kurtreis yazdı:S.a Dostlar nasılsınız bu ara işler yoğun pek giremiyorum yuna foruma bir süre daha böyle devam edicek ama akabide fırtanı gibi esmeye devam edicez
Ha bu arada Hasan'ım seni kıramadım saldım yine bıyıkları vatana milelte hayırlı olsun
kurtreis yazdı:S.a Dostlarım kardeşlerim nasılsınız bu ara forumu baya boşladık gibi sanki 11-14 Kasım arası İstanbulda Compex Fuarı olucak arkadaşlar bir Kurtlar zirvesi yapalım diyoruz bizler gelicez gelmesi mümkün tüm arkadaşlar katılırsa güzel bir gün geiririz hep birlikte
Gökçen nerelerdesin bea ne taşınmaz evmiş özlettin kendini bu arada Hayırlı Olsun evin oyuna tamamen dönde sana çok iş çıkartıcam kasa işlerini saldınız iyice bende size biraz iş çıkartımda görün
şu zamana bak yaa kasım tamda benim askere gittigim zaman ceşke askere bayramdan sonra alsalarda sy fuara gelicek bir kaç it var kafsını gozunu dagıtsam ( tabi bu işin es pirisi ) olmayı isterdim ama mumkun deyıl VATAN görevi beni bekliyor...
..............................................................................................................................................
Sarıyorum sen diye şimdi boş şişeleri
Adresimi sorarsan meyhane köşeleri
Öylesine dertliyim, öylesine kederli
Sayende yuvam oldu, meyhane köşeleri
TÜRKİYE = ALMANYA maçı 21:45 'de mililerimize yakışır bir skorla dönerler inş .
HEP SENİNLEYİZ TÜRKİYE…
Gögsümüzde Ay vede Yıldız,
Sel Olduk Biz, Geliyoruz!
Gönül Titretir Bu Şarkımız
70 Milyon Söylüyoruz!
OOOOoooOOOO, Türkiye, Türkiye
Haydi Zafere! Türkiye, Türkiye
Yer Gök İnlesin, Bu Sesi Dinlesin
Hep Seninleyiz Türkiye
Yer Gök İnlesin, Bu Sesi Dinlesin
Hep Seninleyiz Türkiye
OOooooOooo, OOOoooOOOooo
Hep Seninleyiz Türkiye!
KuRTxSaVaŞÇı elimde bi tek bu car kaldı almak isteyen varmı xDxDxDXDadadsads
Yağız kardeşim nerdesin Urban eldiven almıştım senden vercem ama göremiyorum sen. Ayıp oldu sanada kusura bakma. En yakın zamanda vereyim mutlaka bana ulaş kardeşim. "Migralı ben"