**__Rulers of the World__**

Sancak sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: **__Rulers of the World__**

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

Tolun yazdı:
Titxdelikurt yazdı:
bygloyn yazdı:ah delikurt ah sen valla adam olmucan Hz.Mevlananın lafını buraya yazcaktım baska konuya yazdım ama emin ol hani büyüksün neyse bak sana dicem sen bizim forumumuza yorum yapma bundan sonra Efelerx loncasıyla diyon birlik olmussunuz hani hatırlarsan bi ara Ata larla sorunları vardı bunların biz onlardan da önce sorunumuz vardı oke arasıtıtrsan konuları görüceksindir tamammı ?
Sorununuz var diye Efeler hırsızdır diyerek iftira mı attınız ?
Hiçbir Row üyesinin ağzından ilk olarak Efeler hırsızdır kelimesi geçmemiştir.
Geldikleri sunucuları Tılsım'dan gelen bazı arkadaşlarımız bize olayları anlatmış.Ki olaylara okursan Row loncasının hiçbir şekilde iftira atmadığını anlayacaksın.

O zaman Row üyelerinin birbirinden haberi yok tolun... Ben Efeler' e hoş geldin deyip, ardından bazı çakalları erken teşhis edip üstlerine gittikleri için takdir ettiğimde, Orhanbey ( Berru hanım ) forum da ( Ara bulursun ) Efeler hırsız, sen hani hırsızları koruyup kollamazdın ! şeklinde yorumlar ve karalamalarda bulunmuştu.

Ayrıca bu gün lodos klanından Row ve efeler kanka olmuş yazdığımda, berru hanım o seni ilgilendirmez, char yerine karakter desene Türkçe öğretmeni vb. ilgi ve alakasız cümleler kurarak konuyu değiştirmeye çalışmış, row ve efelerin kadim için ittifak yapıp görevi yapmaya çalıştıkları hususunda herhangi bir açıklama yapamamış, ardından bu akşam Rowxwolf ise Row lar efeler gibi kafasızlarla asla birlikte iş yapmaz demiştir.

Buyrun Row lar önce Aileniz içerisinde birlik olun, sonra cami duvarına idrar yapın.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Ata

TİTxDelikurt !

Mesaj gönderen ORHANBEY »

ROW yazdı: Row lar efeler gibi kafasızlarla asla birlikte iş yapmaz demiştir.
Bunun neresi Aile içi birliği bozacak bir cümle ? Gayet anlaşılır biçimde Rowların Efeler ile birlikte iş yapmayacağını söylemiş.Her gün Klan / Bölge kanalından huzursuzluk çıkarmaya gayret gösteriyorsun.Titxreis charına girip kendini övüyorsun :D . Ağlanılacak haline gülüyorsun serhat.Serhat'ın gördüğü ne şunu söylüyorum ..

" Row ve Efeleri yolda gördüm birlikte kadim yapmaya gidiyorlar "

Aynı yoldan giden kişiler ortak mı oluyor ? birliktelik içindeler mi ? Türkçe o kadar geniş anlam yelpazesine sahipki sen konuyu istediğin gibi uzatabiliyorsun. Klandan ve Bölgeden sürekli sana yönelik " SUS , Bugün Bare Kavga Çıkarma , Niye Hep Sen , Milletin namusu sana mı düştü ? , Milletin konuşması sana mı batıyor ? " laflarına aldırış etmeden oyun oynamaya devam eden sen ;) Yüzsüz , Sözünden Dönen , İftiracı ( Hala Orhanteber 'in bana ait olduğunu söylemekten çekinmeyen karaktersiz :) Ha Orhanteber ' e karşı negatif düşüncem olduğundan değil bu salağın böyle iftira atması garip ) Kendini sunucunun polisi , avukatı , namusçusu , Türkçe Öğretmeni , Milliyetçisi (Forumda Milliyetçilikle alakasız sözleri yayınlandı anında konu silindi ;) ) bellemiş olan Titxdelikurt = Titxreis = Serhat ... Bırak bu işleri diyor kendi ekmeğine bakmanı tavsiye ediyorum .

" Her Koyun Kendi Bacağından Asılır "

Lonca Forum Sayfamızı bir daha girip kirletmemen dileğiyle ! Bu sayfayı her seferinde kapatmak için elinden geleni yapıyorsun ;)
Kullanıcı avatarı
Tolun
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Tolun »

O zaman Row üyelerinin birbirinden haberi yok tolun... Ben Efeler' e hoş geldin deyip, ardından bazı çakalları erken teşhis edip üstlerine gittikleri için takdir ettiğimde, Orhanbey ( Berru hanım ) forum da ( Ara bulursun ) Efeler hırsız, sen hani hırsızları koruyup kollamazdın ! şeklinde yorumlar ve karalamalarda bulunmuştu.

