar.
O zamanın parasıyla 2 veya 3 t zarar vurdu bana.
(Irudyun 5m selit 3m filan)
Bir gece sabaha kadar uğraşıp hesabını buldum. İntikamım ağır oldu... Sonsuza kadar hesabı yok ettim
Bi tane çocuk hesabımı patlattı nasıl yaptı hala bilmiyorum ama muhtemelen cafede keyloger attılar.
O zamanın parasıyla 2 veya 3 t zarar vurdu bana.
(Irudyun 5m selit 3m filan)
Bir gece sabaha kadar uğraşıp hesabını buldum. İntikamım ağır oldu... Sonsuza kadar hesabı yok ettim
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Hamunaptra
Mêran sunucusunda efsane bir set dizmisim 187+60 hasar.
Herkesi çatır çatır kesiyorum.
Neyse Gm'ye ws teklif ettim (özgüvene bak 🤭🤭🤭)
Haliyle kabul etmedi Gm.
İnat ettim illa ws atalım
Bi kereden beni sivri adada suyun içine çekti (ikinci etkinlik salonu gibi)
geç atalım dedi. Gm ye dikkat atmamla gelip 120bin vurması bir oldu
Üzülmüştüm açıkçası...
Herkesi çatır çatır kesiyorum.
Neyse Gm'ye ws teklif ettim (özgüvene bak 🤭🤭🤭)
Haliyle kabul etmedi Gm.
İnat ettim illa ws atalım
Bi kereden beni sivri adada suyun içine çekti (ikinci etkinlik salonu gibi)
geç atalım dedi. Gm ye dikkat atmamla gelip 120bin vurması bir oldu
Üzülmüştüm açıkçası...
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...
Ek olarak; Azat Shen Kuo iksir ile birden fazla Lodos klan üyeleri ile mücadele etmek. Özlenen günler... : )
LethieN
İnzivaya Çekilmiş Münzevi
Mehmet Ali

oyunun daha ilk zamanları taşkanatlar uçak bölgesinde. ben de ufacık çocuğum tabii bu tarz oyunu ilk kez oynuyorum. Uçak bölgesine neden nasıl gittim bilmiyorum daha 3-5 level bile değilim belki de
orada taşkanatlara öldükten sonra komutanın orada doğdum ve Agah Bey'in olduğu yeri bulamadım. Bu yüzden oyunu bırakmıştım. Meteor bölgesi geldiğinde bir arkadaşın oyundan bahsetmesi ( Girişte vahşileri kastederek basketçi adamlar var demişti
) üzerine tekrar başlamıştım.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHACaugar yazdı: ↑13 Eki 2017 07:55 Element direnç alanı tılsımını işportaya satıp, ondan sonra da desteğe yanlışlıkla işportaya sattım deyip tılsımı geri alırdım. Baya ekmeğini yedim gm arkadaşların sayesinde sağolsunlar. Tabi mevzuya uyanmışlar o kadar da demiştim arkadaşlara özel mesajda bu konuyu konuşmayın diye.![]()
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
- yumurtakafa
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
2013 Gamex'te 1000 akçe uğruna GM Zifan'ı yanağından öpmüştüm. (bana sonradan o kadın zifandı dediler, belki de başka biriydi bilmiyorum)
Oyunda 1 kere bile hırsızlık ve kopyalama yapmayan o azınlıktan olduğum için harika keyifli ve gururlu hissettiğim doğrudur.