Ceviz yazdı:Gayette güzel bi güncelleme , aptal çıkarlarınız yüzünden yönetime suç atmanın bir mantığı yok. Güncelleme bi hata değil , varolan hatayı düzelttiler , lütfen silin hesabınızı , adam olanlara kalsın ikv.
1. what anlamadım siz ne hakla bir oyuncuyu kovuyorsunuz?
2. ne hakla bi oyuncuyu adam olanlar kalsın diyebiliyorsunuz?
yorum yazan 200 kişinin enaz 100 tanesi hesabımı siliyorum demiş , yollarını açık ettim bir nevi , buraya "yeni güncelleme bir hata" diyenlerin hepsi çıkar avcıları .
sen nasıl bıze cıkar avcısı dersın ben guncellemeyı degıl emegımı ıstıyorum kaç m param cop oldu
bılıyormusun 1 yuc kafa 2 yuc balyoz artık 5 para etmıyor
Paran çöp olmadı . Aksine , paran hakettiği yeri buldu . Eğer güncellemeye hata diyorsan çıkar avcısısın , zaten hatalıydı kafa koparan balyoz vb.[/quote]
hata dedegın boyle duzeltılmez ben onları almak ıcın o kadar para saydım sımdı alan yok
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Neyse arkadaşlar siz eyleminize dewam edin açlık grevi fln yapın belki etkili olur..Sabırlı olmayı bilmiyorsunuz ki herşeye negatif bakıyorsunuz..Kolay gele size... Yönetim Ecel Getiren'in hasarını yükseltsin bari en azından zamanında ecel üretipde rezil olan garibanların yüzü gülsün
umarım makul bir düzenleme gelir, bu oyundaki yönetim açılan konuları kilitlemekten ve silmekten başka ne iş yapıyor merak ediyorum gerçekttende...
size gösterdiğimiz ilginin karşılığı bu mudur? insanlar birşeyden rahatsız olmuşlar, bi ciddiye alın dinleyin, makul ve akla uygun bir çözm üzerinde tartışalım..ama yok siz sadece silip kilitlemekle meşgulsünüz, bu sizi bir yere götürmeyecek haberiniz olsun...oyundan birçok kişi ayrılma kararı aldı böyle kalırsa bende ayrılacağım zaten...
Ceviz yazdı:Gayette güzel bi güncelleme , aptal çıkarlarınız yüzünden yönetime suç atmanın bir mantığı yok. Güncelleme bi hata değil , varolan hatayı düzelttiler , lütfen silin hesabınızı , adam olanlara kalsın ikv.
1. what anlamadım siz ne hakla bir oyuncuyu kovuyorsunuz?
2. ne hakla bi oyuncuyu adam olanlar kalsın diyebiliyorsunuz?
yorum yazan 200 kişinin enaz 100 tanesi hesabımı siliyorum demiş , yollarını açık ettim bir nevi , buraya "yeni güncelleme bir hata" diyenlerin hepsi çıkar avcıları .
sen nasıl bıze cıkar avcısı dersın ben guncellemeyı degıl emegımı ıstıyorum kaç m param cop oldu
bılıyormusun 1 yuc kafa 2 yuc balyoz artık 5 para etmıyor
Paran çöp olmadı . Aksine , paran hakettiği yeri buldu . Eğer güncellemeye hata diyorsan çıkar avcısısın , zaten hatalıydı kafa koparan balyoz vb.
hata dedegın boyle duzeltılmez ben onları almak ıcın o kadar para saydım sımdı alan yok[/quote]
Bu hatanın daha düzgünü ne olabilirdi ki? Hata zaten bu , bu hata böyle düzeltilir. Tabi neden bir sene önce düzeltilse daha iyi olurdu , ama n'apalım , kısmet sizeymiş.
kemaleee yazdı:Bu yaptığınız güncelleme şaheser diye nitelendirdiğiniz silahların hayal kırıklığı olmasından dolayı mileltin oyuna olan ilgisini azalttığı gibi oyuna olan güveninide yok etmiştir ben ve 12 plus sahibi olan arkadaşım oyunu bırakma kararı aldık ikv nizde sizin olsun o kadar emek verip 400 luk item dizdik ama hepsi bir güncelleme ile çöp oldu bu günden itibaren sayın bakalım oyuna giren sayısını bu hata düzeltilmezse herkesin başka oyuna geçişi kaçınılmaz olacaktır
GM ler oyuna girip ECEL LATİF şaheserdir diye milletin gözünü boyadı o kadar emek verdik hem ecel hemde latif ürettim ama eğer şaheser diye bunlara diyorsanız ben başka bişey demiyorum :ugeek:
BRAVO SANA SONUNA KADAR KATILIYORUM!!! OYUN YÖNETİCİLERİ OYUNCULARI MADUR ETTİLER, ADETA EMEĞİMİZİ ÇALDILAR, benim oyuna güvenim kalmadı, sileceğim, böyle bir istikrarsızlık olamaz, ayıptır!!!
çok şey yazmak istiyorum ama kelimeler kifayetsiz kalıyor...
_____________________________________________________________________________________________________
efsane534 yazdı:Neyse arkadaşlar siz eyleminize dewam edin açlık grevi fln yapın belki etkili olur..Sabırlı olmayı bilmiyorsunuz ki herşeye negatif bakıyorsunuz..Kolay gele size... Yönetim Ecel Getiren'in hasarını yükseltsin bari en azından zamanında ecel üretipde rezil olan garibanların yüzü gülsün
kardeş zamanında bişi demedimde ne oldu gene bildini okudular bn susmam düzeltecekler mecbur koşuorum bunu ben susmam istediklerini yapsınlar hesabımı banlasınlar gene susmam düzeltme ZORUNDALAR bunu söylüorum daha önceden bu kadar uzun konu gördünmü sn bu kadar insan salakmı şu kouya bakana kaçıncı sayfaya geldi daha ilk günden akşam bile olmadı akşam olsun daha nasıl artacak
----Test Team diye bişey var. Yeraltı gelmeden önce aylarca test takımı çalıştı.
----Daha sonra oyun 1 yıla yakın oynandı.
Şimdi soruyorum o test takımı ne amaçla bu oyunda. İş bu noktaya geldikten sonra hiçkimsenin hiçbirşey değiştirmeye hakkı yok. Bugüne kadar nasıl devam etti ise öyle devam etmesi lazım. Bu kadar amatörce bi iş yapılamaz yapılmaması gerekir.
madem silahlarda hata vardı ve onları düzelttiniz neden oko larda bunu düzeltmiyorsunuz oko larda hatalı bir şekilde oyuna devam mı edilecek bunun mantığı ne oyunda 39 lvl üzeri zırh yok bununla ilgilenmek yerine saçma sapan değişiklikler yapıyorsunuz ben 49 lvl şifacıyım meran muhafızına 1500 vururken şimdi 400 vuruyorum ben oyunda nasıl yaratık kesicem yaratık kesmiceksem oyuna girip ne yapıcam
oyuncuların verdiği emeğe saygı göstermezseniz sizde emeğinize saygı göremezsiniz