Üretici ve Madencilere Müjde

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
ByZagre
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak

Re: Üretici ve Madencilere Müjde

Mesaj gönderen ByZagre »

Piyasayı düşürmek ve maden fiyatlarını dengelemek için böyle birşey yaptığınızı söylemişsiniz.

İsterseniz her madenden 100 tane olsun belki maden başında beklemeler sona erer ama sizin süreyi uzatmanız sonucunda ;

5 dkda bir çekildiği halde çok zor çıkan madenler 40 - 50 m civarında iken 20 dk da bir çıkan madenin en az 80-90 m civarında olacağına inanıyorum.

Yönetim kaş yapayım derken göz çıkarmıştır.

Biz maden başında beklemelerden yakınıyoruz ancak zaten siz saf çıkma oranını arttırdığınız taktirde gelen oyuncu madenini çeker ve gider.
Yok dah çok çekeyimde satayım item alırım derdine girmez çünkü öyle olursa maden fiyatlarıda dengelenmiş olur 40 - 50 m luk menekşeyi 1-2 m a alabiliriz.

YÖNETİMDEN TEK İSTEĞİM YAPTIKLARI YANLIŞI DÜZELTMELERİ.
YA SAF ÇIKMA ORANLARI ARTSIN YADA MADEN ÇIKMA SÜRELERI 2 DK YA KADAR DÜŞSÜN
Raxs Imleqend Inception Lifetogive Finscéal
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bilinmez »

ISTANBULFATIHI yazdı:Selamlar ,

Yeni güncelleme ! Yeni bir heyecan ! Yeni bir 'sorun' ! ( Bazıları için )

İstanbul kıyamet vakti destek ekibinin bu çalışmasını öncelikle tebrik etmek gerekir. Nedenini sorarsanız eğer, İkv oyuncularının istekleri doğrultusunda hareket ettiklerindendir.'' İkv destek ekibi çalışmıyor , mesajlarımıza cevap vermiyor , hep başka konular üzerinde çalışmalar yapıyorlar, '' diye söylenen sözlerin ne kadar yalan dolan olduğu , bu yeni gelen güncelleme ile görüldü.

Konunun başında da söylediğim gibi , Yeni bir güncelleme geldi . Bazıları için sevindirici , bazıları için şaşkınlık yaratabilecek durumlar oluşturdu.Herkesin ortak bir görüşü ile bu güncellemelerin yapıldığını söyleyebilirim. İtiraz eden arkadaşlar sanıyorum ki , bu maden sıkıntısının olduğu dönemde madenleri stoklayan kimselerdir.

Bu güncelleme'de emeği geçen herkese teşekkürler.
Kardeşim burda yönetici gibi konuşup onlara özenilerek yönetici olunmuyor ;)
Kullanıcı avatarı
Felipemassa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Felipemassa »

abdullatif82 yazdı:az önceki yorum tamamen yanlış anlama neticesinde olmuş birşey . eski hali daha iyi idi . ekonomik dengeleri korumak amacıyla demişsinizde şikayet edilen şey safların azlığından dolayı idi değişen ne var ? tamamen hayal kırıklığı bu sistemle eminimki maden fiyatları dahada artacaktır . ayrıca 39 lvle kadar olan reçetelrin üretimi imaknsızdı bugün yapılan şeyi 49 lvller geldiğinde yapılmalıydı yönetimin ne kadar yavaş işlediğini birkez daha ispatladınız . :)
Arkadaşım ben genel konuşmıcam sadece mavi topaz(18tane istiyo ejderde) için konuşuyorum.Eskiden bir madende 3-4 tane mavi topaz çıkıyordu günde.Şimdi 16tane mavi topaz madeni var ve süreler 4katına çıkarıldı.Günde 4tane mavi çıkıyordu desek sürede 4katına çıktı şimdi(belki yanlış olabilir ama) 1mavi madeninden günde 1tane mavi çıkıyor diyebiliriz.Eskiden 2tane maden vardı 8tane mavi çıkıyodu günde şimdi ise 16tane mavi madeni var 16tane çıkıyor günde yani 2katı bu kimin işine gelmez maden avcılarının adam 1günde oturuyo madene 4taneyi alıyo gidiyo şimdi 16tane mavinin en fazla 2 3 tanesini alabiliyor.Ayrıca ben mavilerimi bu kadar ucuza satmam diyen arkadaşlara söylüyorum bu insanlarda o kadar pahalıya almaz.Yarın öbür gün 10mye satmakta şikayet ettiğiniz maviyi 1ay sonra (en fazla) 2-3m den alıcı bulamayınca ben sizi görcem bakalım o zaman nasıl para kazancaksınız valla yönetimi ilk kez tebrik ediyorum güzel çalışma...
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Ace Of Spades

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

bilinmez yazdı:
ISTANBULFATIHI yazdı:Selamlar ,

Yeni güncelleme ! Yeni bir heyecan ! Yeni bir 'sorun' ! ( Bazıları için )

İstanbul kıyamet vakti destek ekibinin bu çalışmasını öncelikle tebrik etmek gerekir. Nedenini sorarsanız eğer, İkv oyuncularının istekleri doğrultusunda hareket ettiklerindendir.'' İkv destek ekibi çalışmıyor , mesajlarımıza cevap vermiyor , hep başka konular üzerinde çalışmalar yapıyorlar, '' diye söylenen sözlerin ne kadar yalan dolan olduğu , bu yeni gelen güncelleme ile görüldü.

