Retaliation-YollugTigin-IıIıIYaMaNIıIıI Günlüğü
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Re: YaMaN-Retaliation Günlüğü
Merhaba Sevgili Günlük;
Baştan söyleyeyim sinirliyim.Bir eski dost,arkamızdan atıp tutuyor ve ben cevap yazıyorum ama kaldırılıyor.Sadece doğruları yazmak istiyorum,bana engel olunuyor.Neden?Hayatın her anında karşıma bir engel çıkıyor.Oyunu çok ciddiye alıyorlar ama bunun bir oyun olduğunu bilmiyorlar.Her neyse;bugün KP günüydü günlük.Fazla bir şey yapamadım.Kısa keserek başlıyorum:
Tanıdık bir lonca olan G I Joe loncasından biri,salgı arıyormuş.Biraz indirim yaptık.
400 kadar kp kastık,Hasan Arkadaşımla.
Holde düşürdüğüm ceket
2 tur Sığınaklar'a girdim ama sadece bunu alabildim.
Günün Sözü:
Bana adaletten bahsetmeyin,adalet kirli atlet. -Sagopa Kajmer.
Bugünlük böyleydi günlük,yarın görüşmek üzere esen kal!
Baştan söyleyeyim sinirliyim.Bir eski dost,arkamızdan atıp tutuyor ve ben cevap yazıyorum ama kaldırılıyor.Sadece doğruları yazmak istiyorum,bana engel olunuyor.Neden?Hayatın her anında karşıma bir engel çıkıyor.Oyunu çok ciddiye alıyorlar ama bunun bir oyun olduğunu bilmiyorlar.Her neyse;bugün KP günüydü günlük.Fazla bir şey yapamadım.Kısa keserek başlıyorum:
Tanıdık bir lonca olan G I Joe loncasından biri,salgı arıyormuş.Biraz indirim yaptık.
400 kadar kp kastık,Hasan Arkadaşımla.
Holde düşürdüğüm ceket
2 tur Sığınaklar'a girdim ama sadece bunu alabildim.
Günün Sözü:
Bana adaletten bahsetmeyin,adalet kirli atlet. -Sagopa Kajmer.
Bugünlük böyleydi günlük,yarın görüşmek üzere esen kal!
Baştan söylediğin konu hakkında senin ve "FireFighter095"in iletilerinizi okudum, olaydan haberim var bunun oyun olduğunu unutan kişiler yüzünden böyle moral bozmaya gerek yok bence.
Bir de indirimli salgı 3,5m şaşırdım kaldım. Bizim orada normalde 2,5m
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Yorumun için teşekkür ederim.Eminönü Sunucusu her ne kadar kalabalıksa,piyasası da o kadar pahalıdır.Bu,bazen dezavantaj sağlarken,materyalı satan taraf siz olunca yüzünüzde tebessüm beliriyor.TOLGARDA yazdı:Baştan söylediğin konu hakkında senin ve "FireFighter095"in iletilerinizi okudum, olaydan haberim var bunun oyun olduğunu unutan kişiler yüzünden böyle moral bozmaya gerek yok bence.
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Voice Of Voiceless
Haklıyken haksız duruma düşüyoruz.Oğuzhan Uğur'un şarkısı vardır 'TIN' diye , öneririm dinlemeniziTOLGARDA yazdı:Baştan söylediğin konu hakkında senin ve "FireFighter095"in iletilerinizi okudum, olaydan haberim var bunun oyun olduğunu unutan kişiler yüzünden böyle moral bozmaya gerek yok bence.
