Loncamız içerisinden bir kimse herhangi birinin ailesine küfür eder ise foto alıp bana ulaştırmanızı istirham ediyorum..
Gerekli cezalar ağır bir biçimde verilecektir.
@ Ateş Loncası @
- Terbiyeci
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: @ Ateş Loncası @
AteşSalih -- TERBİYECİ
Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir.. (Hz.Mevlana)
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
Ben ilk şikayetimi yaptıktan sonra hystrally loncama laf etti onu cevapladım.Terbiyeci yazdı:Öncelikle Ferhat sözüm sana; ilgileneceğimi söylediğim halde, ilgilendiğim halde konuyu forum üzerinden devam ettiriyorsun. Ve ettiğini söylediğin küfürü rahatlıkla sayfaya yazabiliyorsun. Buyur devam et sorununu Emre ile oyunda çöz o zaman beni ilgilendirmiyor.
daha sonra da emre bana yalan söylüyorsun dedi ona cevap verdim.
bu kadar.
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
- Regedit
- Işık Hanım'ın Elemanı
Polimik Yaratmanın Bir Anlamı Yok... Herkes Biliyor Kim Daha Islak...
Selametle...
Selametle...
Ateş Donar Su Yanar !
AteşKarmate
AteşbuRak
AteşKarmate
AteşbuRak
Gizlenmiş İçerikGöster
Shit..!
emre neden küfür edickmiş yazmışsın ismini HayrdR yaniiii Ayıp olMuyomuu Koy fotonu göster böyle olmazz
Bayraktarxbüyücü
(EjDeR AsA)
AteşAudax
(EcEL GetİrEn)
ATABeYxBaYTaRx
Atabey loncası ile alakam yoktur
Lordxdideban
(EjDeR AsA)
AteşAudax
(EcEL GetİrEn)
ATABeYxBaYTaRx
Atabey loncası ile alakam yoktur
Lordxdideban
- Terbiyeci
- Sahaf Yardımcısı
Konu kapanmıştır, lonca sayfasından devam ettirmeyin.
AteşSalih -- TERBİYECİ
Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir.. (Hz.Mevlana)

Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarlar. Kainatin en güzel gülünün kokusunun üzerinizde olması temennisiyle... Tüm İKV Camiasının Beraat Kandili Mübarek Olsun.
auril & DoubleLift
GÖKxByreaL
Bugün ellerinizi semaya gönlünüzü Mevlaya aç, bugün günahlarınızdan olabildiğince kaçın, bugün en gizli incilerini onun için saçın çünkü bugün kandil, kandiliniz mübarek olsun.
Amacım lonca sayfasını kirletmek değil fakat şikayet için tam olarak fotoğrafları nereye koymamızı veya göndermemizi istersiniz ? Elimde var ya da yok sadece bir odak noktası gösterirseniz konu uzamaz.
Hem ortalık yerde fotoğraf olmazsa cezanın veyahut uyarının verileceğine inananlar için mail adresi olması hem bu konuda suçlanan kişiyi daha fazla küçük düşürmez hem de karalama daha az olur. İnanmayanların da ne yapacakları bilinmez .. Bu konularda net verilen açıklamalar daha doğru bilgilendirme sağlayacağını ve karışıklığı azaltacağı kanaatindeyim.Şunu da unutmamak gerekir ki ;
Yapılan hareketten veya sözlerden tüm birlik suçlu tutulamaz..
Yapan kişinin de birliği zor duruma sokmamak amacıyla uygun davranması icap eder.
Hayırlı günler, iyi forumlar..
Hem ortalık yerde fotoğraf olmazsa cezanın veyahut uyarının verileceğine inananlar için mail adresi olması hem bu konuda suçlanan kişiyi daha fazla küçük düşürmez hem de karalama daha az olur. İnanmayanların da ne yapacakları bilinmez .. Bu konularda net verilen açıklamalar daha doğru bilgilendirme sağlayacağını ve karışıklığı azaltacağı kanaatindeyim.Şunu da unutmamak gerekir ki ;
Yapılan hareketten veya sözlerden tüm birlik suçlu tutulamaz..
Yapan kişinin de birliği zor duruma sokmamak amacıyla uygun davranması icap eder.
Hayırlı günler, iyi forumlar..
Sancak-AkaDeMisYeN
Anka-KoPCazZ
İlim ilim bilmektir, İlim kendin bilmektir.
Ya sen kendini bilmezsen bu nasıl okumaktır.
Hak yolunda ölmekse kaderim, kaderimin ellerinden öperim.
Anka-KoPCazZ
İlim ilim bilmektir, İlim kendin bilmektir.
Ya sen kendini bilmezsen bu nasıl okumaktır.
Hak yolunda ölmekse kaderim, kaderimin ellerinden öperim.