GENÇFB Loncası Resmi Konusu
- GeNCFBxLiDeRR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: GENÇFB Loncası Resmi Konusu
Yeni imza HAZIR.!
Loncamızın Ortak imzası,Loncamız üyeleri ile ortak karar alınıp yapılmıştır.İmzamızı denemek için çoğu kez foruma koyduk ve bitmiş hali bazı arkadaşlarda var.Loncamız üyelerine toplantı günü dağıtılacaktır.
Toplantı gününü kararlaştırmamız için Lonca üyeleri özelden/forumdan ulaşabilirler. Toplantıya katılmak zorunludur.Aksi taktirde artık bazı cezalar uygulanacaktır.
Loncamızın Ortak imzası,Loncamız üyeleri ile ortak karar alınıp yapılmıştır.İmzamızı denemek için çoğu kez foruma koyduk ve bitmiş hali bazı arkadaşlarda var.Loncamız üyelerine toplantı günü dağıtılacaktır.
Toplantı gününü kararlaştırmamız için Lonca üyeleri özelden/forumdan ulaşabilirler. Toplantıya katılmak zorunludur.Aksi taktirde artık bazı cezalar uygulanacaktır.
valla bana en uygun cumartesi ama topluluk ne der bilmiyorum. yarın olursa biraz sıkıntı olabilir ama gelmeye çalışırım. yarın dedim ama bu saatte bu gün oldu

- boolooxx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Abi toPLantı olacağı günden 1-2 gün önce söyLeyinki ona göre kendimiiz ayarLıyalım...
Lider diyo gün ayarlayalım sen diyosun toplantıdan önce haber verinboolooxx yazdı:Abi toPLantı olacağı günden 1-2 gün önce söyLeyinki ona göre kendimiiz ayarLıyalım...

Abi benim durumum malum hafta sonları yaylaya gidiyorum. Ama oradaki cafeye gidebilirim. Akşam 9'da kapanıyor. Saat 5-6 gibi olursa çok iyi olur benim için.
Yaşam soframdaki en güzel mezesin sen..
Paşazade-Toroskaplani-Toroskaplanii
gitmeyiver yaylaya nolck
haftasonu oyunda olmamazlık yapma len işimiz var

Ben bu gün 1 aylık işimi gördüm valla hafta sonu da Rıdo yapsın
Ya gitmeyeceğim diyince olay çıkıyor o yüzden gitmek zorunda kalıyorum
Yaşam soframdaki en güzel mezesin sen..