Benimki yattı başvuramadım 45 şifa yok
__Atax Loncası__ (Kurallar, Üyeler, Duyurular)
- ataxborabey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Re: __Atax Loncası__ (Kurallar, Üyeler, Duyurular)
İKV Destek takımına bizden başvuran varmı ??
...
- earlyblood03
- Cin Avcısı
Yav abi Atax charını kasıyorum o yüzden kp ye pek zaman kalmıyor. Zaten sıkıldım artık ya gir-çık gir-çık
XxCHESTERLPxX--Chesterlp-- Earlyblood--Byxklibl
Ataxmütehassız--Budaklıneşeodunu

Bensiz o kadar kirlisindir ki,nazar bile değmeyecektir sana...

-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Ne gerizekalı adamlarsınız lan efecikmiş illa gel kes diyonuz arada giriyom ama her girdiğimde 3*5 ata veleti kesip cıkıyorum allaha şükür buda bana yetiyor arz kale önünde 7 efe biri 45 biri 43 level ata gerizekalıları şifalarıyla büyüleriyle 11*12 kişi yinede defalarca kesip gönderiyoruz o yüzden kaşınmayın ayrıca bizi kimsenin bitirdiği yok oyuna nden az girdiğime gelince soyuldum.Yalakalığın üst düzeyde oldugu arkdaslığın iteme ve güce bağlı oldugu bu ezik sunucuda oynamanın bi alemi yok. aynı tas aynı hamam adamları kestikçe efecik olduk.Nyse cokda tın.Siz oyununuzu oynayın.Atalardan hiç bi halt olmaz 6*7 aylık bi loncanın altında bu kadar ezildiklerine göre.Ayrıca en gerizekalı ataların arasında kesinlikle ama kesinlikle Vahit denen velet.Yaşlarınızın da o kadar büyük oldugunu sanmıyorum.Çoğunuz davranışlarınızdan harektlerinizden yaşlarınızı belli ediyorsunuz.Birbirinizi yemeye devam edin.Fırtınalar size iyi eğlenceler.Bunları her türlü yersiniz.Sayı önemli deil bunlar daha savasmayı bilmiyorlar. :twisted:
Bu malı kaçkere kestim daha akıllanmadı.Geçende kestim artık valla ciddi ciddi acımaya başladım.Yanımda yılmaz (Efelerxgamsız) da vardı.Kaan boşver yazık dedi.Ne de olsa eski arkadaşım dedi.Yoksa ben bunu yaşatmazdım.

▓▒░ T U R B E Y L E R ░▒▓
▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
BUna kim kemit attı acabaEfelerxbeyzade yazdı:Ne gerizekalı adamlarsınız lan efecikmiş illa gel kes diyonuz arada giriyom ama her girdiğimde 3*5 ata veleti kesip cıkıyorum allaha şükür buda bana yetiyor arz kale önünde 7 efe biri 45 biri 43 level ata gerizekalıları şifalarıyla büyüleriyle 11*12 kişi yinede defalarca kesip gönderiyoruz o yüzden kaşınmayın ayrıca bizi kimsenin bitirdiği yok oyuna nden az girdiğime gelince soyuldum.Yalakalığın üst düzeyde oldugu arkdaslığın iteme ve güce bağlı oldugu bu ezik sunucuda oynamanın bi alemi yok. aynı tas aynı hamam adamları kestikçe efecik olduk.Nyse cokda tın.Siz oyununuzu oynayın.Atalardan hiç bi halt olmaz 6*7 aylık bi loncanın altında bu kadar ezildiklerine göre.Ayrıca en gerizekalı ataların arasında kesinlikle ama kesinlikle Vahit denen velet.Yaşlarınızın da o kadar büyük oldugunu sanmıyorum.Çoğunuz davranışlarınızdan harektlerinizden yaşlarınızı belli ediyorsunuz.Birbirinizi yemeye devam edin.Fırtınalar size iyi eğlenceler.Bunları her türlü yersiniz.Sayı önemli deil bunlar daha savasmayı bilmiyorlar. :twisted:
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
Ataxloncası daha Savaşmayı BilmiyomuşEfelerxbeyzade yazdı:Ne gerizekalı adamlarsınız lan efecikmiş illa gel kes diyonuz arada giriyom ama her girdiğimde 3*5 ata veleti kesip cıkıyorum allaha şükür buda bana yetiyor arz kale önünde 7 efe biri 45 biri 43 level ata gerizekalıları şifalarıyla büyüleriyle 11*12 kişi yinede defalarca kesip gönderiyoruz o yüzden kaşınmayın ayrıca bizi kimsenin bitirdiği yok oyuna nden az girdiğime gelince soyuldum.Yalakalığın üst düzeyde oldugu arkdaslığın iteme ve güce bağlı oldugu bu ezik sunucuda oynamanın bi alemi yok. aynı tas aynı hamam adamları kestikçe efecik olduk.Nyse cokda tın.Siz oyununuzu oynayın.Atalardan hiç bi halt olmaz 6*7 aylık bi loncanın altında bu kadar ezildiklerine göre.Ayrıca en gerizekalı ataların arasında kesinlikle ama kesinlikle Vahit denen velet.Yaşlarınızın da o kadar büyük oldugunu sanmıyorum.Çoğunuz davranışlarınızdan harektlerinizden yaşlarınızı belli ediyorsunuz.Birbirinizi yemeye devam edin.Fırtınalar size iyi eğlenceler.Bunları her türlü yersiniz.Sayı önemli deil bunlar daha savasmayı bilmiyorlar. :twisted:
----CyBeRxAvcı--CyBeRxswaqeR--AtaxumuT----

