lodos06 yazdı:kadir oyuna qirsene![]()
![]()
isyerındeyım lan ne oyunu
lodos06 yazdı:kadir oyuna qirsene![]()
![]()
Dost loncamız olarak sizden arz ettiğim şudur.. Loncamız ve personelimiz hakkında bu yukarıda yazmış olduğum yazıya riyaet etmeyen bir durumla karşılaşırsanız lütfen bana (Kurtlarxkadriye) yada Berkaya (Kurtlarxberkay) bildiriniz.Kurtlarxkadriye yazdı:Herkeze iyi haftalar...
Loncadan hiç bir yetkili yada üyenin başka loncaların yada bireylerin yapmış oldukları hatalar ve benzeri olaylar ile ilgili tüm bilgi ve kanıtları bireysel olarak özellikle forum sayfasına konu açarak yada forumdaki lonca konularına cevap yazarak çözüm bulmak yerine bizimle paylaşarak durumu ilk önce bize bildirmesini rica ederim...
Hangi durum olursa olsun.. Hangi lonca olursa olsun... her şeyin bi adabı usulü var.. bu konulara hassasiyet göstermenizi.. ve tabiri caizse pire için yorgan yakıcı hal ve hareketlerden uzak kalmanızı istiyorum... lütfen dış işler ile ilgili bize bilgi vermeden kimse yada hiçbir lonca hakkında yorum yapmayın... bu tarz konular hakkında şahsım adına hiç kimseye musaama göstermiyeceğimi ve durumun ciddiyetini bilmeniz gerektiğini düşünüyorum...
Herkeze iyi oyunlar.
Kurtlarxkadriye yazdı:İyi Haftalar
Kurtlar lonca sayfasına yazdığım yazıdır...
Dost loncamız olarak sizden arz ettiğim şudur.. Loncamız ve personelimiz hakkında bu yukarıda yazmış olduğum yazıya riyaet etmeyen bir durumla karşılaşırsanız lütfen bana (Kurtlarxkadriye) yada Berkaya (Kurtlarxberkay) bildiriniz.Kurtlarxkadriye yazdı:Herkeze iyi haftalar...
Loncadan hiç bir yetkili yada üyenin başka loncaların yada bireylerin yapmış oldukları hatalar ve benzeri olaylar ile ilgili tüm bilgi ve kanıtları bireysel olarak özellikle forum sayfasına konu açarak yada forumdaki lonca konularına cevap yazarak çözüm bulmak yerine bizimle paylaşarak durumu ilk önce bize bildirmesini rica ederim...
Hangi durum olursa olsun.. Hangi lonca olursa olsun... her şeyin bi adabı usulü var.. bu konulara hassasiyet göstermenizi.. ve tabiri caizse pire için yorgan yakıcı hal ve hareketlerden uzak kalmanızı istiyorum... lütfen dış işler ile ilgili bize bilgi vermeden kimse yada hiçbir lonca hakkında yorum yapmayın... bu tarz konular hakkında şahsım adına hiç kimseye musaama göstermiyeceğimi ve durumun ciddiyetini bilmeniz gerektiğini düşünüyorum...
Herkeze iyi oyunlar.
Bildirim konusunda sizden istediğim ayrıntı şudur.. bildirimi isterseniz forum sayfasında ÖZEL MESAJDAN isterseniz oyun içerisinde FISILDA KANALINDAN yaparsanız kendi içimizde lonca içi hiyeralşinin kısa sürede düzenleneceğini ve herşeyin sukunete kavuşacağını düşünüyorum...
Rahatsızlık verdiysem/verdiysek özür dilerim
Herkeze iyi oyunlar.
Lonca Kasa Sorumlusu
K. Gökçen ÖZALAN
Karargahx'Lerle ittifakta mısınız?Ablamın olduğu lonca ayrıca tanıdığım kişinin loncasıHisseT yazdı:
LODOS X KADRO
Lodos x Hisset
Lodos x Girlbaytar
Lodos x Budainsan
Lodos x Günbatımı
Lodos x Utkuqwert
Lodos x Ankaralı
Lodos x Crazyonat (izinli)
Lodos x Pehivan (askerde )
Lodos x Kandemir ( askerde )
Lodos x Crystal
Lodos x Sille
Lodos x Kenanefe (izinli)
Lodos x Kıyamet
Lodos x Relax
Lodos x Şifazade
Lodos x Hancock
Lodos X Baygunn (izinli )
Lodos x Oqaid (izinli )
Bu üyeler dışında hiç bir Lodos x ten Loncamız sorunlu değildir.
[right]İttifakta Olduğumuz Loncalar
Karargah Takımı[/right]
Loncamızın üye alımı açıktır. Loncaya üye olmak isteyenler ;
İsim
Günlük oyunda online kalabildiği süre
Referans
Doldurarak Loncamıza üye olmak için başvuru yapabilir.
İyi Forumlar ...
ozifb yazdı:lodosxxpehlivan foruma takip etmıyordum dost lonca olduğumuuz bilmıordum k.b saten 500 cakmıstım