MykonS yazdı:Hoppala
Dilenciler Loncası var onu diyorum ismail ...
Eminönünde dileniyorlar bütün gün ..
Lonca İSMİ,
Lonca durumu
lonca klanı
lonca içi insanlar
UMRUMDA OLMAZ KURUCUSU ADAM OLSUN YETER bizim neyimize bakarak öyle birşey deme gereksiminde bulundun merak ediyorum?
BİZİM ÖYLE BİR ŞEYE İHTİYACIMIZ MI VAR?? şaka yaptıgını biliyorum ozaman bende sakaya saka ile cevap vereyim
O LONCAYI SİZİN LONCAYA TRANSFER EDELİM LONCANIZIN İHTİYACI VAR BUDA ŞAKA BAK KAKA DEGİL :lol:
yok hacım
Bizim lonca olmaz bizim lonca zabıta biz arıyoz onları
Dileniyorlar bütün gün zabıtadanda kaçıyorlar :lol: :lol:
bak loncamıza
maddi manevi
karekter adam olarak bir eksigimiz yok
ittifak olmamıza gerektirecek bir ihtiyacımızda yok bakabilirsin
biz bize yetiyoruz
lonca sayfalaırna bak kimin alımı kapalı biz harici
HER lonca alımı açmıs ama gelen yok tek lonca icin demiyorum genel icin diyorum
cok sukur boyle iyiyiz biz ama sakaya karsılık olarakta saka yapmayı severim :lol: bunları derken ya ahpabım ol yada dusmanım ol dalga gec
ama bu sekilde bir yoruma karsılık olarak cok sekilde cevap alırsın
sen loncaya gireli kac gun etti 6 gun etti daha
nasıl boyle birşey icin cevap verebilirsin
sen bilmezsin ama ben yardımcı olurum tabi loncan adına yazıyorsanda
şimdi ismailcim :lol: :lol:
Ben onu şaka manasında söyledim sen konuyu nereye getirdin kapansın artık bu konu sen fenerden bahset bana azize bu sene hakemlere kaç para verniş sen onu söyle
Kabusxasabidj / Kabusxbypir~~>Lonca Başkanı-( İsmail )- Kabusxrosax~~>Yönetim Kurulu Üyesi -( İlker )- Kabusxtanbul~~>Lonca Forum Sözcüsü-(Samet)- /≈/ÜYELER/≈/
Kabusxhastun ( Hasan ) Kabusxwusty / Kabusxrüzgar / Kabusxmmj / Kabusxımpala ( Mustafa ) Kabusxkralbenim ( İsmail ) Kabusxzorboy / Kabusxaqrasif ( Sedat ) Kabusxçılgıntürk / Kabusxredevil( Ertürk ) Kabusxpislickjj ( Fırat ) Kabusxasabıdj ( Hamza ) Kabusxbrader ( Hamza ) Kabusxstateji / Kabusxstatejii( Erdi ) Kabusxhayaletx / Kabusxholigan / Kabusxholiganx( Selim ) Kabusxerrant ( Ahmet ) Kabusxspy ( Aziz ) Kabusxmorelman ( Hamza ) Kabusxsnerji ( Oğuzhan ) Kabusxanollen / Kabusxasria ( Oğuzhan ) Kabusxxsezerxxll ( Sezer ) Kabusxsychtian ( Onur ) Kabusxblackfels ( Mahmut ) Kabusxbalistikx / Kabusxbadfellas / Kabusxbiqbear( İbrahim ) Kabusxbaşkentli (Oğuzhan) Kabusxmois ( Burak ) Kabusxqamze ( Gamze ) Kabusxumut ( Umut ) Kabusxottoman ( Uğur ) Kabusxsimurg ( Yigit ) Kabusxakınsoft ( Mert ) Kabusxhunter/Kabusxfosil ( Özcan ) kabusxysn yunus <<<<<<<<<<Üye alımları kapalıdır!>>>>>>>>>>
benim şaka anlayısım ne kadar biraz agır bassada
yptıgın saka hiç hos degil
sana saka yapıncada saptırma oluyorsa konuyu dedigin gibi kapatırız farkında degilsin dediginin bazen
bir ara sana bunu iletmiştim sanırım dimi
evinizde 2-2 kaldınız 10 kişilik takıma yenildiniz fenere avrupada
daha ne peşindesiniz siz??
once takım kurun sonra takımlara laf atın tamam mı
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈ Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
Arkadaslar benım pc nın ana kart yandı epey bı malıyetı cıktı 1 ay falan ara verıcem ama ıstedıgınz zaman ınternet kafede gıdıp ısteklerınızı yapabılırim.Bişi yada sorun olursa bana bu telefondan ulasabılırsınız.
sametvemert yazdı:Arkadaslar benım pc nın ana kart yandı epey bı malıyetı cıktı 1 ay falan ara verıcem ama ıstedıgınz zaman ınternet kafede gıdıp ısteklerınızı yapabılırim.Bişi yada sorun olursa bana bu telefondan ulasabılırsınız.
05077779458
samedim en son gunceledigin listenin altına kabusxyns sifacı yunusu eklermisin
forum üzerinden ben bulamadım
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈ Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
Kabusxasabidj / Kabusxbypir~~>Lonca Başkanı-( İsmail )- Kabusxrosax~~>Yönetim Kurulu Üyesi -( İlker )- Kabusxtanbul~~>Lonca Forum Sözcüsü-(Samet)- /≈/ÜYELER/≈/
Kabusxhastun ( Hasan ) Kabusxwusty / Kabusxrüzgar / Kabusxmmj / Kabusxımpala ( Mustafa ) Kabusxkralbenim ( İsmail ) Kabusxzorboy / Kabusxaqrasif ( Sedat ) Kabusxçılgıntürk / Kabusxredevil( Ertürk ) Kabusxpislickjj ( Fırat ) Kabusxasabıdj ( Hamza ) Kabusxbrader ( Hamza ) Kabusxstateji / Kabusxstatejii( Erdi ) Kabusxhayaletx / Kabusxholigan / Kabusxholiganx( Selim ) Kabusxerrant ( Ahmet ) Kabusxspy ( Aziz ) Kabusxmorelman ( Hamza ) Kabusxsnerji ( Oğuzhan ) Kabusxanollen / Kabusxasria ( Oğuzhan ) Kabusxxsezerxxll ( Sezer ) Kabusxsychtian ( Onur ) Kabusxblackfels ( Mahmut ) Kabusxbalistikx / Kabusxbadfellas / Kabusxbiqbear( İbrahim ) Kabusxbaşkentli (Oğuzhan) Kabusxmois ( Burak ) Kabusxqamze ( Gamze ) Kabusxumut ( Umut ) Kabusxottoman ( Uğur ) Kabusxsimurg ( Yigit ) Kabusxakınsoft ( Mert ) Kabusxhunter/Kabusxfosil ( Özcan ) Kabusxyns ( Yunus ) <<<<<<<<<<Üye alımları kapalıdır!>>>>>>>>>>
sametvemert yazdı:Rutkay yenıcerıx loncasında ancak loncamıza gırmek ıcın CV yollamıs...
öncelikle onun ki bir latife
o bizim bir kardeşimizdir kendisi espiri amaclı olsun diye yazmıs bende forumlarına baskanlarına laf ettim
oda bazen gelir oyle şamata gır gır yapar yeniceri diye bir lonca yok bakma sen oyle yazdıgına baskanını kovduk biz
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
Samet sıra sende ; toplantıya neden katılmıyosun bakim sen.
msn ini yolla , İsmail 'in işi çıktığında ve toplantıdan ayrılıcak olursa yerine bakacak biri lazım.