Konunun başında da söylediğim gibi , Yeni bir güncelleme geldi . Bazıları için sevindirici , bazıları için şaşkınlık yaratabilecek durumlar oluşturdu.Herkesin ortak bir görüşü ile bu güncellemelerin yapıldığını söyleyebilirim. İtiraz eden arkadaşlar sanıyorum ki , bu maden sıkıntısının olduğu dönemde madenleri stoklayan kimselerdir.

Bu güncelleme'de emeği geçen herkese teşekkürler.
Kardeşim burda yönetici gibi konuşup onlara özenilerek yönetici olunmuyor ;)
1 - forum ısminin mavi ,kırmızı,yeşil renkli olmasıyla kişinin yönetici olup olmadığı söylenemez.

2 - .Kişin konuşma tarzı bu kişinin karakterinin benzemesinden , egitim seviyesinden , ailevi terbiyesinden , insanlara karşı terbiyesine göre insanın konuşma tarzı şekillenir.
benim konuşma tarzımı hiç kimse elestiremez.
3 - bu tavırlarınız sizin nasıl bir kişiliğe sahip olduğunuz ortada
4 -bunu unutmayın
" KİŞİ KENDİSİNİN YÖnETİCİSİDİR."Siz kendinizi yönlendiremiyorsanız karşınızdakıleri hep yönetici görürsünüz. ;)

İyi forumlar
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kullanıcı avatarı
emrah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen emrah »

Bence bu sekılde guzel olmus ama her madenın kendı bolgesınde cıksaydı daha guzel olurdu
Kullanıcı avatarı
Liwer
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen Liwer »

Bu Bie etkinlik bazında olmalıydı.. Oyun artık çok caydırıcı hale geldi.. İpini koparan Şaheser yapacak diyebiliriz :cry: Pazar gününe veya herhangi bir güne kadar maden olayı devam edip sonra madenler kaybolmalı..
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen daywalker »

Maden sistemi bu şekliyle gayet güzel oldu bence.
Önceden elmas, kalsedon, topaz gibi madenlerin yüzünü bile göremezdim.
Sürekli bu madenlerin başında 4-5 kişi olurdu, safları stoklar fahiş fiyatlardan satarlardı. (Zaten bu güncellemeden rahatsız olan kesimde bu kişilerdir)
Şimdi ise gezinirken en azından 1-2 tanede olsa bu madenlere denk gelip çekebiliyorum.
Saf çıkma olayı ise tamamen şans işi. Hiçbirzaman maden başında oturarak maden toplamadım zaten.
Gezinirken ne çıkarsa bahtıma dedim hep.
Ancak halen daha insanlar oturarak maden çekme fikrinde ısrarlılarki; oyundada bazı madenlerin başında oturanları görebilirsiniz.
Yahu insan sıkılmazmı nasıl beklenir 20 dk bi yerde :)

Ayrıca eleştirilerin bazılarıda sadece biz değil herkes gezicek yine maden çekemicez yönünde.
Bu konudada şunu söyleyebilirim, yeni bir güncelleme yayınlandığı için madenle işi olmayanlar bile şu anda maden çekiyor.
Sürü psikolojisi yani :)
Birsüre sonra bu insanlar (maden ihtiyacı olmayan) madenleri bırakırlar, okullarda açıldıktan sonra maden piyasası rahatlar.
En son daywalker tarafından 03 Şub 2011 11:05 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Kullanıcı avatarı
Evulation
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Evulation »

ben hala bekliorm :D :D
Evulation------>49
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ DİYOZ ARKADAŞ :D
Kullanıcı avatarı
Kapris
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kapris »

Gönülden destekliyorum çok güzel olmuş...
Kullanıcı avatarı
Moreblood
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Moreblood »

Süreleri çok uzun iksir üretenler nasıl üretecek şimdi.Dün 1 saat boyunda dolaştım çektiğim maden sadece 3 tane topaz. Önceden çok kişi oluyordu bazen tamam ama yine çekebiliyorduk arada bir.Ne nerde belli değil bir oraya bir buraya koşturup duruyoruz. Kesinlikle süreleri azaltılmalı.
Mustafa OKTAR

BÖRTEÇİNEXMERLİN

TicTacToe

“Eski Duyurular” sayfasına dön