azat efendi öldü.. ama diğerleri konusunda asıl cevap ise "onlarda bizi görecekmi ?? "JouRney yazdı:Aa evet, Tarihçe'de vardı bunlarxPrince yazdı:fareadamlar karaköyü istila etmişler orda yaşama başlamışlardı mekanları oraıs olmuştu ve teşkilata karşı üstünlükleride vardı ardından arzuhalci diye bi adam çıkıp gelir ruh taşı diye bi şeyi teşkilata pazarlık ile sunar ( çınar altındaki bölgeye karşılık ) eğer teşkilat almasaydı fareadamlar alıcaktı bu ruh taşı denilen ışınlama taşlarını.. teşkilat aldı ardından bu savaştaki durumu teşkilat üstün hale getiremesede eşitlemeyi başarmıştı..JouRney yazdı:Neden ne alakaKjmRan yazdı:Fare adam dionuz o zaman karaköy olması lazım la![]()
![]()
Selami Kelaynak, Gaffar Bey, Azat Efendi, Kuklacı onları görebilecekmiyiz bakalım . . .
Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)
Re: Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)
BIKTK BU ESPRDEN :ugeek: GİT AZ KITAP OKU VEYA FEYSBUKDAN -İĞRENC ESPİRİLER- YAZ ORDAN BUL BİŞİERJouRney yazdı:Zeki Mürende Bizi Görecek Mi ?![]()
Biliyorum bende bıktım.. Sadece arkadaşın yazdığı duruma uysun diyeCOKER yazdı:BIKTK BU ESPRDEN :ugeek: GİT AZ KITAP OKU VEYA FEYSBUKDAN -İĞRENC ESPİRİLER- YAZ ORDAN BUL BİŞİERJouRney yazdı:Zeki Mürende Bizi Görecek Mi ?![]()
2009-2013
ya senin imzayı ben yeni okudum ama yarıldım gülmekten karnım çatladı ambulansı arayasım geldi hakkaten güzeldi yani sevdimCOKER yazdı:BIKTK BU ESPRDEN :ugeek: GİT AZ KITAP OKU VEYA FEYSBUKDAN -İĞRENC ESPİRİLER- YAZ ORDAN BUL BİŞİERJouRney yazdı:Zeki Mürende Bizi Görecek Mi ?![]()
Eeee :ugeek: ÇATLADIMI BARİ KARNIN :geek:xPrince yazdı:ya senin imzayı ben yeni okudum ama yarıldım gülmekten karnım çatladı ambulansı arayasım geldi hakkaten güzeldi yani sevdim![]()
asdfgfsepfmpğsdm ♥
Bence hiç komik değil :ugeek:COKER yazdı:Eeee :ugeek: ÇATLADIMI BARİ KARNIN :geek:xPrince yazdı:ya senin imzayı ben yeni okudum ama yarıldım gülmekten karnım çatladı ambulansı arayasım geldi hakkaten güzeldi yani sevdim![]()
asdfgfsepfmpğsdm ♥
2009-2013
yok kalın bağırsaklardan aşağı doğru gelen bir insan doğası yapımı olan şey.. çay bardağı büyüklüğündeydi amaCOKER yazdı:Eeee :ugeek: ÇATLADIMI BARİ KARNIN :geek:xPrince yazdı:ya senin imzayı ben yeni okudum ama yarıldım gülmekten karnım çatladı ambulansı arayasım geldi hakkaten güzeldi yani sevdim![]()
asdfgfsepfmpğsdm ♥
OK :ugeek: " BENCE" DEDİNDE AKLIMA ŞU GELDİ.İDDAA OYNADIM BUGN TUTRSA 160 TL ALCM :ugeek:JouRney yazdı:Bence hiç komik değil :ugeek:
Ee napıyım ? :ugeek:COKER yazdı:OK :ugeek: " BENCE" DEDİNDE AKLIMA ŞU GELDİ.İDDAA OYNADIM BUGN TUTRSA 160 TL ALCM :ugeek:JouRney yazdı:Bence hiç komik değil :ugeek:
2009-2013