Asıl konuya gelirsek bizim sunucuda enflasyon çok fena.Bir gün diğer günü tutmuyor
Şöyle örneklendiriyim , bundan 2 ay önce Ganoderma 4m-5m arası gidip gelirdi.Geçen ay 8m-9m satıldığını gördüm :shock: Şuan ise 6m-7m civarı
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük;
Bugün kısa bir gündü.Ama biraz sohbet ettim dostlarla ve üstatla.Sonra bir tur Kenan'a gittik ama bir şey alamadan çıktık.Neyse başlayalım:
Hole indim,pek fazla sürmedi ve Peptit Klorotoksin düştü:
Volkan arkadaşımla Kenan'da Shen takıları eşyaları konusunu konuşurken şöyle bir zırh düşürdüm.Belki iş görür.
Sonra 3M'ye satarak günü böylece bitirdim.
Günün Sözü:
Hayat, felaket, yalnızlık, yüzüstü bırakılmışlık, yoksulluk kendine göre kahramanları olan savaş alanlarıdır. -Victor Hugo
Geçenlerde muhabbeti olmuştu eski sevdiğim kadının.Bu güzel şarkıyı Türkçesiyle beraber sizle paylaşmak isterim.
https://www.youtube.com/watch?v=zOD0SOBMBw4
Bugünlük böyleydi günlük,başka yazıda görüşmek dileğiyle esen kal!
Bugün kısa bir gündü.Ama biraz sohbet ettim dostlarla ve üstatla.Sonra bir tur Kenan'a gittik ama bir şey alamadan çıktık.Neyse başlayalım:
Hole indim,pek fazla sürmedi ve Peptit Klorotoksin düştü:
Volkan arkadaşımla Kenan'da Shen takıları eşyaları konusunu konuşurken şöyle bir zırh düşürdüm.Belki iş görür.
Sonra 3M'ye satarak günü böylece bitirdim.
Günün Sözü:
Hayat, felaket, yalnızlık, yüzüstü bırakılmışlık, yoksulluk kendine göre kahramanları olan savaş alanlarıdır. -Victor Hugo
Geçenlerde muhabbeti olmuştu eski sevdiğim kadının.Bu güzel şarkıyı Türkçesiyle beraber sizle paylaşmak isterim.
https://www.youtube.com/watch?v=zOD0SOBMBw4
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük;
Bu akşam oyunda oldum.Giriş yaptığımda Gönül'de idim.Biraz holde dolaştım.Ama şanssız bir dolaşma oldu.Daha sonra 4 tur Kenan'a gittim,malum yüzük.Düşmedi.Canı sağ olsun.İleride inşallah düşer.Haydi başlayalım:
Geçen biri bölgeden yazmıştı."Ya arkadaş örümcek kesip altına poşet düşünce içinden tılsım çıkıyor,o an kriz geçiriyorsun."demişti.Buradan şukusunu veriyorum.Gerçekten öyle. :evil:
Haydi 1 oldu,neden 2. de geliyor.Bu sefer tek farklılık Akrep olması.Şanssızdık demiştim. :evil:
Tılsımlara verdiğim tepki:
Tam Akrep Kuyusuna geçmiştim ki,Anıl mesaj atıp Kenan'a gel eksiklerini tamamlayalım dedi.Gerçi ben de önceden mesaj atmıştım ona saat 19.00 gibi.Tam da kuyuya indiğimde mesaj attı.Bilerek öldük.
4 tur Kenan'dan alabildiğim tek eşya:
Günün Sözü:
İnsan sahip oIdukIarının topIamı değiI,fakat henüz gerçekIeştiremedikIerinin topIamıdır. -Jean Paul Sartre
Bugünlük bu kadardı günlük,başka yazıda görüşmek dileğiyle esen kal!
Bu akşam oyunda oldum.Giriş yaptığımda Gönül'de idim.Biraz holde dolaştım.Ama şanssız bir dolaşma oldu.Daha sonra 4 tur Kenan'a gittim,malum yüzük.Düşmedi.Canı sağ olsun.İleride inşallah düşer.Haydi başlayalım:
Geçen biri bölgeden yazmıştı."Ya arkadaş örümcek kesip altına poşet düşünce içinden tılsım çıkıyor,o an kriz geçiriyorsun."demişti.Buradan şukusunu veriyorum.Gerçekten öyle. :evil:
Haydi 1 oldu,neden 2. de geliyor.Bu sefer tek farklılık Akrep olması.Şanssızdık demiştim. :evil:
Tılsımlara verdiğim tepki:
Tam Akrep Kuyusuna geçmiştim ki,Anıl mesaj atıp Kenan'a gel eksiklerini tamamlayalım dedi.Gerçi ben de önceden mesaj atmıştım ona saat 19.00 gibi.Tam da kuyuya indiğimde mesaj attı.Bilerek öldük.
