Fan Art 2010 Sonuçları

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
SymanTec
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Fan Art 2010 Sonuçları

Mesaj gönderen SymanTec »

Lathander yazdı:Sonuçlar güncellenmiştir.

En iyi Duvar kağıdı kategorisinde seçilen eser için birden fazla kişi hak iddiasında bulunmmuş, her iki isminde, çalışmanın tasarım halini bize iletmiştir. Bundan dolayı bu çalışma sonuçlardan çıkartılmış ve en iyi duvar kağıdı ödülü Umut Aybek 'in"İstanbul'da" adlı eserine verilmiştir. Kendisini tebrik ederiz.

Ayrıca hazır resim olduğu tespit edilen çalışma mansiyon derecesinden çıkartılnmıştır.

Ödül dağıtımı ek bir duyuru ile bildirilecektir.
Hayırlı olsun.
Resim
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
Kullanıcı avatarı
Odiseus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Odiseus »

Resim

Şu Resim bile o birinci seçilen resimden 1000 kat daha iyidir ya bırakın neyi seçmişsiniz birinci olarak

O resmin neresi duvarkağıdı ya bide diğerlerini iptal etmişsiniz bırkın 1 aydır bu resim için mi beklediniz ödüller içinde 1 ay ohh 3 aya açıklanır dandürük bi etkinlik

İKV'nin yaptığı ney düzgün oldu ki bu etkinlik düzgün olsun.... Her yıl aynı şeyler
                                      AdeLHarD
Kullanıcı avatarı
SymanTec
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Odiseus yazdı:Resim

Şu Resim bile o birinci seçilen resimden 1000 kat daha iyidir ya bırakın neyi seçmişsiniz birinci olarak

O resmin neresi duvarkağıdı ya bide diğerlerini iptal etmişsiniz bırkın 1 aydır bu resim için mi beklediniz ödüller içinde 1 ay ohh 3 aya açıklanır dandürük bi etkinlik

İKV'nin yaptığı ney düzgün oldu ki bu etkinlik düzgün olsun.... Her yıl aynı şeyler
Bırak Allah aşkına..... kapkaranlık kargacık burgacık bir resim senin yaptığın. 1. olan resimdeki sadeliğe bak bi de.
Resim
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
Kullanıcı avatarı
Sanalkorkun
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Sanalkorkun

Mesaj gönderen Sanalkorkun »

Güzel resimmiş. :) ...Onu göndermişmiydin Fan Art 2010'a ?.
Göster
Resim
DUVAR KAĞIDI KATEGORİSİ:
1. Sancak - Sanalkorkun - Cehennem
Kullanıcı avatarı
Odiseus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Odiseus »

O Resim ney soft light overlay iki brush duvar kağıdı
                                      AdeLHarD
Kullanıcı avatarı
SymanTec
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Odiseus yazdı:O Resim ney soft light overlay iki brush duvar kağıdı
iyi fsoft light overlay iki brush bile yapamamışsn o zaman :mrgreen: kıskançlık iyidir ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
Odiseus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Odiseus »

Kıskanmıyorum arkadaşım bende dereceye girdim

Emekten anlamayan kadroyla doluysa burası yapacak bişey yok demektir zaten
                                      AdeLHarD
Kullanıcı avatarı
COKER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen COKER »

Odiseus haklı...Odiseusun resmi bi yana ( ki 10 numara olmuş )..Burda ızdırapgrafik'in çok büyük hakkı yenildiğini düşnüyorum...Bence Journeyinde resmi fena değil hem çok basit hem sade yapmış eline sağlık onunda fakat bir gerçek var ki bu işte ustalaşmış ızdırapgrafik'e 1.likden başka yer düşünemiyordum...Bazı ukalalar ise Izdırağgrafik'e sen mansiyonu haketmişsin felan diyorlar hava atarak...Izdırap'ın yeri sadece ve sadece 1.liktir !!!!....
Kullanıcı avatarı
Odiseus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Odiseus »

Zaten kendi resmimin birinci olmasını istiyorum demedim ben ızdırap yani Umut abinin resmi hepimizden 1000 kat daha güzeldi Emeğe Saygı Yok Demek ki...
                                      AdeLHarD
Kullanıcı avatarı
SymanTec
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

COKER yazdı:
Odiseus haklı...Odiseusun resmi bi yana ( ki 10 numara olmuş )..Burda ızdırapgrafik'in çok büyük hakkı yenildiğini düşnüyorum...Bence Journeyinde resmi fena değil hem çok basit hem sade yapmış eline sağlık onunda fakat bir gerçek var ki bu işte ustalaşmış ızdırapgrafik'e 1.likden başka yer düşünemiyordum...Bazı ukalalar ise Izdırağgrafik'e sen mansiyonu haketmişsin felan diyorlar hava atarak...Izdırap'ın yeri sadece ve sadece 1.liktir !!!!....
izdirap bi dereceye giremedim diye yönetime söylemediği kalmadı. yönetimden özür bekliyorum diyo.
bide www.ikvonline.net girişinde yaptığı şeyden sonra zaten onu asla seçmezlerdi. yok taze kaymak sizlere diye yönetime imalı imalı şarkılar koymuşlar. çocuksu geldi açıkçası
En son SymanTec tarafından 26 Oca 2011 13:10 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim

“Eski Duyurular” sayfasına dön