Medeni olmayan milletler, medeni olanların ayakları altında kalmaya mahkumdur. M.Kemal ATATÜRK

Medeni olmayan milletler, medeni olanların ayakları altında kalmaya mahkumdur. M.Kemal ATATÜRK
Loncanıza basarılar dilerim 
DaRkxRay
BLoodxknow
Leqendxjoey
GiantsxqeRidöndü
Mecxjuzzky
Mecxjeff
39 ZamaNı >>
Macheste
AntiRock
ULtimatexspıdeR =
Xxgiantsxx
SonyCs
BuRak & €miN
Byböceq _ BLoodxswinqxşifa >> BiR zamanLarın Efsanesi .. !!
BLoodxknow
Leqendxjoey
GiantsxqeRidöndü
Mecxjuzzky
Mecxjeff
39 ZamaNı >>
Macheste
AntiRock
ULtimatexspıdeR =
Xxgiantsxx
SonyCs
BuRak & €miN
Byböceq _ BLoodxswinqxşifa >> BiR zamanLarın Efsanesi .. !!
Sen anca mahalle karısı gibi konuş..Çok merak ediyorum senin yaş ortalaman kaç acaba zamanında çok koymusuzki şimdi ötüyosun Hadi naş... :twisted:Efelerxbeyzade yazdı:Ne gerizekalı adamlarsınız lan efecikmiş illa gel kes diyonuz arada giriyom ama her girdiğimde 3*5 ata veleti kesip cıkıyorum allaha şükür buda bana yetiyor arz kale önünde 7 efe biri 45 biri 43 level ata gerizekalıları şifalarıyla büyüleriyle 11*12 kişi yinede defalarca kesip gönderiyoruz o yüzden kaşınmayın ayrıca bizi kimsenin bitirdiği yok oyuna nden az girdiğime gelince soyuldum.Yalakalığın üst düzeyde oldugu arkdaslığın iteme ve güce bağlı oldugu bu ezik sunucuda oynamanın bi alemi yok. aynı tas aynı hamam adamları kestikçe efecik olduk.Nyse cokda tın.Siz oyununuzu oynayın.Atalardan hiç bi halt olmaz 6*7 aylık bi loncanın altında bu kadar ezildiklerine göre.Ayrıca en gerizekalı ataların arasında kesinlikle ama kesinlikle Vahit denen velet.Yaşlarınızın da o kadar büyük oldugunu sanmıyorum.Çoğunuz davranışlarınızdan harektlerinizden yaşlarınızı belli ediyorsunuz.Birbirinizi yemeye devam edin.Fırtınalar size iyi eğlenceler.Bunları her türlü yersiniz.Sayı önemli deil bunlar daha savasmayı bilmiyorlar. :twisted:
CyBeRxKiLLeR-CyBeRxTraNcE-CyBeRxqöLge-AtaxBerZaH

Bak kardes git loncandaki bizi taniyan adamlara sor ornegin Efelerxnotdenqe VAhit abinin yasini soylesin sana, o ufak beynini de boyle seylere yorma oyununa bak.Efelerxbeyzade yazdı:Ne gerizekalı adamlarsınız lan efecikmiş illa gel kes diyonuz arada giriyom ama her girdiğimde 3*5 ata veleti kesip cıkıyorum allaha şükür buda bana yetiyor arz kale önünde 7 efe biri 45 biri 43 level ata gerizekalıları şifalarıyla büyüleriyle 11*12 kişi yinede defalarca kesip gönderiyoruz o yüzden kaşınmayın ayrıca bizi kimsenin bitirdiği yok oyuna nden az girdiğime gelince soyuldum.Yalakalığın üst düzeyde oldugu arkdaslığın iteme ve güce bağlı oldugu bu ezik sunucuda oynamanın bi alemi yok. aynı tas aynı hamam adamları kestikçe efecik olduk.Nyse cokda tın.Siz oyununuzu oynayın.Atalardan hiç bi halt olmaz 6*7 aylık bi loncanın altında bu kadar ezildiklerine göre.Ayrıca en gerizekalı ataların arasında kesinlikle ama kesinlikle Vahit denen velet.Yaşlarınızın da o kadar büyük oldugunu sanmıyorum.Çoğunuz davranışlarınızdan harektlerinizden yaşlarınızı belli ediyorsunuz.Birbirinizi yemeye devam edin.Fırtınalar size iyi eğlenceler.Bunları her türlü yersiniz.Sayı önemli deil bunlar daha savasmayı bilmiyorlar. :twisted:
Kendileri bir sey yapamadi Firtinalardan medet umuyorlar yazik halinize
Ayrica sana bir sey diyeyim madem biz savasmayi bilmiyoruz ER meydaninda karsimiza neden cikamadiniz cok merak ettim
AteşSalih -- TERBİYECİ

- earlyblood03
- Cin Avcısı
Her Türlü Alayına Gider
XxCHESTERLPxX--Chesterlp-- Earlyblood--Byxklibl