4 tur Kenan'dan alabildiğim tek eşya:
Günün Sözü:
İnsan sahip oIdukIarının topIamı değiI,fakat henüz gerçekIeştiremedikIerinin topIamıdır. -Jean Paul Sartre
Bugünlük bu kadardı günlük,başka yazıda görüşmek dileğiyle esen kal!
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük:
Bugün bol bölgeli bir gündü.Hol'e fazla takılmadım,sadece sabah turladım ve güzel bir turdu.Ayrıca BB3 tılsımı bahane diyen arkadaş...Eski bir arkadaş bana söz çarpmasın lütfen.Uzlaşmaya çalışsam da hala saldırmaya devam ediyor.Velhasıl,bölgelerden de boş döndük.Üzücü bir durum,gerçekten 4-5 tur attık.Düşmedi,uzun yollara devam.
Hol'e indim,köprünün oradayken ilk Peptit Klorotoksinimi aldım.Sevindirdi.
Bu da ikincisi:
Sonra Yunus Emre yani Surly'i kasarken şöyle bir reçete düştü.
Son olarak;Kenan turlarından alabildiğim tek eşya.Turlarda eşlik eden herkese teşekkürler.
Günün Sözü:
Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. -W.Churchill
Bugünlük böyleydi günlük,başka yazıda görüşmek dileğiyle,esen kal!
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük;
Nasılsın Sevgili Günlük?Beni soracak olursan iyiyim.Bugün sabah ve öğleden sonra oyunda oldum fakat yine de güzel bir gündü.Sabah 1 tur Kenan attık ama gerçekten heyecan vericiydi.Öğleden sonra ise Hasan arkadaşımın Karakterini kasmada yardımcı oldum.Her neyse başlayalım.
Sabah arayıcısını bulduğu Peptit Klorotoksinleri,normal piyasa fiyatına sattım.
Kenan'da bir sıra dışılık yapmak istedik.Düşüneni de keselim dediler.Grup bu fikre onay verdi ama bir öneride bulunmak istedim ve "Tüm yaratıkları kestikten sonra Şef Yaratıklara geçelim" dedim.Bu fikrime onay verdiler sağ olsunlar.Sondan başa doğru gittik.Önce Kenan'ın işini bitirdik.
Daha Sonra Motorin'in.
Ve son olarak da Yabancı bir ağabeyimizin yerli versiyonu olan Düşünen Adam'ı da temizledik ve buradan bir kolye aldım.
Bir ara canım sıkıldı.Ölüm Ejderlerini kestim.Zafer pozu vermeyi de ihmal etmedim.
Hasan arkadaşımı kasarken düşen bir reçete:
Günün ödülü şahsen tepkiyi grup konuşmasında verdim.
Kenan'da lazım olur diye Hasan arkadaşım bana kendisine düşen Shen Kuo icadı Yüzüğü verdi.
Son olarak;Hasan arkadaşım da Salgı düşürdü.Bu,onun ilk salgısı idi.Çok sevindi.Çünkü bir saattir Salgı-Peptit düşer düşmez muhabbeti yapıyorduk.
Günün Sözü:
Kardeş, dost olmayabilir ama dost, her zaman kardeştir. -Benjamin Franklin.
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Voice Of Voiceless
Salgıları kutluyoruz
Herkes davetlidir , ilk içecekler bizden

Herkes davetlidir , ilk içecekler bizden