Esadullah yazdı:
Görüşlerine saygım sonsuzdur ama yinede biraz bekleyip ileri ki günlerde neler olacak diye bekleyelim? Neyin ne olacağı belli değil..
Katılıyorum , ben 'yaz aylarında' bekliyorum bir yenilik eğer olursa çünkü okullar kapanınca oyuncu sayısı nispeten yükseliyor.Yaza kadar böyle devam edebilir.
nerull mu nurell mi bilemedim şimdi , onun açıklaması şimdilik belirleyici durum hakkında.
Karalar bağlamak yerine oyuna yönelip , yardımı çoğaltıp mutlu mesut oyun oynama zamanı :mrgreen:
Oyunun demosu düştü buyrun İKV'nin grafiklerini mumla arayacağız 3 sene bunu mu yaptılar bunun yüzünden mi İKV'ye güncelleme gelmedi hale bakar mısınız ?
''Kadim Meran'ın ruhu elbet bir gün can bulacaktır ve herkes evine geri dönecektir.''
Oyunun demosu düştü buyrun İKV'nin grafiklerini mumla arayacağız 3 sene bunu mu yaptılar bunun yüzünden mi İKV'ye güncelleme gelmedi hale bakar mısınız ?
İKV'nin oyun motorunu değiştirseler, gerekirse aynı hikaye ile sıfırdan yazsalar, grafikleri iyileştirseler yeni nesile uygun hale getirseler: hikayesi ve müzikleri ile dünya çapında ün yapabilirdi. Ama şöyle bir oyun içi 8-9 yıllık herkesin gönülden bağlı olduğu, bir türlü bırakamadığı bu mükemmel oyunu harcadılar. Buradan da şunu anladık ki Türk Telekom'un gözünü ciddi ciddi para hırsı bürümüş. Bunun başka bir açıklaması olamaz.
İKV'nin oyun motorunu değiştirseler, gerekirse aynı hikaye ile sıfırdan yazsalar, grafikleri iyileştirseler yeni nesile uygun hale getirseler: hikayesi ve müzikleri ile dünya çapında ün yapabilirdi. Ama şöyle bir oyun içi 8-9 yıllık herkesin gönülden bağlı olduğu, bir türlü bırakamadığı bu mükemmel oyunu harcadılar. Buradan da şunu anladık ki Türk Telekom'un gözünü ciddi ciddi para hırsı bürümüş. Bunun başka bir açıklaması olamaz.
Çok fena reklamların döneceğin yazmıştım daha önce gazetelere kadar ilan verecekler ama bu grafiklere oyuncu çekebileceğini samimiyetimle söylüyorum çok zor o karakterlerin yüzleri ne öyle bu kadar mı berbat yapılabilir bir şey sen gel 3 sene 9 ay üzerinde çalış elinin altında Türk Telekom gibi bir dev olsun çıkan sonuca bak harbiden çok komik bir sonuç çıkmış üzüldüğüm nokta İKV başkada bir şey yok çok yazık çok.
''Kadim Meran'ın ruhu elbet bir gün can bulacaktır ve herkes evine geri dönecektir.''
Grafikler gerçekten beklentileri karşılayacak düzeyde değil.Teaser a gelince sadece kanalda görmek kötü sosyal medya da paylaşılmıyor.Oyunun resmi facebook sayfasındaki resimlerin dahi pikselleri sayılıyor,bunlar ufak ama önemli ve dikkat edilmesi gereken ayrıntılar...SOBEE reklam işini hafife almamalı.Youtube sayfası bile yok buna rağmen e -spor'dan uluslararası başarıdan bahsediyoruz.... eee ne demişler ne kadar emek o kadar ekmek..Yine deBaşarılar!!!
''Sorun aslında ne olduğun değil.Yaptığın şeyler seni diğerlerinden ayırır.''
THilaR yazdı:Grafikler gerçekten beklentileri karşılayacak düzeyde değil.Teaser a gelince sadece kanalda görmek kötü sosyal medya da paylaşılmıyor.Oyunun resmi facebook sayfasındaki resimlerin dahi pikselleri sayılıyor,bunlar ufak ama önemli ve dikkat edilmesi gereken ayrıntılar...SOBEE reklam işini hafife almamalı.Youtube sayfası bile yok buna rağmen e -spor'dan uluslararası başarıdan bahsediyoruz.... eee ne demişler ne kadar emek o kadar ekmek..Yine deBaşarılar!!!
İddia ediyorum İKV oynayan bazı arkaaşları toplasaydı bu grafik işlerinden anlayan daha yaratıcı şeyler çizebilirlerdi
THilaR yazdı:Grafikler gerçekten beklentileri karşılayacak düzeyde değil.Teaser a gelince sadece kanalda görmek kötü sosyal medya da paylaşılmıyor.Oyunun resmi facebook sayfasındaki resimlerin dahi pikselleri sayılıyor,bunlar ufak ama önemli ve dikkat edilmesi gereken ayrıntılar...SOBEE reklam işini hafife almamalı.Youtube sayfası bile yok buna rağmen e -spor'dan uluslararası başarıdan bahsediyoruz.... eee ne demişler ne kadar emek o kadar ekmek..Yine deBaşarılar!!!
İddia ediyorum İKV oynayan bazı arkaaşları toplasaydı bu grafik işlerinden anlayan daha yaratıcı şeyler çizebilirlerdi
Adamın Sesi Hariç Gerisi 5 Para Etmez
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
iyi de adamlar daha oyunu duyurmamış bile. ne sobee den ne de türk telekomdan bi açıklama yok. tek gördüğümüz merlininkazanında çıkan haber ve bu kısa televizyon spotu. gerçi çeken arkadaş da çok kötü çekmiş. fotoğraf çekip birleştirsen daha canlı dururdu
hele bi oyun hakkında bilgiler gelmeye başlasın da. ortada fol yok yumurta yok önüne gelen sallıyo. hele çok bilmiş arkadaşlar daha iyi biliyorsanız siz de yapın bi oyun da görelim. bu kadar sene beklemeseydiniz yapsaydınız siz de bi tane
iyi de adamlar daha oyunu duyurmamış bile. ne sobee den ne de türk telekomdan bi açıklama yok. tek gördüğümüz merlininkazanında çıkan haber ve bu kısa televizyon spotu. gerçi çeken arkadaş da çok kötü çekmiş. fotoğraf çekip birleştirsen daha canlı dururdu
hele bi oyun hakkında bilgiler gelmeye başlasın da. ortada fol yok yumurta yok önüne gelen sallıyo. hele çok bilmiş arkadaşlar daha iyi biliyorsanız siz de yapın bi oyun da görelim. bu kadar sene beklemeseydiniz yapsaydınız siz de bi tane
Sorun ne biliyon mu ? Bir oyun var 3 yıl boyunca oyunun yüzüne bile bakılmamış bug ile dolu fakat bugu kapatmaya çalışan bir ekip belirtisi bile yokken ortaya bu oyun çıkıyor koskoca 3 yıl 10 aydır bu oyunu geliştiriyorlar haliyle beklenti büyük oluyor çok doğal.
Bu arada youtube sayfası açmışlar 2 video var diye görünüyor fakat gizlemişler