Selamlar arkadaşlar nasılsınız. Artık eski arkadaşlarımızdan pek kimse kalmamış. Arasıra sizin gibi dostların lonca sayfasına girip selam vermekden başka bişey yapamıyorum. Kendinize ve Köşk'ümüze iyi bakın. Seviyorum hepinizi )
Ancyraxomer yazdı:Selamlar arkadaşlar nasılsınız. Artık eski arkadaşlarımızdan pek kimse kalmamış. Arasıra sizin gibi dostların lonca sayfasına girip selam vermekden başka bişey yapamıyorum. Kendinize ve Köşk'ümüze iyi bakın. Seviyorum hepinizi )
aleykum selam arkadaslar tskler nergiz insallah sende iyisindir . ömerim oyunda eskiler yok idi çoğu dönmesede geri dönen oldu senide görmek isteriz herzman sayfamiza kapimız acik
FianxLeewoht yazdı:aleykum selam arkadaslar tskler nergiz insallah sende iyisindir . ömerim oyunda eskiler yok idi çoğu dönmesede geri dönen oldu senide görmek isteriz herzman sayfamiza kapimız acik
Arkadaşlar Ataxözlere aktarım sırasında itemlerimin birkaçını ve bir miktar para çaldırdım.Lütfen hepiniz dikkatli olun.Ufak bir dalgınlık sonucu başıma geldi :lol:
sabrizmirksk / sabrizmirKsKk / Fianxpatron / FianxSabrizMrKsK Kelimelerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsın.
Arkadaşlar Ataxözlere aktarım sırasında itemlerimin birkaçını ve bir miktar para çaldırdım.Lütfen hepiniz dikkatli olun.Ufak bir dalgınlık sonucu başıma geldi :lol: