GÜNCELLEME: Kesici, Ezici, Delici silahlar ve etkileri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
GERILLA2
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: GÜNCELLEME: Kesici, Ezici, Delici silahlar ve etkileri

Mesaj gönderen GERILLA2 »

Yapmış olduğunuz güncelleme tamami ile fiyaskodur böyle tutarsızlık olamaz bir girin oyun cu gibi oynamayı deneyin öyle güncelleme yapın dünyanın zamanını yatırıyoruz bu oyuna bukadar laçkalık olmaz başardınız sonun da oynanmaz hale getirdiniz oyunu bukadar insan uzun zamandır oynuyo bu oyunu böyle büyük bi fiyasko ben görmedim eminim ki başka da kimse görmemiştir derhal düzeltilmesini taleb ediyorum aksi taktir de oyun zırvalıktan başka birşey olamaz... Oynamak için de bir sebep kalmaz.

eminönü GERILLA
Kullanıcı avatarı
efsane534
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen efsane534 »

selo46 yazdı:bu güncellemeyi yapanın aklından şüphe duyarım ,

demekki bu güne kadar milleti test yapıyoruz diye kandırıyordunuz yada bunca ay yaptığınız hatayı örtbas ettiniz sözüm ona şaheserler geldiğinde hata su yüzüne çıktı ve TAKKE DÜŞTÜ KEL GÖRÜNDÜ DEGİLMİ gM efendiler ...

İşini bilmeyen çavuşlar döner.........

saygılar hakedenlere ...
Lütfen biraz saygılı olalım her ne kadar çok sizler açınızdan çok kötü bir güncelleme bile olsa karşıdaki kişiye helede bu kişi önemli birileri ise saygılı olmamız gerek..
RuhsuzŞair
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen fenomen »

Ceviz yazdı:quote="HarbicocuK"]
Ceviz yazdı:Gayette güzel bi güncelleme , aptal çıkarlarınız yüzünden yönetime suç atmanın bir mantığı yok. Güncelleme bi hata değil , varolan hatayı düzelttiler , lütfen silin hesabınızı , adam olanlara kalsın ikv.

1. what anlamadım siz ne hakla bir oyuncuyu kovuyorsunuz?
2. ne hakla bi oyuncuyu adam olanlar kalsın diyebiliyorsunuz?
yorum yazan 200 kişinin enaz 100 tanesi hesabımı siliyorum demiş , yollarını açık ettim bir nevi , buraya "yeni güncelleme bir hata" diyenlerin hepsi çıkar avcıları .[/quote]

sen nasıl bıze cıkar avcısı dersın ben guncellemeyı degıl emegımı ıstıyorum kaç m param cop oldu
bılıyormusun 1 yuc kafa 2 yuc balyoz artık 5 para etmıyor
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
xDAVUT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xDAVUT »

YÖNETİMİ KINIYORUM.

Şuan Oyundan Ayrılan Oyuncu sayısı 100'ü aşmış durumda.
Her 10 dk. ' da bir Biri Oyundan veda ediyor Şuan.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Orhanteber004
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Orhanteber004 »

ARKADAŞLAR SİZLERE DİYORUM DESTEK'DEN GİDİN VEDA KONUŞMASI YAPIN.. ONLARA RAĞMEN GÜNCELLEMEYİ GERİ ALMAZLARSA.. YAZIK DİYORUM BAŞKA BİŞİ DEMİYORUM.. TÜRK OYUNU DEDİK YÜKSEKLERE TAŞIMAYA ÇALIŞTIK.. AMA YÖNETİMİN HEDEFİ DİPLERDEYMİŞ..
YA GÜNCELLEME GERİ ALINIR YADA BİZİ KAYBEDERSİNİZ...!!!

"HODRİ MEYDAN"
Kullanıcı avatarı
turkiye90
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Re: etki ve tepki!!!

Mesaj gönderen turkiye90 »

Ceviz yazdı:Gayette güzel bi güncelleme , aptal çıkarlarınız yüzünden yönetime suç atmanın bir mantığı yok. Güncelleme bi hata değil , varolan hatayı düzelttiler , lütfen silin hesabınızı , adam olanlara kalsın ikv.
ARKADAŞIM SENİN KADAR SALAK Bİ İNSAN DAHA GÖRMEDİM SUNUCUMDAN UTANDIM NE MAL Bİ İNSANSIZ ADAMLAR KALSIN DİYOSUN SEN ADAM MISIN LA AMELE SENİ O SUNUCUDA YAKALAR TERS ÇEVİRİRİM ANLADIN GERİSİNİ SALAK SALAK YORUMLAR YAPMA HIRT BURDAKİ 200 KİŞİMİ HAKL SN Mİ HAKLISIN
ResimResim

*******Turagarvsturagar********** Troyaxxturagar*******

O GÜNKÜ YORUMLAR İÇİN BENİ BANLAYANLAR TEŞEKKÜRLER SİZE ANLADIM SİZİ BEN...
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen fenomen »

bızı destekleyın oyuna gırmeyın
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ceviz »

fenomen yazdı:
Ceviz yazdı:quote="HarbicocuK"]

1. what anlamadım siz ne hakla bir oyuncuyu kovuyorsunuz?
2. ne hakla bi oyuncuyu adam olanlar kalsın diyebiliyorsunuz?
yorum yazan 200 kişinin enaz 100 tanesi hesabımı siliyorum demiş , yollarını açık ettim bir nevi , buraya "yeni güncelleme bir hata" diyenlerin hepsi çıkar avcıları .

sen nasıl bıze cıkar avcısı dersın ben guncellemeyı degıl emegımı ıstıyorum kaç m param cop oldu
bılıyormusun 1 yuc kafa 2 yuc balyoz artık 5 para etmıyor[/quote]

Paran çöp olmadı . Aksine , paran hakettiği yeri buldu . Eğer güncellemeye hata diyorsan çıkar avcısısın , zaten hatalıydı kafa koparan balyoz vb.
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: etki ve tepki!!!

Mesaj gönderen Ceviz »

turkiye90 yazdı:
ARKADAŞIM SENİN KADAR SALAK Bİ İNSAN DAHA GÖRMEDİM SUNUCUMDAN UTANDIM NE MAL Bİ İNSANSIZ ADAMLAR KALSIN DİYOSUN SEN ADAM MISIN LA AMELE SENİ O SUNUCUDA YAKALAR TERS ÇEVİRİRİM ANLADIN GERİSİNİ SALAK SALAK YORUMLAR YAPMA HIRT BURDAKİ 200 KİŞİMİ HAKL SN Mİ HAKLISIN
Küfür etseydin keşke . Daha fazlasını hakediyorum , çıkar avcıları lafına hiçmi bozulmadınız?
kemaleee
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen kemaleee »

Bu yaptığınız güncelleme şaheser diye nitelendirdiğiniz silahların hayal kırıklığı olmasından dolayı mileltin oyuna olan ilgisini azalttığı gibi oyuna olan güveninide yok etmiştir ben ve 12 plus sahibi olan arkadaşım oyunu bırakma kararı aldık ikv nizde sizin olsun o kadar emek verip 400 luk item dizdik ama hepsi bir güncelleme ile çöp oldu bu günden itibaren sayın bakalım oyuna giren sayısını bu hata düzeltilmezse herkesin başka oyuna geçişi kaçınılmaz olacaktır
GM ler oyuna girip ECEL LATİF şaheserdir diye milletin gözünü boyadı o kadar emek verdik hem ecel hemde latif ürettim ama eğer şaheser diye bunlara diyorsanız ben başka bişey demiyorum :ugeek:
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön