__Atax Loncası__ (Kurallar, Üyeler, Duyurular)

Sancak sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ataxborabey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Ata

Re: __Atax Loncası__ (Kurallar, Üyeler, Duyurular)

Mesaj gönderen ataxborabey »

İKV Destek takımına bizden başvuran varmı ?? ;)

Benimki yattı başvuramadım 45 şifa yok :D...
Kullanıcı avatarı
earlyblood03
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen earlyblood03 »

Yav abi Atax charını kasıyorum o yüzden kp ye pek zaman kalmıyor. Zaten sıkıldım artık ya gir-çık gir-çık :D
XxCHESTERLPxX--Chesterlp-- Earlyblood--Byxklibl
Ataxmütehassız--Budaklıneşeodunu

Resim

Bensiz o kadar kirlisindir ki,nazar bile değmeyecektir sana...
Efelerxbeyzade
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Efelerxbeyzade »

Ne gerizekalı adamlarsınız lan efecikmiş illa gel kes diyonuz arada giriyom ama her girdiğimde 3*5 ata veleti kesip cıkıyorum allaha şükür buda bana yetiyor arz kale önünde 7 efe biri 45 biri 43 level ata gerizekalıları şifalarıyla büyüleriyle 11*12 kişi yinede defalarca kesip gönderiyoruz o yüzden kaşınmayın ayrıca bizi kimsenin bitirdiği yok oyuna nden az girdiğime gelince soyuldum.Yalakalığın üst düzeyde oldugu arkdaslığın iteme ve güce bağlı oldugu bu ezik sunucuda oynamanın bi alemi yok. aynı tas aynı hamam adamları kestikçe efecik olduk.Nyse cokda tın.Siz oyununuzu oynayın.Atalardan hiç bi halt olmaz 6*7 aylık bi loncanın altında bu kadar ezildiklerine göre.Ayrıca en gerizekalı ataların arasında kesinlikle ama kesinlikle Vahit denen velet.Yaşlarınızın da o kadar büyük oldugunu sanmıyorum.Çoğunuz davranışlarınızdan harektlerinizden yaşlarınızı belli ediyorsunuz.Birbirinizi yemeye devam edin.Fırtınalar size iyi eğlenceler.Bunları her türlü yersiniz.Sayı önemli deil bunlar daha savasmayı bilmiyorlar. :twisted:
Kullanıcı avatarı
Oceans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Oceans »

Bu malı kaçkere kestim daha akıllanmadı.Geçende kestim artık valla ciddi ciddi acımaya başladım.Yanımda yılmaz (Efelerxgamsız) da vardı.Kaan boşver yazık dedi.Ne de olsa eski arkadaşım dedi.Yoksa ben bunu yaşatmazdım.
Resim

T U R B E Y L E R

▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen olcaytoo »

Efelerxbeyzade yazdı:Ne gerizekalı adamlarsınız lan efecikmiş illa gel kes diyonuz arada giriyom ama her girdiğimde 3*5 ata veleti kesip cıkıyorum allaha şükür buda bana yetiyor arz kale önünde 7 efe biri 45 biri 43 level ata gerizekalıları şifalarıyla büyüleriyle 11*12 kişi yinede defalarca kesip gönderiyoruz o yüzden kaşınmayın ayrıca bizi kimsenin bitirdiği yok oyuna nden az girdiğime gelince soyuldum.Yalakalığın üst düzeyde oldugu arkdaslığın iteme ve güce bağlı oldugu bu ezik sunucuda oynamanın bi alemi yok. aynı tas aynı hamam adamları kestikçe efecik olduk.Nyse cokda tın.Siz oyununuzu oynayın.Atalardan hiç bi halt olmaz 6*7 aylık bi loncanın altında bu kadar ezildiklerine göre.Ayrıca en gerizekalı ataların arasında kesinlikle ama kesinlikle Vahit denen velet.Yaşlarınızın da o kadar büyük oldugunu sanmıyorum.Çoğunuz davranışlarınızdan harektlerinizden yaşlarınızı belli ediyorsunuz.Birbirinizi yemeye devam edin.Fırtınalar size iyi eğlenceler.Bunları her türlü yersiniz.Sayı önemli deil bunlar daha savasmayı bilmiyorlar. :twisted:
BUna kim kemit attı acaba
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo

