Chardonnay yazdı:Selam gençler ya da (sizin deyiminizle) asiler Cümlenizin Regaip Kandili mübarek olsun,yaradan merhametini esirgemesin.
Gökhan'cım,görüşemiyoruz ne zamandır.Bir ara iki çift laf edelim.Antenim benim
Hepinize kucak dolusu sevgiler...
Vay Vay Vay . Stajer + KEL Onur'um Benim Seninde Kandilin Mübarek Olsun , Laflama İşinide Halledelim Dediğin Gibi
Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların tüm islam alemini sırılsıklam etmesi dileğiyle kandiliniz mübarek olsun Hayırlı Geceler..[Amisos Loncası]
NaSiHatt yazdı:Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların tüm islam alemini sırılsıklam etmesi dileğiyle kandiliniz mübarek olsun Hayırlı Geceler..[Amisos Loncası]
Teşekkür Ederiz Kardeşim. Sizinde Mübarek Kandiliniz Kutlu Olsun
Tamamen kendi çalışmam!
Kendi desteğim!
Ve kendi isteğim!
Öncelikle hayırlı kandiller,
Gökhan kardeşimin isteği ile hem Rebels lonca üyelerine, hemde lonca takımına katılmak isteyen arkadaşlara küçük bir destekte bulunmak istedim ve sonunda istediğimi yaptım!
Estğf. önemli değil fakat şunu belirtmek istiyorum; Rebelsx Loncası ile hiç bir alakam yoktur. Esedullah, hiç bir loncaya bağlı değildir(!). Destek konusunda sadece Rebelsx loncasına değil, diğer tüm takımlaradır.
Tekrardan hayırlı kandiler, iyi geceler dilerim.
M. Ali