Ayrıca bu gün lodos klanından Row ve efeler kanka olmuş yazdığımda, berru hanım o seni ilgilendirmez, char yerine karakter desene Türkçe öğretmeni vb. ilgi ve alakasız cümleler kurarak konuyu değiştirmeye çalışmış, row ve efelerin kadim için ittifak yapıp görevi yapmaya çalıştıkları hususunda herhangi bir açıklama yapamamış, ardından bu akşam Rowxwolf ise Row lar efeler gibi kafasızlarla asla birlikte iş yapmaz demiştir.

Buyrun Row lar önce Aileniz içerisinde birlik olun, sonra cami duvarına idrar yapın.
Efeler geldiği gün zaten bölgede bir tartışma alevlendi.
Bu sebeple bazı arkadaşlarımız Tılsım'a gitti biraz bilgi topladı.
Tılsım sunucusundan bazı insanlardan alınan bilgilere göre Orhan baba gerekli cevabı efelere verdi.

Amma ve lakin yetmedi.Sağolsun yardımsever ve dürüst Tılsım oyuncuları forumda da sözlerini doğruladılar.

Yani bilgi toplandı.Tılsım sunucusu ile görüşüldü.Ortak karara varıldı.

~~ Tolun ~~

THE END
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: TİTxDelikurt !

ORHANBEY yazdı:
ROW yazdı: Row lar efeler gibi kafasızlarla asla birlikte iş yapmaz demiştir.
Bunun neresi Aile içi birliği bozacak bir cümle ? Gayet anlaşılır biçimde Rowların Efeler ile birlikte iş yapmayacağını söylemiş.Her gün Klan / Bölge kanalından huzursuzluk çıkarmaya gayret gösteriyorsun.Titxreis charına girip kendini övüyorsun :D . Ağlanılacak haline gülüyorsun serhat.Serhat'ın gördüğü ne şunu söylüyorum ..

" Row ve Efeleri yolda gördüm birlikte kadim yapmaya gidiyorlar "

Aynı yoldan giden kişiler ortak mı oluyor ? birliktelik içindeler mi ? Türkçe o kadar geniş anlam yelpazesine sahipki sen konuyu istediğin gibi uzatabiliyorsun. Klandan ve Bölgeden sürekli sana yönelik " SUS , Bugün Bare Kavga Çıkarma , Niye Hep Sen , Milletin namusu sana mı düştü ? , Milletin konuşması sana mı batıyor ? " laflarına aldırış etmeden oyun oynamaya devam eden sen ;) Yüzsüz , Sözünden Dönen , İftiracı ( Hala Orhanteber 'in bana ait olduğunu söylemekten çekinmeyen karaktersiz :) Ha Orhanteber ' e karşı negatif düşüncem olduğundan değil bu salağın böyle iftira atması garip ) Kendini sunucunun polisi , avukatı , namusçusu , Türkçe Öğretmeni , Milliyetçisi (Forumda Milliyetçilikle alakasız sözleri yayınlandı anında konu silindi ;) ) bellemiş olan Titxdelikurt = Titxreis = Serhat ... Bırak bu işleri diyor kendi ekmeğine bakmanı tavsiye ediyorum .

" Her Koyun Kendi Bacağından Asılır "

Lonca Forum Sayfamızı bir daha girip kirletmemen dileğiyle ! Bu sayfayı her seferinde kapatmak için elinden geleni yapıyorsun ;)
Berru hanım, benle ilgili söylediklerini bir sonraki sefer foto ( sen hep öyle yaparsın ya :D ) ile kanıtlamanı tavsiye ediyorum, çünkü özelden size bulaşmak istemeyen o kadar çok aklı başında ve plusı olmayan oyuncu var ki, bıktılar
üç beş bozacı şıracı bir araya gelip 1 kişiye karşı enaz 5 kişi ( o da kendinizi yeterince yetiştiremediğinizden kaynaklanıyor ) ortak A.ş kurup, cevap vermeye kalktığınızı.

Kimse Ahlak dersi vermeğe kalkmasın, ciğerinizi biliyorum :D Neyse zamanla biraz daha büyüyüp, ahlaklı insanlarla tanıştığınızda sanırım biraz paye çıkarıp dürüstlük yolunda olumlu adımlar atacaksınız.

