Nocomment’lerden, ATX’lerden, Erdoğan’lardan ve tabii ki Afrasiyab (
Bir laf vardı neydi? O iyi insanlar, o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, yöneticinin...
Ahievranin yeri baska ama khkhkhkhkhSkyBlue yazdı: ↑19 Ara 2020 12:09 Oyundan şikayet ediyorsak ben 1-2 mesaj yazayım. A*ievran adındaki yöneticimiz sürekli benim mesajlarımı takip edip, siliyor.
Nocomment’lerden, ATX’lerden, Erdoğan’lardan ve tabii ki Afrasiyab ()’lardan kimlere kaldı yöneticilik.
Bir laf vardı neydi? O iyi insanlar, o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, yöneticinin...
Bize uzak, Allah’a yakın olsun. Gerçi her mesajımı dikkatle okuduğundan eminim.Kable yazdı: ↑19 Ara 2020 13:03Ahievranin yeri baska ama khkhkhkhkhSkyBlue yazdı: ↑19 Ara 2020 12:09 Oyundan şikayet ediyorsak ben 1-2 mesaj yazayım. A*ievran adındaki yöneticimiz sürekli benim mesajlarımı takip edip, siliyor.
Nocomment’lerden, ATX’lerden, Erdoğan’lardan ve tabii ki Afrasiyab ()’lardan kimlere kaldı yöneticilik.
Bir laf vardı neydi? O iyi insanlar, o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, yöneticinin...![]()
Buyuk asklar buyuk kavgalarla baslarmis khkhkhkhkhSkyBlue yazdı: ↑19 Ara 2020 13:07Bize uzak, Allah’a yakın olsun. Gerçi her mesajımı dikkatle okuduğundan eminim.Kable yazdı: ↑19 Ara 2020 13:03Ahievranin yeri baska ama khkhkhkhkhSkyBlue yazdı: ↑19 Ara 2020 12:09 Oyundan şikayet ediyorsak ben 1-2 mesaj yazayım. A*ievran adındaki yöneticimiz sürekli benim mesajlarımı takip edip, siliyor.
Bir laf vardı neydi? O iyi insanlar, o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, yöneticinin...![]()
d
AyyyyKable yazdı: ↑19 Ara 2020 13:09Buyuk asklar buyuk kavgalarla baslarmis khkhkhkhkhSkyBlue yazdı: ↑19 Ara 2020 13:07Bize uzak, Allah’a yakın olsun. Gerçi her mesajımı dikkatle okuduğundan eminim.Kable yazdı: ↑19 Ara 2020 13:03Ahievranin yeri baska ama khkhkhkhkhSkyBlue yazdı: ↑19 Ara 2020 12:09 Oyundan şikayet ediyorsak ben 1-2 mesaj yazayım. A*ievran adındaki yöneticimiz sürekli benim mesajlarımı takip edip, siliyor.
d