Olcay Hangül
Kullanıcı avatarı
Ataxumut
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Ataxumut »

Efelerxbeyzade yazdı:Ne gerizekalı adamlarsınız lan efecikmiş illa gel kes diyonuz arada giriyom ama her girdiğimde 3*5 ata veleti kesip cıkıyorum allaha şükür buda bana yetiyor arz kale önünde 7 efe biri 45 biri 43 level ata gerizekalıları şifalarıyla büyüleriyle 11*12 kişi yinede defalarca kesip gönderiyoruz o yüzden kaşınmayın ayrıca bizi kimsenin bitirdiği yok oyuna nden az girdiğime gelince soyuldum.Yalakalığın üst düzeyde oldugu arkdaslığın iteme ve güce bağlı oldugu bu ezik sunucuda oynamanın bi alemi yok. aynı tas aynı hamam adamları kestikçe efecik olduk.Nyse cokda tın.Siz oyununuzu oynayın.Atalardan hiç bi halt olmaz 6*7 aylık bi loncanın altında bu kadar ezildiklerine göre.Ayrıca en gerizekalı ataların arasında kesinlikle ama kesinlikle Vahit denen velet.Yaşlarınızın da o kadar büyük oldugunu sanmıyorum.Çoğunuz davranışlarınızdan harektlerinizden yaşlarınızı belli ediyorsunuz.Birbirinizi yemeye devam edin.Fırtınalar size iyi eğlenceler.Bunları her türlü yersiniz.Sayı önemli deil bunlar daha savasmayı bilmiyorlar. :twisted:
Ataxloncası daha Savaşmayı Bilmiyomuş :D :D :D ArKadaşların bile anlamış senin ne mal olduğunuda Soyup Bırakmışlar charını :D
----CyBeRxAvcı--CyBeRxswaqeR--AtaxumuT----

Resim

Medeni olmayan milletler, medeni olanların ayakları altında kalmaya mahkumdur.
M.Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
bycLowny
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen bycLowny »

Loncanıza basarılar dilerim :D
DaRkxRay
BLoodxknow
Leqendxjoey
GiantsxqeRidöndü
Mecxjuzzky
Mecxjeff

39 ZamaNı >>

Macheste
AntiRock
ULtimatexspıdeR =
Xxgiantsxx
SonyCs

BuRak & €miN

Byböceq _ BLoodxswinqxşifa >> BiR zamanLarın Efsanesi .. !!
Kullanıcı avatarı
TraNncE
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen TraNncE »

Sen anca mahalle karısı gibi konuş..Çok merak ediyorum senin yaş ortalaman kaç acaba zamanında çok koymusuzki şimdi ötüyosun Hadi naş... :twisted:
CyBeRxKiLLeR-CyBeRxTraNcE-CyBeRxqöLge-AtaxBerZaH
Resim
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

Bak kardes git loncandaki bizi taniyan adamlara sor ornegin Efelerxnotdenqe VAhit abinin yasini soylesin sana, o ufak beynini de boyle seylere yorma oyununa bak.
Kendileri bir sey yapamadi Firtinalardan medet umuyorlar yazik halinize :)
Ayrica sana bir sey diyeyim madem biz savasmayi bilmiyoruz ER meydaninda karsimiza neden cikamadiniz cok merak ettim 8-)
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
earlyblood03
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen earlyblood03 »

Her Türlü Alayına Gider 8-)
XxCHESTERLPxX--Chesterlp-- Earlyblood--Byxklibl
Ataxmütehassız--Budaklıneşeodunu

Resim

Bensiz o kadar kirlisindir ki,nazar bile değmeyecektir sana...

“Lonca İletişim” sayfasına dön