Not : Siz siz olun tükürdüğünüzü yalamayın :D
Resim
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Ha unutmadan sayfanızın kapanması benim için herhangi bir anlam ifade etmez, ben siz değilim.
Resim
Kullanıcı avatarı
Tolun
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Tolun »

Berru hanım, benle ilgili söylediklerini bir sonraki sefer foto ( sen hep öyle yaparsın ya :D ) ile kanıtlamanı tavsiye ediyorum, çünkü özelden size bulaşmak istemeyen o kadar çok aklı başında ve plusı olmayan oyuncu var ki, bıktılar
üç beş bozacı şıracı bir araya gelip 1 kişiye karşı enaz 5 kişi ( o da kendinizi yeterince yetiştiremediğinizden kaynaklanıyor ) ortak A.ş kurup, cevap vermeye kalktığınızı.

Kimse Ahlak dersi vermeğe kalkmasın, ciğerinizi biliyorum :D Neyse zamanla biraz daha büyüyüp, ahlaklı insanlarla tanıştığınızda sanırım biraz paye çıkarıp dürüstlük yolunda olumlu adımlar atacaksınız.

Damarıma bastın.

Kimse ahlak dersi vermeye kalkmasın öyle mi ?

Başlayayım.
Ahlak nedir?
''Bir kimsenin iyi niteliklerini veya kişiliğini ifade eden tutum ve davranışlar bütünü''

Gelgelelim;
http://ikvforum.mynet.com/ikv_f/index.p ... 995.0.html

Titxdelikurt Rahatsız Edici Davranış

Hemde 2. tekrarlanışı.

Bir oyun için ahlak değerlerini hiçe sayıp insanların anasına,bacısına küfreden birinden ahlak dersi almam.

Bugüne kadar hiçbir şekilde Tolun,Rowxtolun ve her türlü hesabımın adı hiçbir kez ''Denetim Listesi''nde geçmemiş ve susturulma almamıştır.Yaşına saygım var ama davranışların yanlış.

~~ Tolun ~~

THE END
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

İçerik silindi. Uyarı seviyesidir.

[GM]Erdoğan
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Tolun yazdı:

Damarıma bastın.

Kimse ahlak dersi vermeye kalkmasın öyle mi ?

Başlayayım.
Ahlak nedir?
''Bir kimsenin iyi niteliklerini veya kişiliğini ifade eden tutum ve davranışlar bütünü''

Gelgelelim;
http://ikvforum.mynet.com/ikv_f/index.p ... 995.0.html

Titxdelikurt Rahatsız Edici Davranış

Hemde 2. tekrarlanışı.

Bir oyun için ahlak değerlerini hiçe sayıp insanların anasına,bacısına küfreden birinden ahlak dersi almam.

Bugüne kadar hiçbir şekilde Tolun,Rowxtolun ve her türlü hesabımın adı hiçbir kez ''Denetim Listesi''nde geçmemiş ve susturulma almamıştır.Yaşına saygım var ama davranışların yanlış.

Tolun... Row lara girmeden çok öncesinden Xgöktuğx çarımdan beri beni tanırsın, bende seni tanırım, senle tek bir sorunum dahi olmadı ama yazdıklarına cevap vereyim.

qq bebesi demek oyunda kabahat değil pp nin açılımı nedir ?
üstü kapalı tahrik edici cümleler eteklikurt vb demeler, bilmem napim
derken m4l diye yazı yazmalar nedir ?
bu örnekleri çoğaltmak mümkün ama kısaca özetleyim, delikanlı adam ceza alıp almayacağını düşünmez hakedene gerekeni söyler , kaypak veled ceza almamak için üstü kapalı tahrik eder, şimdi loncadaşım diyerek savunduğun
çakallar ceza almıyorlar diye Ahlak timsali oluyorsa ben hepsinin... dersem onların seviyesine inerim, oysa namusuma laf edene direk küfür ediyorum ve hatta samimi söylüyorum yüzüme karşı söyleyemeycek derecede çoluk çocuk hepsi, bir gün bir yerlerde denk getirirsem analarının babalarının vermediği terbiyeyi büyük bir zevk ile vereceğim.
Resim
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Terbiye vermek için önce terbiyeli olmak gerekir Titxdelikurt. Daha çok yolun var senın ;) SAna diyorum ki sunucunun polisi , avukatı , namusçusu ayaklarını bırak kendi EKMEĞİNE BAK
Kullanıcı avatarı
bygloyn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bygloyn »

arkdaslar forum sayfası yine tartısmayla almıs basınıgidiyor cevap vermelim kendi baslarına eglensinler

Felsefemiz ;

her lafa verecek bir cevabımız var lakin bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye...
ROWxKARA RoWxgLoyN
Mahmut

“Lonca İletişim” sayfasına dön