BeLaX Loncası Başvuru Form'u ...

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
PASAXVARYEMEZ
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: BeLaX Loncası Başvuru Form'u ...

Mesaj gönderen PASAXVARYEMEZ »

BeLaX üyelerinin hepsi oyunda BeLaX loncasına yakışır davranmakla yükümlüdür. BeLaX yönetimide oyuncularının istedikleriyle uğraşmakla yükümlüdür
PAŞAXVARYEMEZ

Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok.
´´HZ.MEVLANA´´
Kullanıcı avatarı
salih95
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen salih95 »

hoş geldin aramıza osman
Kullanıcı avatarı
salih95
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen salih95 »

paşam sana bişe dicem benim bi arkim var breathxgiresunlu onun yan çarı belaxshenzen oda dioki salih desene alırlarmı benim belaxshenzen çarımı loncaya ne dersiniz ?
Kullanıcı avatarı
PASAXVARYEMEZ
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen PASAXVARYEMEZ »

Lonca Kurucuları

**Belaxbattle Belaxtube Belaxbaytar Yakamozxbela**
**BeLaXLaStMoHiCaN BeLaXJuSTiCe LaStMoHiCaaN**

Lonca Başkanları

**BeLaXHaKaNıM**
**BeLaXDaBBeLa İhTiYaRxBüYüCü IIxZoRBeYxII**

Lonca Disiplin Kurulu Başkanları

**Lawless HaRuF**
**Zıpır**

Lonca Alım Sorumlusu

PAŞAXVARYEMEZ

Lonca Forum Sözcüsü

**PAŞAXVARYEMEZ BeLaXPaŞaXBeLaX Varyemezxbyü**

Lonca Sorumlusu

**BeLaXPaŞaXBeLaX**

**Hunxküheylan-Hunxemrehan**

Lonca Tasarımcısı

Tripkolic

BeLaX LoNCaSı'NIN DEĞERLİ ÜYELERİ

**Lawless HaRuF**

**PAŞAXVARYEMEZ BeLaXPaŞaXBeLaX Varyemezxbyü**

**KATİLxSENFONİ**

**IIxiNFazCıxIII**

**Xsweetxkillerx Isweetxkiiler**

**IxKaTLiYaMxI IxKaTLıYaMxI IxkatliyamxI**

**LiFeReSeNTFuLLLL**

**IIçaLıKuŞuII**

**Asilxbatu**

**Zıpır xXSOSYALİSTXx Xxxecelxxx**

**BeLaXCRySTaL CRyStaLII**

**Bosileyda Byxpusat **

**Hunxküheylan Hunxemrehan **

**Terrybogard Rainingblood**

**IIxARaSDağLıxII Depresyon**

**Kralzorbey**

**MerLiNII**

**IıIKaDıOgLuIıI**

**Tripkolic**

**Sitemkarxşifo**

**IITRABZONLU-Fırtınaxmusti**

ARAMIZA YENİ KATILAN IITRABZONLUII arkadaşımıza hoşgeldin diyiyoruz inş. BeLaX LoNCaSı'na yakışır davranırsın

BeLaX YÖNETİMİ
PAŞAXVARYEMEZ

Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok.
´´HZ.MEVLANA´´
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Klan: Lodos
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen tokyo2drift »

Merhabalar;

Loncanız gün geçtikte güçleniyor.Yeni üyeniz
olan TRABZONLU(Mustafa) benim amcaoğludur.
İnşalllah BeLAx loncasına faydalı bir üye olur.
Başarılar Dilerim...

İyi Forumlar...
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
Kullanıcı avatarı
trapzone1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen trapzone1 »

hoşbuLdum inşallah BeLaX loncasına yakışır bir üye oLurum ..

• eski biR dost < IITRABZONLUII >
          • KankaXzeus
[/color]
Kullanıcı avatarı
BeLaXMoHiCaaN
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen BeLaXMoHiCaaN »

araMıza H.q Dostum ...!

qüNCeL ... ;)
BeLaXJuSTiCe ...BeLaXLaStMoHiCaN ....LaStMoHiCaaN..... Belaxmohikan
color]
BeLaX uLeyNNNN...!

^_^ iSmaiL ^_^

EqeR ßir qun oLurSem M€zarima qraVatLi qaVatLar DeqiL ßenimLe EsRaR Ceken Arkada$Larim qeLsiN ...!
Kullanıcı avatarı
dabbela
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen dabbela »

Selamın Aleyküm..
Arkadaşlarım Kardeşlerim Tüm Sevgili BeLax Üyelerim..
Şimdi sizlere bu açıklamayı yapmam sebebim ilerde yanlış anlaşılacak bazı sorunların olmaması yada en aza indirilmesi içindir ... Dikkatle Okuyun Lütfen..

