®Bu Kadro Dışında Hun Loncasına Ait Kimse Yoktur.Başka ÇarLardan MesuLiyet KabuL Etmıyoruz*
HUN LONCASI KURALLARI...
1.Lonca ÜyeLeri Sohbet İçerisinde İken (Küfür,Hakaret), Vb. İçeren Sözler Kesinlikle KuLLanmıcakLardır Aksi Takdirde Lonca YetkiLiLeri Tarafından Ortak Karar Alınarak Para Cezasına Ve UzakLastırma Cezasına Maruz KaLıcakdır.
2.Karşı KıLana Lonca Adını Taşıyan Hunx İsimLi Carı İLe İstek Üzerine KesinLikLe Karizma Vermicektir (Yasakdır)..
3.BeLirLenmiş oLan TopLantıLara Saatinde Ve Gününde Lonca Üyesinin KatıLması Mecburidir.Kişi GeLemicegi TopLantıya Mazeretini Yönetici KişiLere BiLdirmek ZOrundadır BiLdirmeyenLer Lonca YetkiLiLeri Tarafından Ortak Karar iLe(Para) Cezasına Maruz KaLıcakdır.
4.Lonca Üyesi Loncadan AyrıLdığında Hunx'AdLı Çarını SiLmek Zorundadır.
5.Lonca İçerisinde YapıLacak Ve YapıLmakda OLan EtknLikLer GizLi TutuLmak Zorundadır.
6.Yukardaki BeLirtiLen MaddeLere Lonca ÜyeLeri Uymak ZOrundadır
Selamün aleyküm , Günaydın Hun Ailesi.
İyi pazarlar dostlar , inş iyi ve sıhhatdesinizdir.
Beni sorarsanız , bugün kendime izin vermişim
Evde yatıyorum.
Bu sayfanın müdavimleri beni soracak olurlarsa , aynen onların karşısındayım.
Selamun Aleykum Alp Aga Estf İşine Karışmak Gibi Olmasın Gözüme Çarptı isimleri azam Dedim Kusura Bakmayasın Sen Durdugun Yerde Bize İş Düşer Mi Paşam
Ha Bu Arada Ailemize Süpriz İsimler Daha Katılmaya Devam Ediyor Umarım Onlar İçinde Hayırlı Vesile Olması Temennisiyle Çok Yakında İzlemeye Devam Edin :geek:
®Bu Kadro Dışında Hun Loncasına Ait Kimse Yoktur.Başka ÇarLardan MesuLiyet KabuL Etmıyoruz*
HUN LONCASI KURALLARI...
1.Lonca ÜyeLeri Sohbet İçerisinde İken (Küfür,Hakaret), Vb. İçeren Sözler Kesinlikle KuLLanmıcakLardır Aksi Takdirde Lonca YetkiLiLeri Tarafından Ortak Karar Alınarak Para Cezasına Ve UzakLastırma Cezasına Maruz KaLıcakdır.
2.Karşı KıLana Lonca Adını Taşıyan Hunx İsimLi Carı İLe İstek Üzerine KesinLikLe Karizma Vermicektir (Yasakdır)..
3.BeLirLenmiş oLan TopLantıLara Saatinde Ve Gününde Lonca Üyesinin KatıLması Mecburidir.Kişi GeLemicegi TopLantıya Mazeretini Yönetici KişiLere BiLdirmek ZOrundadır BiLdirmeyenLer Lonca YetkiLiLeri Tarafından Ortak Karar iLe(Para) Cezasına Maruz KaLıcakdır.
5.Lonca İçerisinde YapıLacak Ve YapıLmakda OLan EtknLikLer GizLi TutuLmak Zorundadır.
SelamlaR....
Alp paşa Biricik adı BukeT EgeliM adı da Burcu yazarsın...
*** Bir De Pegasus yani Murat reis Aramıza katılmışdıR HuNxPeGaSuS olarak büyücü sınıfı,
(Şuan cok nadiR girsede okullu bitmek üzere görev başlayınca cok geliR oyuna )
eklersin Alp paşa...
Loncaya girip isim değiştirmeyen Arkadaşlar Biran önce isimleri Değiştirin başınızda Hun olcak Biz ne kadar bilsekde sizin Hun oldunuzu bilmeyenler coK ....
Ezan Oldum Dinmedim
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim
HUN LONCASI KURALLARI...