İsminiz veya şifreniz onaylanmadı hatası
Re: İsminiz veya şifreniz onaylanmadı hatası
Bakın bari bir çeşit hediyeyle telafi edin sizin sorunlarınız yüzünden insanların 1 gün tatili vardı o tatil zehir zıkkım cehennem oldu o insanlara yazık değil mi oyuna o kadar para veriyorlar? Bunları telafi edecek birşey yapmanız lazım haklı değilmiyim arkadaşlar ?
- Blacktemple
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Destruction
Gulyabani yazdı:Sabah uyandığımda oyuna girdim sonra hata verdi. Kalkıp evi gezeyim dedim, Sonra baktım ki evimizde küçük bir çocuk var, öz kardeşimmiş. Oturduğum oda da tablo varmış. Evimizde yeni odalar keşfettim. Değişik duygular içindeyim.
İKV ye bir teşekkür borçlusun o zaman
- BestOfGill
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
:lol: :lol:RomConanix yazdı:Ahaahahha " baktım ki evimizde küçük bir çocuk var, öz kardeşimmiş " Bu nedir ya :lol: :lol:Gulyabani yazdı:Sabah uyandığımda oyuna girdim sonra hata verdi. Kalkıp evi gezeyim dedim, Sonra baktım ki evimizde küçük bir çocuk var, öz kardeşimmiş. Oturduğum oda da tablo varmış. Evimizde yeni odalar keşfettim. Değişik duygular içindeyim.
1 Milyon mu
Arkadaşım foruma bile günde 5-10 kişi girerken İKV'nin taş çatlasın hatta daha da çatlasın parçalansın falan anca 5 bin oyuncusu cıkar o da belki
Milyonlar, yüzbinler hikaye, bir zamanlar çoğu kişinin açtığı Klan Parası Kasma hesaplarının sayısını veriyor onlar geçin onları
Şu an İKV'nin Grafik, Resim tasarlayacak adamı bile yok iyi düşünün
Bugünlük oyun çöktü diye foruma yüklenilmiş biraz o kadar
Milyonlar, yüzbinler hikaye, bir zamanlar çoğu kişinin açtığı Klan Parası Kasma hesaplarının sayısını veriyor onlar geçin onları
Şu an İKV'nin Grafik, Resim tasarlayacak adamı bile yok iyi düşünün
Bugünlük oyun çöktü diye foruma yüklenilmiş biraz o kadar
En son ERYILMAZ tarafından 20 May 2013 17:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
- Bloodybutcher
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
ben hala sunucuları göremiyorum bu sorunu yaşayan var mı
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Oyun millete kafayıda sıyırttırdı sonunda :mrgreen:Gulyabani yazdı:Sabah uyandığımda oyuna girdim sonra hata verdi. Kalkıp evi gezeyim dedim, Sonra baktım ki evimizde küçük bir çocuk var, öz kardeşimmiş. Oturduğum oda da tablo varmış. Evimizde yeni odalar keşfettim. Değişik duygular içindeyim.
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- RomConanix
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Türk İntikam Tugayı
Yeter paşa anladık ne dediğini aynı şeyleri defalarca yazma istersen :!:wolfram yazdı:Bakın bari bir çeşit hediyeyle telafi edin sizin sorunlarınız yüzünden insanların 1 gün tatili vardı o tatil zehir zıkkım cehennem oldu o insanlara yazık değil mi oyuna o kadar para veriyorlar? Bunları telafi edecek birşey yapmanız lazım haklı değilmiyim arkadaşlar ?
[imgright]http://l1305.hizliresim.com/19/y/nmwn9.png[/imgright]
Eger arzu etme yetenegini henuz kaybetmediysen, ozgurlugu yeterince arzulamiyorsundur.
Eger arzu etme yetenegini henuz kaybetmediysen, ozgurlugu yeterince arzulamiyorsundur.
Adam diyor ki ömrüm ikv ile geçiyorBestOfGill yazdı::lol: :lol:RomConanix yazdı:Ahaahahha " baktım ki evimizde küçük bir çocuk var, öz kardeşimmiş " Bu nedir ya :lol: :lol:Gulyabani yazdı:Sabah uyandığımda oyuna girdim sonra hata verdi. Kalkıp evi gezeyim dedim, Sonra baktım ki evimizde küçük bir çocuk var, öz kardeşimmiş. Oturduğum oda da tablo varmış. Evimizde yeni odalar keşfettim. Değişik duygular içindeyim.
- BestOfGill
- Salgın Koruyucusu
wolfram yazdı:Adam diyor ki ömrüm ikv ile geçiyorBestOfGill yazdı::lol: :lol:RomConanix yazdı:Ahaahahha " baktım ki evimizde küçük bir çocuk var, öz kardeşimmiş " Bu nedir ya :lol: :lol:Gulyabani yazdı:Sabah uyandığımda oyuna girdim sonra hata verdi. Kalkıp evi gezeyim dedim, Sonra baktım ki evimizde küçük bir çocuk var, öz kardeşimmiş. Oturduğum oda da tablo varmış. Evimizde yeni odalar keşfettim. Değişik duygular içindeyim.Sadece İkv
![]()
- AnTePLi27x
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Büyük Selçuklular
nasıl ettiniz gm ler yaw bi bilgi verin
AnTePLiKiNG IIAnTePLiKiNGII IIAnTePLiKıNGII