BeLaX Loncası Harkulade bir yönetime ve üyelere sahip hatta öz kardeşim ile yeğenlerim gibi sewdiğim abilik arkadaşlık yaptığım kişilerin oluşturduğu ve kurduğu bir Loncadır.. Bildiğiniz üzere loncada İsmail mükemmel bir Lider olma yolunda ilerliyor yaptığınız başarılar gösterdiğiniz arkadaşlık saygı ve sevgi aranızda kurabildiğiniz o üstün bağlılık çok mutlu ediyor beni sizler bu yolda ilelebet başınız dik yürüyecek daha nice başarıların altına BeLaX damgasını vuracaksınız zamanında bizlerin yaptığı gibi Düşmanlarınız her zaman için korkuyla bakacak ama merhametinizi ise kimseden esirgemeyeceksiniz bileğiniz ve aklınız güçlü Zekanız ve kılıcınız her daim parlak ve keskin olacak ...
Ama velakin.. Ben artık bazı kişisel sorunlarım yüzünden oyunda Lodos olarak dewam edeceğim.. Bilirsiniz Lodosları hiç sewmem :) Bide Lodosken Arzları izlemek istiyorum bakalım sizi sewebilcekmiyim :)) Zaten artık bizden geçti bu liderlik başkanlık konuları hem farklılık hemde biraz olsun heycan amaçlı yeni ortam ve insanlar görmek için bu tercihi yapmayı seçtim oyunada pek sık giremiyorum biliyorsunuz .. Şunu unutmayın Herdaim sizin için Eren aynı Eren ve soracak veya danışacaklarınız karşısında hatta istediğiniz yardımlar doğrultusunda herzman aynı cömertlikte olucam sakına farklı düşünceler içersine düşüp gizli saklı işler çevirmeyin işte ozman çıranızı yakarım haberiniz ola..

Lafı fazla uzatmadan son sözlerimi söyleyeyim Eren Başkan dediğiniz şahıs ne olursa olsun öyle kalıcaktır yetkiler ise yönetimde denetlenerek verilecektir ... Hepiniz sağlıcakla kalın dostlarım kardeşlerim Allah (c.c) Hepinizin Yar ve Yardımcısı Olsun .. Çok çok yakınınızda biyerlerde sizi izlemekteyim unutmayın.. Kendinize çok çok iyi bakın Arkadaşlığınızın ve Dostluğunuzun değerini asla ve asla unutmayın...Benide oyun içersinde fazla kesmeyin :mrgreen: :mrgreen: Allah'a emnetsiniz arkadaşlar ..
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *

Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur

BeLax Lonca Yönetimi
Kullanıcı avatarı
BeLaXHakaniM
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen BeLaXHakaniM »

Aramıza h.G qaRd€ş!m :) :)
[Eğer Birileri arkanızdan konuşuyorsa Bilinki ; Onlardan Bir adım Öndesiniz demektir .]

@HaKaNıM ....
Kullanıcı avatarı
BeLaXHakaniM
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen BeLaXHakaniM »

dabbela yazdı:Selamın Aleyküm..
Arkadaşlarım Kardeşlerim Tüm Sevgili BeLax Üyelerim..
Şimdi sizlere bu açıklamayı yapmam sebebim ilerde yanlış anlaşılacak bazı sorunların olmaması yada en aza indirilmesi içindir ... Dikkatle Okuyun Lütfen..

BeLaX Loncası Harkulade bir yönetime ve üyelere sahip hatta öz kardeşim ile yeğenlerim gibi sewdiğim abilik arkadaşlık yaptığım kişilerin oluşturduğu ve kurduğu bir Loncadır.. Bildiğiniz üzere loncada İsmail mükemmel bir Lider olma yolunda ilerliyor yaptığınız başarılar gösterdiğiniz arkadaşlık saygı ve sevgi aranızda kurabildiğiniz o üstün bağlılık çok mutlu ediyor beni sizler bu yolda ilelebet başınız dik yürüyecek daha nice başarıların altına BeLaX damgasını vuracaksınız zamanında bizlerin yaptığı gibi Düşmanlarınız her zaman için korkuyla bakacak ama merhametinizi ise kimseden esirgemeyeceksiniz bileğiniz ve aklınız güçlü Zekanız ve kılıcınız her daim parlak ve keskin olacak ...
Ama velakin.. Ben artık bazı kişisel sorunlarım yüzünden oyunda Lodos olarak dewam edeceğim.. Bilirsiniz Lodosları hiç sewmem :) Bide Lodosken Arzları izlemek istiyorum bakalım sizi sewebilcekmiyim :)) Zaten artık bizden geçti bu liderlik başkanlık konuları hem farklılık hemde biraz olsun heycan amaçlı yeni ortam ve insanlar görmek için bu tercihi yapmayı seçtim oyunada pek sık giremiyorum biliyorsunuz .. Şunu unutmayın Herdaim sizin için Eren aynı Eren ve soracak veya danışacaklarınız karşısında hatta istediğiniz yardımlar doğrultusunda herzman aynı cömertlikte olucam sakına farklı düşünceler içersine düşüp gizli saklı işler çevirmeyin işte ozman çıranızı yakarım haberiniz ola..

Lafı fazla uzatmadan son sözlerimi söyleyeyim Eren Başkan dediğiniz şahıs ne olursa olsun öyle kalıcaktır yetkiler ise yönetimde denetlenerek verilecektir ... Hepiniz sağlıcakla kalın dostlarım kardeşlerim Allah (c.c) Hepinizin Yar ve Yardımcısı Olsun .. Çok çok yakınınızda biyerlerde sizi izlemekteyim unutmayın.. Kendinize çok çok iyi bakın Arkadaşlığınızın ve Dostluğunuzun değerini asla ve asla unutmayın...Benide oyun içersinde fazla kesmeyin :mrgreen: :mrgreen: Allah'a emnetsiniz arkadaşlar ..
Her neRe GiderSen G!t iziNdeYiz Abi .. ;) ;) :D ALayıNaDaBBeLa .. !
[Eğer Birileri arkanızdan konuşuyorsa Bilinki ; Onlardan Bir adım Öndesiniz demektir .]

@HaKaNıM ....

“Genel Sohbet” sayfasına dön